reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ja dzisiaj nieprzytomna, ale jestem :) Mój jak wrócił o 12 z pracy tak się tłukł że już miałam po spaniu.Myślałam że zatłukę gada - przyjdzie taki, telewizor puści, światła poświeci i za pięć minut chrapie jak wentylator.Nawet jak kapcie zrzuca to narobi hałasu jakby nalot na Hiroszime robił. A ty się potem męcz - na prawym boku zgaga, fujjj,- na lewym Marysi nie pasuje, skopie jak psa - na plecach kręgosłup się zapada. Więc przeczytałam pół książki, zrobiłam pół szalika i wynudziłam strasznie do rana. A mały szkodnik też sobie teraz w najlepsze poszedł spać. Och, jak już chciałabym mieć ją przy sobie. Choć pewnie będę błagać o chwilę snu niebiosa - to przynajmniej będę się na nią gapić choćby i całą noc.
Teraz patrzę sobie na film Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl

Czesc dziewczyny:-)
ja niedawno wrócilam ze sklepu i siedze sobie w domku. Niedlugo bede musiala wyjsc z moim psiaczkiem ale tak mi starsznie sie nie chce. To juz bedzie dzis 3 raz jak wspainam sie na nasze kochane 4 pietro. Coraz bardziej mecza mnie te wchodzenia. Ciekawe jak to bedzie w 9 m-cu:-)czyli calkiem niedlugo:-)
Mężuś dzis poodkurzal i umył podlogi a teraz jest w pracy a ja samiutka:-( chyba sie wystraszył tym moim szpitalem i dlatego taki uczynny sie zrobil:-)

Ribi mieszkanko super. Firanki mi sie bardzo podobaja. Ja jestem w ogóle zwolenniczka firan w mieszkaniu jak ich nie ma to mam wrażenie że jest remont albo zaraz sie gdzies wyprowadzam:-) w tak ladne firnay ładnie ocieplaja mieszkanie:-) ale ilu ludzi tyle opini rzecz gustu:-) tak samo z zaslonami, teraz jest tyle ladnych takich lekkich że mozna cos fajnego wybrac, żeby nie wilo komunizmeme (jak to jedna z was okreslila);-D

Ja równiez trzymama kciuki za wszytskie dziewczyny, ktore maja dzis badanka lub odbieraja wyniki. Żeby wszytsko bylo dobrze:-)

damqelle też widzialam ten filmik, fajny:-)

ja już po wizycie i się pochwalę że będzie DZIEWCZYNKA! Szczęśliwa jestem jak nie wiem co bo po cichu wszyscy liczyli na dziewczynkę ;)
Waży już ponad kilogram, wymiarami pasuje na 29 tydzień więc jest akurat :D łożysko przesunęło się wyżej na tylną ścianę i już nie przysłania ujścia. Zapalenie wyleczone więc wszystko w jak najlepszym porządku:)

Więc będzie wyczekana Michalinka ;)

Ariska- gratulacje:)

Ribi- zaj.... mieszkanko:)

A ja sobie właśnie dogodziłam, kupiłam kawałek karpatki i pączka i pochłonęłam to wszystko:szok::-) Najlepsze jest to, ze miałam się podzielić, ale nie mogłam się oprzeć łakomstwu...
A ja dzisiaj mam lenia, przeszłam sie na spacerek, bo wyjrzało słońce i lepiej sie czuję:)
Obiadek mam zrobiony więc dzis mam dzień dziecka:)

reklama
Ariska- gratulacje:)

Ribi- zaj.... mieszkanko:)

A ja sobie właśnie dogodziłam, kupiłam kawałek karpatki i pączka i pochłonęłam to wszystko:szok::-) Najlepsze jest to, ze miałam się podzielić, ale nie mogłam się oprzeć łakomstwu...
A ja dzisiaj mam lenia, przeszłam sie na spacerek, bo wyjrzało słońce i lepiej sie czuję:)
Obiadek mam zrobiony więc dzis mam dzień dziecka:)

A ja wczoraj się oszczędzałam ze słodkościami ze względu na badanie ale dzisiaj chyba kupię jakieś ciacho i z mężem zjemy na deserek :)

Do góry