C
claudia4you
Gość
Witam dziewczyny
jestem tu pierwszy raz i mam nadziejeze nie ostatni
termin mam na 14 stycznia 2011
sama ide na poczatku lipca na prenetalne i zoabcyzmy co to bedzie, jestem dobrej myśli
pozdrawiam
Cześć dziewczyny, jeżeli pozwolicie chętnie do Was dołączę, zawsze w grupie raźniej Jestem teraz w 11 tygodniu, termin mam na 19 stycznia, to moja pierwsza i bardzo planowana ciąża Jeżeli chodzi o badania prenatalne to zgadzam się z większością i sama się wybieram na badanie przezierności karkowej 8 lipca (mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze;-)) i uważam, że te badania są potrzebne i wcale nie dlatego żeby ciąże usunąć!!! Natomiast nie mogę się zgodzić z jedną z Was, co do tego jak chore dzieci są traktowane we Francji, sama tam mieszkałam przez jakiś czas i NIGDY nie spotkałam się z szyderstwem czy dyskryminacją chorych dzieci, wręcz przeciwnie, obserwowałam, że dużo częściej widzi się takie dzieci i częściej są spotykane instytucje, które pomagają w rehabilitacji i uważam, że Francuzi są dużo bardziej otwarci i chętni do pomocy niż my, ale to tylko moje zdanie;-)
Mam nadzieje, że nie będziecie miały nic przeciwko żebym do Was dołączyła
pozdrowionka
Witam Was dziewczęta, ciesze się, że jest nas coraz więcej.
https://www.babyboom.pl/forum/stycz...-i-dodawac-zdjecia-do-grupy-zamknietej-40071/
tu macie instrukcję - no i proszę o suwaczki z przebiegu ciąży