weronika87
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki ja juz nie spie od 4.00 bo sie denerwuje slubem......patrycja89 ale mi zrobilas ochote na tego serniczka;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana będzie dobrze, ja wczoraj z moim poszalałam - bardziej on szalał a ja nic nie robiłam bo nie miałam ochotyoj amory to już kompletnie mi nie w głowie teraz!! ja też mam taki sam problem, też mało czasu ze sobą spędzamy, a jak już to ja się od razu denerwuje i mężuś zabiera psa na spacer żeby mi w drogę nie wchodzić więc postanowiłam, że wyjadę z mamą na trochę i może jak się stęsknię za nim tak porządnie to będzie trochę lepiej
ja mierzylam brzuch i mam 103 cm a to dopiero pocvzatek, maz sie smieje ze non stop jem. sama tez to zauwazylam ale staram sie jesc czesto a malo zreszta nawet 2 kromek nie dam rady zjesc a herbatka smakuje mi jak nigdy. wszystko byloby ok gdyby nie tesciu, k.... przyczepil sie ze duzo leze i stwierdzil ze jestem 2 tyg we ciazy i udaje ciezko chora i co to bedzie w 7 m-cu to chyba trzeba bedzie mnie na rekach nosic. noz k... szlag mnie trafia jak go slucham wiec teraz stwierdzilam, ze jak cos bedzie pyszczec to mu powiem ze chyba zapomnial, ze w pierwszych 3 miesiacach jest najwieksze prawdopodobienstwo poronienia bo chyba nic innego do niego nie trafi bo to facet ktory uwaza, ze wszystklo wie najlepiej,.
a wogole to ostatnio mnie oswiecil, ze corka bedzie miec platfusa bo chodzi na bosaka no rece i nogi opadaja jak sie go slucha
Czesc dziewczynki ja juz nie spie od 4.00 bo sie denerwuje slubem......patrycja89 ale mi zrobilas ochote na tego serniczka;p
No to się przywitam.
Mam termin na 30 stycznia.
Pozdrawiam
No to się przywitam.
Mam termin na 30 stycznia.
Pozdrawiam