reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

przeczytałam WAS:-)
dziewczyny za mną dzien pełen wrażeń:)
Niedawno wrociliśmy byliśmy z Mężem u rodziców i dziadków powiedzieć o ciąży:-)
Jeśli chodzi o wizytę to wszystko dobrze, krwiak się wchłonął:-)
Miałam USG na które zapytałm lekarza czy mogę męża poprosic i mogłam:"proszę porosić sprawcę" hehe
Powiem Wam że USG z 7 tyg 2dzień, a teraz bo jestem w 11 tyg i 3 dniu(wg USG), to nie ma porównania, teraz widziałam dziecko, główkę, i rączki, nózki, przedramiona, paluszki no wogóle ... machało do Nas dzidzi, a mężusiowi się powiedziało jak wracalismy machał do Nas :)och ta forma
;-)
lekarz wymieniał pokolei każda część ciała maluszka i pokazywał ... też myslałam, że mąż będzie dużo pytał, a on milczał.. wpatrzony w monitor i się tylko usmiechał a po USG wział foto i poszedł a ja zostałam dalej rozmawiać....
Rewelacyne wrażenie jutro to musze sukienki szukać bo jak narazie lipa... kuzynka wpada więc moze pojutrze wstawie foto dzidziusia:) Suwaczek mi pokazuje o tydzień w tył :tak:

Ps. Rybnik znam studiowałam tam, na I i II roku mieszkałam na nowinach, więc znam, i przyjaciółkę mam z Rybnika :)) pozdrawiam Rybnik, uwielbiam to miasto, mąż wie jaki mam sentyment i mi się oświadczył w Rybniku na środku rynku... booosko 23/03/08 to I dzień Świąt WIELKANOCNYCH północ, a mój wtedy jeszcze chłopak oświadcza mi się... ale mnie zebrało na sentyment:)
Dobranoc :)))
Życzę wszystkim dobrych snów, abyście jutro wstały wypoczęte:-):-)

reklama
Witam Was z rana, ja już nie śpię bo szykuję się do pracy - dzisiaj będzie dzień męczący, bo mam od 9:00 do 18:00 :-(
Blondi cieszę się, że mogłaś tak dużo zobaczyć na USG :-D to pewnie super sprawa.
Życzę Wam pogodnego i radosnego dnia.

Witaj Kochana!
Ja też z Rybnika :)

Rzeczka a do jakiego lekarza chodzisz w Rybniku bo ja do Kujawskiego na Nowiny

Witajcie Kobietki!
Ja chodze prywatnie do Anny Krzak-Bieniawskiej .Ona przyjmuje na Reymonta. Jestem juz po 2 wizytach i za kazdym razem widziałam moja kruszynke. Na 2 Lipca jestem prywatnie umowiona na USG prenatalne do Żor( z jednej strony sie denerwuje a z drugiej juz sie doczekac nie moge.mam nazieje ze bedzie wszystko dobrze ).
Mam propozycje : kochane stycznioweczki z rybnika , żor i okolic , moze zrobimy zlot brzuchatek pod koniec wakacji jak nam sie brzuszki pokaza ??? Spotkalybysmy sie w focusie albo w plazie na lodach i pogadalybysmy. :) heheh fajnie bysmy wygladaly wszystkie z brzuszkami w jednym miejscu.
Co wy na to???

Blondi ja dlugo nie palilam. Zaczelam jak mialam 31 lat skonczylam teraz czyli jak mam 34 wiec to jakies 3 lata . :D bardzo sie ciesze ze rzucenie poszlo mi tak szybciutko. Wiesz gdybym zapalila teraz to by mnie wyrzuty sumienia , za robie krzywde mojej kruszynce chyba zabiły. :)
Buziaczki kochane. Milego dnia.

Dzień Dobry :)
U mnie na termometrze już 26 st. a co będzie dalej???

Blondi84 cieszę się, że na USG wszystko OK. Widok maleństwa jest niesamowity :)

Zmykam się ogarnąć.

Witam, mam takie pytanie ile łykacie kwasu foliowego dziennie??
ja 2 tabletki czyli 800 µg na dobę nie wiem czy to nie za dużo ?
tak zalecił mi lekarz, tylko trochę mnie to martwi napiszcie proszę

Czesc kochane

Ruszam na badania:tak:
Blondi84- ale super ze widziałaś dzidzie, ja mam wizytę we wtorek i jestem ciekawa jak urosło nasze maleństwo

Miłego dnia mamusie

reklama
Do góry