C
claudia4you
Gość
Pa pa buźka , spokojnych snów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no na dzieci niema mocnych zawsze maja odpowiedz na wszystko to caly ich fenomen no ale moze sie wszystko zmieni jak juz sie urodzi bo wtedy zobaczy ze juz niejest tylko ona ja mam ogromna nadzieje ze moja corcia sie troche zmieni po urodzeniu 2 dziecka bo tez nieraz mysli ze jest pepkiem swiata mimo ze ja jej tak nietraktuje akle jak zobaczy ze juz nie tylko ona jest najwazniejsza to moze sie zmieni mam bynajmniej taka nadzieje87zabka- no właśnie ta córa przyjaciółki też strasznie rozpieszczona i większość rzeczy musi być tak jak ona chce... sama staram się ją jakoś nastawić na chłopczyka ale ta mała cwaniara zawsze ma jakąś wymówkę ostatnio stwierdziła, że ona będzie mieć siostrzyczkę a ja braciszka w sensie , że ja urodzę chłopczyka .
my z mezem tez chcemy 3 alke ciekawa jestem jak tescie zareaguja jak zajde w 3 ciaze bo mieszkamy z nimi juz z tej wydaja sie byc niezadowoleni i wogole nieporuszaja tematu mojej ciazy przy mnie jakby to byl temat tabu...... :-/ ale mam ich gdzies niemam zamiaru cale zycie sie martwic wszystkim co oni mowia i mysla....A ja mam ten komfort że parkę już mam i cokolwiek teraz przybędzie - będzie fajnie! Od początku czuję że będzie synek - ale niekoniecznie być musi, mężowi też jedno. A dzieci? Cóż, jedno dostanie do pokoju przydział, he,he,he
Zawsze chciałam trójeczkę, ale długo, długo nie bylo nic więc sobie odpuściłam. Aż tu nagle...
Też kiedyś mieszkałam z teściami.Dużo mi pomogli - ale też się dużo nasłuchałam. Odkąd kupiliśmy mieszkanie - uwierz tak tęsknią za wnukami że najchętniej odebrali by mi prawa rodzicielskie. teść na widok Tymka płacze z radościmy z mezem tez chcemy 3 alke ciekawa jestem jak tescie zareaguja jak zajde w 3 ciaze bo mieszkamy z nimi juz z tej wydaja sie byc niezadowoleni i wogole nieporuszaja tematu mojej ciazy przy mnie jakby to byl temat tabu...... :-/ ale mam ich gdzies niemam zamiaru cale zycie sie martwic wszystkim co oni mowia i mysla....