masz racje faceci pod tym wzgledem maja gorzej niz my bo kobieta z kobieta pogada od serca i niebedzie sie z niej wysmiewac a faceci tylko sie z siebie smieja nawzajem jak komus cos niewychodzi a potem chodza rozdraznieni bo kumpel urazil ich meskie ego a potem my musimy ich pociesza......Oj faceci faceci.
Moja kolezanka wziela slub i przez dwa czy trzy lata w ciaze nie zachodzila bo chcieli mieszkanie wyremontowac i sie przygotowac i wogóle - to sie wszyscy z niej smiali ze jej facet ślepakami strzela))
reklama
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
Olandia- witam na forum :-)
A co do płci to ja czuję, że będzie dziewczynka .. . Mężowi to obojętne byle będzie zdrowe
(chociaż już trochę się nasłuchałam o małych korkotrampkach :-))
A co do płci to ja czuję, że będzie dziewczynka .. . Mężowi to obojętne byle będzie zdrowe
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
Witaj olandia - śmiało pisz z namiHej!
Obserwuje Was od kilku dni ale dopiero teraz odwazylam sie napisac- nigdy nie bylam na zadnym forum. Termin mam na styczen- co do daty to juz sie pogubilam bo roznie wychodzi ale cos kolo 10![]()
Czasem przydaje się wsparcie i dobre słowo innych, a czasem po prostu człowiek się chce czymś radosnym podzielić z całym światem. I po to jest to forum. Gratulacje !!!
E
Ewcia_822
Gość
joasiab - ja cale dziecinstwo z bratem dwa lata starszym sie bawilam i jego kumplami i dzieki temu rozumiem dosyc dobrze facetow, to sa wiecznie male dzieci... Mój Misiek to jest tak rozpieszczony ze dzisiaj pytal gdzie my mamy mleko, czasami wychodze z siebie jak pyta gdzie sa talerze czy łyżeczki...
Aczkolwiek przy dzieciach to nie mogę narzekać, zawsze w nocy mleko zrobił, jak Nicole miała biegunkę to tydzień z nią w domu siedział bo pracowałam i do dziś wspomina jak ją mył i zdążył tylko pampersa zapiąć i sruuu... hahaha
Aczkolwiek przy dzieciach to nie mogę narzekać, zawsze w nocy mleko zrobił, jak Nicole miała biegunkę to tydzień z nią w domu siedział bo pracowałam i do dziś wspomina jak ją mył i zdążył tylko pampersa zapiąć i sruuu... hahaha
witamy serdecznie :-)Hej!
Obserwuje Was od kilku dni ale dopiero teraz odwazylam sie napisac- nigdy nie bylam na zadnym forum. Termin mam na styczen- co do daty to juz sie pogubilam bo roznie wychodzi ale cos kolo 10![]()
no moja mala tez glownie z chlopcami sie bawi i caly rok slyszalam ze chce braciszka a ostatnio wyskoczyla mi z tekstem ze ona chce siostrzyczke no i mnie tym tekstem rozlozyla ale ja i tak chce synkaU nas w zasadzie wszyscy znajomi mają chłopców, mój brat ma 2 synów tylko u nas dziewczynka więc moja Wika tylko w towarzystwie facetów się obracaW przedszkolu to też z chłopakami się bawi
![]()
hihi niezle moj nic niemowi ale pewnie tez chialby zeby teraz byl syn no bo corcie juz mamy a trzecie to juz obojetnie co bedzie :-)Olandia- witam na forum :-)
A co do płci to ja czuję, że będzie dziewczynka .. . Mężowi to obojętne byle będzie zdrowe(chociaż już trochę się nasłuchałam o małych korkotrampkach :-))
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
Jestem z okolic Wodzisławia ŚląskiegoTakaJednaKobitka a skąd ty jesteś ze śląska??
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
reklama
hahahahahaha ale sie usmialamjoasiab - ja cale dziecinstwo z bratem dwa lata starszym sie bawilam i jego kumplami i dzieki temu rozumiem dosyc dobrze facetow, to sa wiecznie male dzieci... Mój Misiek to jest tak rozpieszczony ze dzisiaj pytal gdzie my mamy mleko, czasami wychodze z siebie jak pyta gdzie sa talerze czy łyżeczki...
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Podziel się: