reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ariska- gratuluje kochana!!!! najwazniejsze ze dzidzia zdrowa, lozysko ok, no i brak zapalenia!!! ciesze sie razem z Toba!!! ciekawe ile moj wazy.. choc moj gin ma stare usg i to nie wazy:no:

reklama
Ariska -- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! hihi to teraz pewie u ciebie bedzie wielki szał zakupów.
Ribi -- salon cudny.. i te okna.. schody tez mi sie podobają... a ja bym powiesiła tą zasłone taką delikatną w ciemnym kolorze tam gdzie masz tą lampe stojacą biała... fajnie bedzie napewno wygladała na ciemnym tle.. :)
JoasiaB -- mam nadzieje ze i moje jutrzejsze wyniki bedą taki jak twoje.. ...
Damqelle--- wiem o czym piszesz.. mój jak do domu poźno wraca i wchodzi to tez nigdy nie umie cicho.. a nawet jak sie stara to cholerka wiecznie o cos zaczepi i rabanu narobi...
gabrielle-- tak ogladałam Twój brzuszek.. i sie zastanawiałam jak tu na niego patrzec.. ale Ci powiem ja myslałam ze moj Tomek to sie wypychał i wygladało to tak jak by mi ufo z brzucha wyłaziło ale to było na kilka tyg przed porodem... jestem w szoku i tez obstawiam ze to plecki :)
ja mam jutro wizytke u lekarza na 10:20 nie moge sie juz doczekac!
mój mis bedzie dzis pózno .. jedzie do kolegi pomóc mu w sprztaniu ( warsztat sie spalił ) ..eh a ja chciałam go dzis tak rozpiescic i karkóweczkę zrobic na obiadek... zrobie na pózną kolację...
MAdlen --- a no dzis jakis pracowity dzionek.. pewnie jutro znów leń mnie dopadnie :)

Ribi - śliczne masz mieszkanko, ciepłe i przytulne :-) No i bardzo ładne, nowoczesne firanki.
Ja też bym jednak nie wieszała zasłonek...:-) U mnie zasony tylko w jednym pokoju - nie ma rolet i czasami słońce ostro świeci.

ariska - super że z dzidzią wszystko w porzadku :-) no i w końcu wiesz że to dziewczynka!!!!:-D
ciekawe ile mój waży... ja mam usg 8 listopada (32 tc)... prawie za miesiąc.. nie moge się doczekać
teraz na wizycie miałam tylko sprawdzane dokładnie serduszko i dotlenienie dziecka oraz pępowinę

moniaivoy - mniam karpatka! :-D:cool2:
ja może dzis tą szrlotkę od damqelle zrobię

joasiab - dobre masz wyniki :-) super!

mój mały gad właśnie zasnął :-D walczył chyba z godzinę...

a ja zjem zupkę i wezme się trochę za przeczytanie maili z pracy.

rano pozbierałam pranie, zrobiłam nowe i rozwiesiłam. poodkurzałam i zrobiłam obiad, więc w domu na dzis starczy :-)
może jeszcze poprasuję później - mam dosłownie 4 rzeczy

Mialam tragiczna noc. Nie moglam spac i czuje sie padnieta. No i plecy mnie bola. A musze dzis sporo popracowac bo jutro mam spotkanie z opiekunem:( I jeszcze dzis prubowali mnie wrobic w referat na uczelni (nie dalam sie). Oby do jutra po spotkaniu to sobie odpoczne. A w piatek mam zamiar wreszcie jakies ubranka kupic:)

ariska -GRATULACJE!!!! kOLEJNA DZIEWCZYNKA NA STYCZNIÓWKACH:)swoją drogą i tak ta karpatka dużo czasu wytrzymała....u mnie w jeden max 2 dni byalaby zjedzona.

Ja wlaśnie ugotowałam sosik...teraz będę tarla ziemniaki bo robie placki ziemniaczane a nie mam żadnej maszyny...i dziś rozpusta dla męża....obiadowa oczywiście.

damquell mój mąż też do najcichszych nie należy...ja chodzi po domu w kapciach to jak czołg....oczywiście mówię mu to ale nie trafia ....idę do ziemniaaków

reklama
Już po obiadku, mężowi smakował pieczony kurczak w piekarniku w cebulce i przyprawach, do tego marchewka duszona z bazylia na maśle i ziemniaczki :-)
Teraz zrobię make-up, wysuszę włoski i jedziemy do ginekologa :-)

Ribi - spało się rewelacyjnie, rogal przyda się bardzo, jestem szczęsliwa, mąż też skorzystał, on po nockach rano spi na nim jak ja wstaje :-D
Jeszcze mi pomaga szybko zasypiać, zawsze jak mąż na noc pracuje to kilka razy się budziłam w nocy i zasnąć nie mogłam... a tym razem przebudziłam się i zasypiałam, nawet nie wiedziałam kiedy :-)

Ariska - gratuluję córci :-) ogolnie super że u dzidzi wszytsko ok :-)

Do góry