reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Fajnie dziewuszki, że pomimo przerw nadal z nami piszecie.

No tak jest , ze nie zawsze się ma ochotę pisać i nie zawsze się ma dostęp i czas....

Sama też to rozumiem

Ja też...o ile znów czegoś nie wymyślą:)no nie dziwie się...non stop leje,nawet na chwilkę nie przestało padać.
Mam nadzieję ze jutro przestanie,albo chociaż będą jakieś przerwy...bo i do przedszkola i na 17 sta na usg.A tak jak pada to nawet nie wynurzam sie z domku:)

Dziewczyny piszą o nowych nabytkach w postaci zelazek:)
Jak wam się tak cudownie i lekko prasuje to może i ja sobie takie sprezentuje:)bo ja to nienawidzę prasować....ale jak mus to mus....teraz to praktycznie non stop jak malenstwo się urodzi.

Ostatnia edycja:
ja nienawidze prasowac brr na sama mysl mam dosc. do tego pogoda mnie dobija, ide sobie zrobic na poprawe humoru czekolade na goraco. michaska szaleje w domu z ciuchami i non stop sie przebiera biedctwu sie nudzi bo nie ma jak na pole wyjsc bo caly czas pada

oj pogoda wstrętna, nawet mój pies po dworze nie chciał chodzić (w sumie to całe szczęście)
a prasować to ja też nie cierpię, ale zazdroszczę aż zakupu nowych żelazek, bo z moim to już w ogóle męczarnia:) zwłaszcza philipsa, słyszałam, że są najlepsze, ja mam tefala w zasadzie jest kupione nie dawno, więc zmienić nie mogę bo kasy szkoda, ale jestem straszliwie niezadowolona z niego, Klaudoos mam nadzieję, że Twoje się sprawdzi:)

Claudia tez mam tak w dresie,bluza, koc.....iii wciaz zimno :)

Ale mi przychodza smaki na rozne rzeczy ....mniamniam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry