reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam wieczorowa pora
Widze ze wiekszosc z Was miala dzis pracowity dzionek...Ja tez odkurzanie,pranie,sprzatanie.....Jestem teraz tak zmeczona ze oczka mi sie juz zamykaja:-)
Nono dzis doczytałam ze apetyt na karpatke mieliscie, dzieki Wam sama
nabrałam ochote na cos slodkiego ale dzis nie mam kopletnie sił na jakiekolwiek pichcenie

Jumabe malowanie czy nie malowanie to i tak wiaze sie z kurzem....Ale czytajac Twojego posta widze ze juz jestes prawie na mecie tego wszystkiego...:happy:
Mam madzieje ze sie pochwalisz swoim mieszkankiem po przeprowadzce ;-)

Joasienko1 zapewne przedpokój nie bedzie az taki zły i zapewne przeczytasz wiele pochleb, wiec meza mozesz uspokoic:tak:

Biala dobrze postapiłas z ta laborankta, jak tak mozna byc nieodpowiedzialnym:no:

Ribi ladne masz mieszkanko a jakie wysprzatane i swiecace :-)

Joasiab ..ładny płaszczyk :-) No i ciesze sie z dobrych wyników!!

Damqelle oj widze ze masz czasem z mezem jak i ja :-) Mój po nocce jak jest,
to zapala swiatło, potem krzata sie po kuchni, potem tv i do wyrka by zimniutki ogrzac sie..co mnie natychmiast rozbudza i potem mam problemy z zasnieciem

Ariska gratuluje córeczki:happy::happy::happy::happy:

Martusia29 dobrze ze wiesz na czym juz stoisz.... Mam nadzieje ze Twój szkrab szybko wyzdrowieje i juz meczyc sie nie bedzie ;-)

Blondi moje gratulacje z udanej wizyty, ale masz duzego synusia!!!!!!!

Ja zaraz znikam wiec mówie dobranoc i zycze słodkich snów:-)

reklama
Podaje link do strony Mama rozmawia | O projekcie . Można tam zapisać się na bezpłatne konsulatcje dla kobiet w ciąży organizowane w kilku miastach polski. Spotkanie ma być z położną i fizjoterapeutą.

Zarejestrowałam się i zapisałam na 7 grudnia w Katowicach, podobno muszą przysłać zaproszenie, ciekawe czy są jeszcze miejsca, chętnie bym się przejechała :-)

też się już zarejestrowałam....myślę, żewarto pójść chociażby po gifty:) bo sponsorów jest dużo....:) czy któraś z Wrocka się wybiera?

Ribi - poczęstuj plackiem :-D
Ale bym zjadła takie

Ja w sypialni to mam firaneczki i rolety no i zasłonę do koloru rolet - tak mi się podoba :tak:
Chcę dokupić tylko jak się dziecko urodzi jakieś dziecięce firanki i są niedrogie - u nas do 10zł na metr bieżący więc ok , już nawet miałam upatrzone w żyrafki za 7,50 :-)

Blondi to ważysz ładnie i synuś też :-)
Dobrze że zdrowy jest...

Ciekawe kiedy mi zrobią USG - miałam 4 tyg temu więc pewnie koło końca listopada dopiero zrobi :tak:

Ja już po kąpieli i szykuję się do obejrzenia jedynego serialu naszego ulubionego w telewizji - DWÓCH I PÓŁ - zna ktoś ;-)?

"dwóch i pół" ja oglądam - może nie nałogowo ale oglądam czasami. :-)

hej dziewczyny, ja dzisiaj 2 razy próbowałam pisać posta rano i coś mi zżarło cały teks 2 razy!! wrrr....a teraz jestem już taka zmęczona, że siedzę w piżamie i czekam na top model :p niedawno wróciliśmy z oglądania autek, wymarzłam się tylko i nadenerwowałam..po drodzę jeszcze wskoczyłam d ccc i kupiłam sobie botki na jesień, bo już zimno się robi brrrrr :)pozdrawiam i życzę spokojnej nocy, bo wymiękam i się kładę...

Tysia no to masz teraz czas by sie porzadnie wygrzacA co do forum to teraz chyba cos bardziej szwankuje, ale ma nadzieje ze jutro sie to poprawi, bo nawet buzków nie moge poprzesyłac ani pogrubic tekstu Nic zdrzemlam sie troszke teraz ide cos do kuchni wszamac i przed tvDo jutra

reklama
Do góry