reklama
ariska
Fanka BB :)
ja w 3 dni pochłanełam blache karpatki bo taka dobra mi wyszła hehe
b_iala
Ariska -- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! hihi to teraz pewie u ciebie bedzie wielki szał zakupów.
Ribi -- salon cudny.. i te okna.. schody tez mi sie podobają... a ja bym powiesiła tą zasłone taką delikatną w ciemnym kolorze tam gdzie masz tą lampe stojacą biała... fajnie bedzie napewno wygladała na ciemnym tle..
JoasiaB -- mam nadzieje ze i moje jutrzejsze wyniki bedą taki jak twoje.. ...
Damqelle--- wiem o czym piszesz.. mój jak do domu poźno wraca i wchodzi to tez nigdy nie umie cicho.. a nawet jak sie stara to cholerka wiecznie o cos zaczepi i rabanu narobi...
gabrielle-- tak ogladałam Twój brzuszek.. i sie zastanawiałam jak tu na niego patrzec.. ale Ci powiem ja myslałam ze moj Tomek to sie wypychał i wygladało to tak jak by mi ufo z brzucha wyłaziło ale to było na kilka tyg przed porodem... jestem w szoku i tez obstawiam ze to plecki
ja mam jutro wizytke u lekarza na 10:20 nie moge sie juz doczekac!
mój mis bedzie dzis pózno .. jedzie do kolegi pomóc mu w sprztaniu ( warsztat sie spalił ) ..eh a ja chciałam go dzis tak rozpiescic i karkóweczkę zrobic na obiadek... zrobie na pózną kolację...
MAdlen --- a no dzis jakis pracowity dzionek.. pewnie jutro znów leń mnie dopadnie
Ribi -- salon cudny.. i te okna.. schody tez mi sie podobają... a ja bym powiesiła tą zasłone taką delikatną w ciemnym kolorze tam gdzie masz tą lampe stojacą biała... fajnie bedzie napewno wygladała na ciemnym tle..
JoasiaB -- mam nadzieje ze i moje jutrzejsze wyniki bedą taki jak twoje.. ...
Damqelle--- wiem o czym piszesz.. mój jak do domu poźno wraca i wchodzi to tez nigdy nie umie cicho.. a nawet jak sie stara to cholerka wiecznie o cos zaczepi i rabanu narobi...
gabrielle-- tak ogladałam Twój brzuszek.. i sie zastanawiałam jak tu na niego patrzec.. ale Ci powiem ja myslałam ze moj Tomek to sie wypychał i wygladało to tak jak by mi ufo z brzucha wyłaziło ale to było na kilka tyg przed porodem... jestem w szoku i tez obstawiam ze to plecki
ja mam jutro wizytke u lekarza na 10:20 nie moge sie juz doczekac!
mój mis bedzie dzis pózno .. jedzie do kolegi pomóc mu w sprztaniu ( warsztat sie spalił ) ..eh a ja chciałam go dzis tak rozpiescic i karkóweczkę zrobic na obiadek... zrobie na pózną kolację...
MAdlen --- a no dzis jakis pracowity dzionek.. pewnie jutro znów leń mnie dopadnie
Dominika81
Ribi - śliczne masz mieszkanko, ciepłe i przytulne :-) No i bardzo ładne, nowoczesne firanki.
Ja też bym jednak nie wieszała zasłonek...:-) U mnie zasony tylko w jednym pokoju - nie ma rolet i czasami słońce ostro świeci.
ariska - super że z dzidzią wszystko w porzadku :-) no i w końcu wiesz że to dziewczynka!!!!
ciekawe ile mój waży... ja mam usg 8 listopada (32 tc)... prawie za miesiąc.. nie moge się doczekać
teraz na wizycie miałam tylko sprawdzane dokładnie serduszko i dotlenienie dziecka oraz pępowinę
moniaivoy - mniam karpatka!
ja może dzis tą szrlotkę od damqelle zrobię
joasiab - dobre masz wyniki :-) super!
mój mały gad właśnie zasnął walczył chyba z godzinę...
a ja zjem zupkę i wezme się trochę za przeczytanie maili z pracy.
rano pozbierałam pranie, zrobiłam nowe i rozwiesiłam. poodkurzałam i zrobiłam obiad, więc w domu na dzis starczy :-)
może jeszcze poprasuję później - mam dosłownie 4 rzeczy
Ja też bym jednak nie wieszała zasłonek...:-) U mnie zasony tylko w jednym pokoju - nie ma rolet i czasami słońce ostro świeci.
ariska - super że z dzidzią wszystko w porzadku :-) no i w końcu wiesz że to dziewczynka!!!!
ciekawe ile mój waży... ja mam usg 8 listopada (32 tc)... prawie za miesiąc.. nie moge się doczekać
teraz na wizycie miałam tylko sprawdzane dokładnie serduszko i dotlenienie dziecka oraz pępowinę
moniaivoy - mniam karpatka!
ja może dzis tą szrlotkę od damqelle zrobię
joasiab - dobre masz wyniki :-) super!
mój mały gad właśnie zasnął walczył chyba z godzinę...
a ja zjem zupkę i wezme się trochę za przeczytanie maili z pracy.
rano pozbierałam pranie, zrobiłam nowe i rozwiesiłam. poodkurzałam i zrobiłam obiad, więc w domu na dzis starczy :-)
może jeszcze poprasuję później - mam dosłownie 4 rzeczy
Mialam tragiczna noc. Nie moglam spac i czuje sie padnieta. No i plecy mnie bola. A musze dzis sporo popracowac bo jutro mam spotkanie z opiekunem I jeszcze dzis prubowali mnie wrobic w referat na uczelni (nie dalam sie). Oby do jutra po spotkaniu to sobie odpoczne. A w piatek mam zamiar wreszcie jakies ubranka kupic
ariska -GRATULACJE!!!! kOLEJNA DZIEWCZYNKA NA STYCZNIÓWKACHswoją drogą i tak ta karpatka dużo czasu wytrzymała....u mnie w jeden max 2 dni byalaby zjedzona.
Ja wlaśnie ugotowałam sosik...teraz będę tarla ziemniaki bo robie placki ziemniaczane a nie mam żadnej maszyny...i dziś rozpusta dla męża....obiadowa oczywiście.
damquell mój mąż też do najcichszych nie należy...ja chodzi po domu w kapciach to jak czołg....oczywiście mówię mu to ale nie trafia ....idę do ziemniaaków
Ja wlaśnie ugotowałam sosik...teraz będę tarla ziemniaki bo robie placki ziemniaczane a nie mam żadnej maszyny...i dziś rozpusta dla męża....obiadowa oczywiście.
damquell mój mąż też do najcichszych nie należy...ja chodzi po domu w kapciach to jak czołg....oczywiście mówię mu to ale nie trafia ....idę do ziemniaaków
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Już po obiadku, mężowi smakował pieczony kurczak w piekarniku w cebulce i przyprawach, do tego marchewka duszona z bazylia na maśle i ziemniaczki :-)
Teraz zrobię make-up, wysuszę włoski i jedziemy do ginekologa :-)
Ribi - spało się rewelacyjnie, rogal przyda się bardzo, jestem szczęsliwa, mąż też skorzystał, on po nockach rano spi na nim jak ja wstaje
Jeszcze mi pomaga szybko zasypiać, zawsze jak mąż na noc pracuje to kilka razy się budziłam w nocy i zasnąć nie mogłam... a tym razem przebudziłam się i zasypiałam, nawet nie wiedziałam kiedy :-)
Ariska - gratuluję córci :-) ogolnie super że u dzidzi wszytsko ok :-)
Teraz zrobię make-up, wysuszę włoski i jedziemy do ginekologa :-)
Ribi - spało się rewelacyjnie, rogal przyda się bardzo, jestem szczęsliwa, mąż też skorzystał, on po nockach rano spi na nim jak ja wstaje
Jeszcze mi pomaga szybko zasypiać, zawsze jak mąż na noc pracuje to kilka razy się budziłam w nocy i zasnąć nie mogłam... a tym razem przebudziłam się i zasypiałam, nawet nie wiedziałam kiedy :-)
Ariska - gratuluję córci :-) ogolnie super że u dzidzi wszytsko ok :-)
Podziel się: