reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Dzień dobry :)

Dzisiaj mam lepszy nastrój. Wiki grzeczniutka, poprzytulałysmy się rano i jest OK :)

A ja na obiadek mięso zszynki z pieczarkami, papryką i sosem słodko kwaśnym z makaronym penne :) a zupka od wczoraj :)

A popołudniu jedziemy na pyszne lody :)

reklama
dziękuje za odpowiedzi:) bo bałam się, że lekarz zbadał tą przezierność zbyt szybko. A na co dzień pracuje z dziećmi z Zespołem Downa i trochę mnie to badanie przerażało, bo jakoś prawdopodobieństwo ZD wydaje mi się większe.
Ribi- chodzę do szpitala na Kamieńskiego. Chciałabym też tam rodzić.

Ostatnia edycja:
a my dzis na obiadek mamy rosolek i chyba beda szaszlyki. mnie sie udalo i u jak bylismy kolegi zjadlam pierogi ruskie :-)

wlasnie dziewczyny co jest nie tak z tym kurczakiem bo czytam, ze juz ktoras z was ma z nim takie przejscia. ja tez ostatnio wymiotowalam jak przy nim robilam a miska akurat polazla za mna do lazienki i klepala mnie po plecach bo tak mna trzepalo a pusty zoladek mialam. pozniej mnie przutulila i dala buziaka az mi sie cieplutko na sercu zrobilo, ze tak o mamusie dba.

Hej dziewczynki! Widzę że was też jezcze meczą wymioty:-( Mnie juz teraz troche mniej, ale od czasu do czasu mi sie zdarza, szczególnie jak gotuje obiad!
A ja dzisiaj rano prawie zemdlałam, dobrze że szybko usiadłam i jakoś mnie przeszło ale to pewnie przez to moje ciśnienie bo mam ostatnio dość wysokie.
A teraz czekam na mojego m i jedziemy na pyszne lody! :-)
Miłego dzionka życzę...

Witajcie Stycznióweczki.Czy mogę się do Was przyłączyć.Ja mam termin na 15 stycznia jeszcze nie wiem co będzie,ale marzę o córeczce bo jednego urwiska 4-letniego już mam.Pozdrawiam

Mój synuś kochany

Moje Maleństwo

Witam wszystkie Mamuśki.
Z przyjemnością przyłącze się do grona Ciężarówek z terminem "wyładowania" na styczeń 2011:-) Właśnie wchodzę w 5-ty miesiąc ciązy i będzie to mój juz drugi potomek, pierwszy synus ma juz prawie 10 lat.
Pozdrawiam wszystkie Styczniówki w ten piękny słoneczny, sobotni poranek:-)

witam nowe mamusie;)

odrazu prosze.,..na PW:) lub tu DANE do LISTY:):)

U mnie dzisiaj jakos dziwnie....ehh:(:(

jutro spotkanie z Mezem.....2 od powiedzeniu o zdradze....boje sie...

MOlaGo wszystko będzie dobrze, bądź dzielna...mam nadzieję, że mąż się wykarze i postara sie ratować Wasz związek...mam nadzieję, że ma "jaja" i wszystko się ułoży. Trzymam za Was kciuki. Porozamwiaj z nim o tej sytuacji i zapytaj dlaczego? Co było nie tak że to zrobil. Ważne żebyś wiedziała co nim kierowało...

reklama
Caudia- ciebie kłuło w brzuchu jakis czas temu? kłuło cie długo i w tym samym miejscu? kurcze mnie dzisiaj co jakis czas kłuje- jakby ktos igłą od srodku wkłuwał w to samo miejsce. kiedy przestało? jutro mam gina i jak nie zapomne to zapytam..

Do góry