reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

claudia jakby to powiedzial moj maz kaciała i graślok z ciebie hehe to ja myslalam, ze ja to ciezki przypadek ale widze slonce ze ty masz troche gorzej.

dziewczyny nawet mnie nie straszcie co do ogorkow bo pierwszy raz kisze ale bedzie wtopa jak nie wyjda.:-D no to zrzuce na ciaze

reklama
Ja dzis nerwowa strasznie. Ten remont mnie wkurza coraz bardziej. TZ sam robi, mojemu tacie nie chce sie pomoc... Biedny robi do pozna. Nawet nie mamy kiedy porozmawiac, wieczorem w lozku juz nawet sil brak by sie do siebie przytulic. Ech. Kasy na to tez idzie wiecej niz myslalam a ja sie martwie bo teraz nas bedzie 4 a oplat co miesiac sporo. Do tego mala niegrzeczna potwornie. Chce cos w domu zrobic a przy niej sie normalnie nie da- ciagle broi. sorry ze marudze ale nawet nie mam sie komu wygadac. Jedyna pozytywna rzecz- wydaje mi sie ze mnie dzidzius laskotal kilka razy dzis.

Eevciaa - tak sobie patrzę na Twój suwaczek i zapytam, jeśli można, do którego szpitala się wybierasz w odpowiednim czasie, wiesz już?
Bo może się tam spotkamy :-D

Giovanessa- Wlasnie bylam na watku regionalnym i dopiero zauwazylam ze Ty stycznioweczka z BB :-D. Poprzednio rodzilam w klinice Eskulapie. Teraz tez bym chciala. Inna opcja to wojewodzki.

Eevciaa - no to jak będzie wojewódzki, to może się spotkamy :-)

Bo Eskulapa trochę się boję, szczerze powiem, ze względu na mój podeszły wiek obawiam się komplikacji - chociaż wcale nie muszą wystąpić ;-)

Ale tak naprawdę to sama jeszcze nie wiem...

Witam,
a ja z nerwów to aż się popłakałam. Wiki daje popalić. W ogóle sie nie słucha. Można mówić i nic. Z nerwów to brzuch mnie boli. Ja jak się denerwuje to mam problemy z oddychaniem i źle mi się oddycha okropnie. Mam czasami ochotę ją rozszarpać dosłownie. Ja nie wiem czy to ten wiek, czy tylko ona tak ma.

joasiab tylko sie nie denerwuj :), sama czasem mam dosc michaski i zastanawiam sie jak sobie poradze z 2 dzieci jak moj wroci do pracy. niestety w ciazy wiecej rzeczy nas wkurza i latwiej sie denerujemy wydaje mi sie, ze dzieci to wyczuwaja i wykorzystuja.

Oj dziewczyny widzę, że te złe humory to jakaś epidemia. Ja dzis akurat nie miałam złego humoru i Bogu dzięki.
Dziś miałam luźny dzionek. Wstałam zrobiłam mężusiowi sniadanko i pojechaliśmy do weta a pozniej na sklepy zobaczyć wózki...szczerze? Dużo tego ale nic mnie nie powaliło na nogi. Może w Baby-Maxie nie było tegoo czego potrzebuję. Ale spoko to dopiero początek szukania.
Później byliśmy w Kurnej Chacie na obiadku ze znajomymi ale się nażarłam...
Teraz już relax ;-)

Nadal nie czuję ruchów, czekam na wtorek idziemy do gina.

reklama
Jeszcze jedno
Podobno gdy poczujesz pierwszy raz ruchy dziecka liczysz dokładnie 20 tygodni i wtedy poród...podobno się sprawdza.:-)
Więc przeliczajcie:tak:

Do góry