na temat imon wymyslanych przez corke to sie lepiej wypowiadac niebede bo zamiast imon wymysla nazy rzeczy albo jakies swoje jedyne jakie wymyslila to dla braciszka piotrus pan a reszta jej pomyslow jest kosmicznaCo do facetów to mój mąż pierwszy kąpał Wiki, przwijał Jest SUPER mężem
A Wiki to różnie, raz chce braciszka Tomusia a raz siostrzyczkę, tyle, że dla tej siostrzyczki to imiona z bajek wymyśla az padamy ze śmiechu
reklama
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
joasiab- dobrze, że chociaż akceptuje braciszka, bo córa mojej przyjaciółki chce tylko i wyłącznie siostrzyczkę...aż się boję reakcji jak okaże się że to będzie mały facecik
C
claudia4you
Gość
Ja będę mieć pierwsze dziecko - ale chcę więcej - dwójkę mieć
na temat imon wymyslanych przez corke to sie lepiej wypowiadac niebede bo zamiast imon wymysla nazy rzeczy albo jakies swoje jedyne jakie wymyslila to dla braciszka piotrus pan a reszta jej pomyslow jest kosmiczna
Wiktoria dla siostry to np. Stefani lub Trixi z bajki Leniuchowo
oj moze byc ciezko albo moze sie mile zaskoczyc bo mala zaakceptuje braciszka bez wzgledu na to ze jest chlopcem moja znajoma to ma problem bo jej corcia jest strasznie rozpieszczona i zawsze tylko ona i wszystko dla niej i ona wogole niechce dzidzi ikoniec i niechce sobie dac przemowic ze dzidzia po wakacjach sie urodzi burzy sie ze ona niechce dzidzi i koniecjoasiab- dobrze, że chociaż akceptuje braciszka, bo córa mojej przyjaciółki chce tylko i wyłącznie siostrzyczkę...aż się boję reakcji jak okaże się że to będzie mały facecik
no niezle dzieciaki nieraz jak cos powiedza to mozna spuchnac no ja jestem mile zaskoczona ze mala mimo ze dzidzia malenka jest to mowi codziennie do brzuszka i caluje go i ciagle pytakiedy bedzie brzuszek duzy co dzidzia szybko sie urodzi :-)Wiktoria dla siostry to np. Stefani lub Trixi z bajki Leniuchowo
C
claudia4you
Gość
Pogadajcie sobie dziewczyny , ja spadam już trzeba się myć, jutro do pracy wstaję, Dobranoc
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
87zabka- no właśnie ta córa przyjaciółki też strasznie rozpieszczona i większość rzeczy musi być tak jak ona chce... sama staram się ją jakoś nastawić na chłopczyka ale ta mała cwaniara zawsze ma jakąś wymówkę ostatnio stwierdziła, że ona będzie mieć siostrzyczkę a ja braciszka w sensie , że ja urodzę chłopczyka .
reklama
Podziel się: