wszystko dzieki sukni i kolu na dole sukni ;-) na brzuszek mialam juz spory na cywilu bylo widac87zabka - sukienka super. Brzuszka prawie nie widać, aż dziwne, że to 7 miesiąc
kochana ale ty sie na mnie niegniewaj :-( ja tylko napisalam swoje zdanie zrobisz jak uwazasz niechcialam zebys byla zla poprostu napisalam to co mysle bo wiele moich kumpeli kombinowalo w ciazy i potem zalowalo kazdy organizm jest innyDzień dobry :-) to już dziś mam wizytę o 15:30 :-) nie mogę się doczekać:-) mój mąż zamienil się z kolegą i poszedł na 6tą do pracy bo normalnie cały tydzień pracuje od 14tej do 22ej! :-)
87zabka - wiesz nie wiem czy są plamy bo ja ich nie mam, a z tego co czytałam na necie to skóra w ciązy jest sucha a słońce ja jeszcze bardziej wysusza i tyle... nikt nie mówi o leżeniu na słońcu kilku godzin bez ruchu tylko siedzenie godzinkę na słońcu na balkonie z odsloniętymi ramionami żeby się lepiej czuć psychicznie, zreszta zapytam dzis lekarza!
Jedna z dziewczyn wybiera się do Egiptu a jej lekarz nie ma nic przeciwko a wydaje mi się że tam słońca uniknąć się nie da chyba że w golfie będzie chodzic i pod parasolem... paranoja, słońce jest dla ludzi trzeba z umiarem korzystać z życia a ciąża to nie choroba!tak uważam :-) My mamy czuc się zadbane i ładne i być szczęśliwe to i dzidzi będzie
Pogoda piękna po wizycie u ginekologa chcielismy z Mężem pojechać do rodzicow i dziadków i ich poinformować o ciąży (samochód się popsuł i czekamy na naprawe powazna sprawa, więc 2 tysiące nie Nasze .... będzie cięzki miesiąc ... ) to jakieś 10 km więc autobusem się wybierzemy tylko że się dowiedziałam, że mój tata jest w pracy i plany mi się pokrzyzowały... muszę coś wymyślić może nie będziemy zmieniać planów, a poproszę tatę żeby jutro po pracy wpadł do Nas :-) bo mój tata pracuje 12h na 24h) i rano jakby wracał to koło południa pewnie by był i wtedy mu powiemy)) co myslicie??
Milego dnia )))) odliczam godzinki do WIZYTY trzymajcie kciuki;-)
to sie kochana ciesz ja jestem juz w 10 tygodniu a pierwsze usg na nfz bede miala dopiero w lipcu bo dopiero na 29 mam wizyte u gina i on dopiero daje skierowanie na usg do innego miasta bo u nas jest tylko odplatne
niezly aparat z tego twojego meza musisz miec z nim wesolo moj to wszedzie zartuje i glupoty gada zagadalby na smiercweronika- to nie jest tak , że ja się wstydzę bo to przecież normalne ale coś czuję że on mnie po prostu tam będzie denerwował bo lubi zadać tysiąc pięćset pytań na minutę . Taka jego natura i tyle Znając Jego to zamiast na ekran będzie patrzyć jak się robi te USG
ale wam zazdroszcze tych wizyt i usg ja na moje musze dluuugo czekac gdybym w 7 tygodniu niebyla prywatnie sprawdzic czy wszystko ok to do lipca bym czekala masakra