reklama
C
claudia4you
Gość
Fajnie dziewuszki, że pomimo przerw nadal z nami piszecie.
No tak jest , ze nie zawsze się ma ochotę pisać i nie zawsze się ma dostęp i czas....
Sama też to rozumiem
No tak jest , ze nie zawsze się ma ochotę pisać i nie zawsze się ma dostęp i czas....
Sama też to rozumiem
martusia29
Fanka BB :)
Ja też...o ile znów czegoś nie wymyśląno nie dziwie się...non stop leje,nawet na chwilkę nie przestało padać.
Mam nadzieję ze jutro przestanie,albo chociaż będą jakieś przerwy...bo i do przedszkola i na 17 sta na usg.A tak jak pada to nawet nie wynurzam sie z domku
Dziewczyny piszą o nowych nabytkach w postaci zelazek
Jak wam się tak cudownie i lekko prasuje to może i ja sobie takie sprezentujebo ja to nienawidzę prasować....ale jak mus to mus....teraz to praktycznie non stop jak malenstwo się urodzi.
Mam nadzieję ze jutro przestanie,albo chociaż będą jakieś przerwy...bo i do przedszkola i na 17 sta na usg.A tak jak pada to nawet nie wynurzam sie z domku
Dziewczyny piszą o nowych nabytkach w postaci zelazek
Jak wam się tak cudownie i lekko prasuje to może i ja sobie takie sprezentujebo ja to nienawidzę prasować....ale jak mus to mus....teraz to praktycznie non stop jak malenstwo się urodzi.
Ostatnia edycja:
ja nienawidze prasowac brr na sama mysl mam dosc. do tego pogoda mnie dobija, ide sobie zrobic na poprawe humoru czekolade na goraco. michaska szaleje w domu z ciuchami i non stop sie przebiera biedctwu sie nudzi bo nie ma jak na pole wyjsc bo caly czas pada
oj pogoda wstrętna, nawet mój pies po dworze nie chciał chodzić (w sumie to całe szczęście)
a prasować to ja też nie cierpię, ale zazdroszczę aż zakupu nowych żelazek, bo z moim to już w ogóle męczarnia zwłaszcza philipsa, słyszałam, że są najlepsze, ja mam tefala w zasadzie jest kupione nie dawno, więc zmienić nie mogę bo kasy szkoda, ale jestem straszliwie niezadowolona z niego, Klaudoos mam nadzieję, że Twoje się sprawdzi
a prasować to ja też nie cierpię, ale zazdroszczę aż zakupu nowych żelazek, bo z moim to już w ogóle męczarnia zwłaszcza philipsa, słyszałam, że są najlepsze, ja mam tefala w zasadzie jest kupione nie dawno, więc zmienić nie mogę bo kasy szkoda, ale jestem straszliwie niezadowolona z niego, Klaudoos mam nadzieję, że Twoje się sprawdzi
C
claudia4you
Gość
Chore, żebym ja w sierpniu w domu marzła i to w dresie
reklama
C
claudia4you
Gość
Ja dzisiaj jadła krakersy w serku homogenizowanym waniliowym, dobre
Podziel się: