reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dzień dobry :)

Dzisiaj mam lepszy nastrój. Wiki grzeczniutka, poprzytulałysmy się rano i jest OK :)

A ja na obiadek mięso zszynki z pieczarkami, papryką i sosem słodko kwaśnym z makaronym penne :) a zupka od wczoraj :)

A popołudniu jedziemy na pyszne lody :)

reklama
dziękuje za odpowiedzi:) bo bałam się, że lekarz zbadał tą przezierność zbyt szybko. A na co dzień pracuje z dziećmi z Zespołem Downa i trochę mnie to badanie przerażało, bo jakoś prawdopodobieństwo ZD wydaje mi się większe.
Ribi- chodzę do szpitala na Kamieńskiego. Chciałabym też tam rodzić.

Ostatnia edycja:
a my dzis na obiadek mamy rosolek i chyba beda szaszlyki. mnie sie udalo i u jak bylismy kolegi zjadlam pierogi ruskie :-)

wlasnie dziewczyny co jest nie tak z tym kurczakiem bo czytam, ze juz ktoras z was ma z nim takie przejscia. ja tez ostatnio wymiotowalam jak przy nim robilam a miska akurat polazla za mna do lazienki i klepala mnie po plecach bo tak mna trzepalo a pusty zoladek mialam. pozniej mnie przutulila i dala buziaka az mi sie cieplutko na sercu zrobilo, ze tak o mamusie dba.

Hej dziewczynki! Widzę że was też jezcze meczą wymioty:-( Mnie juz teraz troche mniej, ale od czasu do czasu mi sie zdarza, szczególnie jak gotuje obiad!
A ja dzisiaj rano prawie zemdlałam, dobrze że szybko usiadłam i jakoś mnie przeszło ale to pewnie przez to moje ciśnienie bo mam ostatnio dość wysokie.
A teraz czekam na mojego m i jedziemy na pyszne lody! :-)
Miłego dzionka życzę...

Witajcie Stycznióweczki.Czy mogę się do Was przyłączyć.Ja mam termin na 15 stycznia jeszcze nie wiem co będzie,ale marzę o córeczce bo jednego urwiska 4-letniego już mam.Pozdrawiam

Mój synuś kochany

Moje Maleństwo

Witam wszystkie Mamuśki.
Z przyjemnością przyłącze się do grona Ciężarówek z terminem "wyładowania" na styczeń 2011:-) Właśnie wchodzę w 5-ty miesiąc ciązy i będzie to mój juz drugi potomek, pierwszy synus ma juz prawie 10 lat.
Pozdrawiam wszystkie Styczniówki w ten piękny słoneczny, sobotni poranek:-)

witam nowe mamusie;)

odrazu prosze.,..na PW:) lub tu DANE do LISTY:):)

U mnie dzisiaj jakos dziwnie....ehh:(:(

jutro spotkanie z Mezem.....2 od powiedzeniu o zdradze....boje sie...

MOlaGo wszystko będzie dobrze, bądź dzielna...mam nadzieję, że mąż się wykarze i postara sie ratować Wasz związek...mam nadzieję, że ma "jaja" i wszystko się ułoży. Trzymam za Was kciuki. Porozamwiaj z nim o tej sytuacji i zapytaj dlaczego? Co było nie tak że to zrobil. Ważne żebyś wiedziała co nim kierowało...

reklama
Caudia- ciebie kłuło w brzuchu jakis czas temu? kłuło cie długo i w tym samym miejscu? kurcze mnie dzisiaj co jakis czas kłuje- jakby ktos igłą od srodku wkłuwał w to samo miejsce. kiedy przestało? jutro mam gina i jak nie zapomne to zapytam..

Do góry