reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

kobieto jakas dziwna jestes... jestem w delegacji ale zjedzam do domu.. w ogole podziwiam zone jak moze z kims takim pisac.. pozatym zona nie ma poloznej a ginekologa a dlaczego? tego akurat nie musisz wiedziec... i nie wiem co dziwnego w tym ze 5 miesieczne dziecko oglada bajki w lezaczku? no jestes niemozliwa kobieto! opanuj sie!
hmm c do rozstepow to albo nigdy w ciazy nie bylas albo nie iwem ze tak piszesz.... malzonka ma rozstepy w okolicach piersi! etc

zgodze sie z rozstępami mi wyszły na piersiachna samym początku ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
Marcepanka - eee, nie warto czytać... ;-)

idę kąpać malucha, bo już marudzi, właśnie z 2h spaceru wróciliśmy :-)

z UWAGI na wasze problemy z prawdopodobnymi oszustami radze sobie zalożyć prywatną grupę, do której nie wejdzie nikt nie zaproszony przez moderatora. A moderator za pomoca nk moze sprawdzić daną osobę zanim ją zaprosi. dzięki czemu unikniecie tylu nerwow-zreszta niepotrzebnych

czesc dziewczyny,poczytałam troche wczoraj no i byłam w szoku co tu sie dzieje,sprawa jes naprawę podejrzana.
Ja byłam dzis na wizycie,lekarz zrobił mi usg i był tylko pęcherzyk,powiedział ze na ym etapie nie widac jeszcze płodu,dopiero po 6 tyg,w pierwszej ciąży pamiętam ze tez tak miałam,wiec troszke dziwne ze blondi w 5 tyg miała juz zdjęcia w których były wyraźne 3 fasolki i jeszcze słyszała bijace serce,to rzeczywiści ejest niemożliwe:baffled:

czesc dziewczyny,poczytałam troche wczoraj no i byłam w szoku co tu sie dzieje,sprawa jes naprawę podejrzana.
Ja byłam dzis na wizycie,lekarz zrobił mi usg i był tylko pęcherzyk,powiedział ze na ym etapie nie widac jeszcze płodu,dopiero po 6 tyg,w pierwszej ciąży pamiętam ze tez tak miałam,wiec troszke dziwne ze blondi w 5 tyg miała juz zdjęcia w których były wyraźne 3 fasolki i jeszcze słyszała bijace serce,to rzeczywiści ejest niemożliwe:baffled:

Kasiu mi mój ginek powiedziała dokładnie to samo....
A kiedy masz nastepna wizyte i usg?
Ja ide za tydzień wtedy zacznie mi sie juz 7 tydzień a dokładnie w piatek sie zacznie a na usg wybieram sie poniedziałek wtorek:-)

Dziewczyny sprawiłam sobie w jakims kalkulatorze ciąży, że jesli ostatnia miesiączkę mialam 19 marca i cykl 44 dniowy to mam przewidywany termin porodu na 9 styczeń 2011 i że to jest skończony 4 tydzień ciąży, co nie pokrywa sie ze zrobiona przeze mne betaHcg 5652 która świadczy o tym, że jest to 5, 6 lub 7 tydzień ciąży. Normalnie juz głupia jestem, więc dopiero dowiem sie na USG.

no ja mam ciaze 5 tyg i nic nie widac-tylko pęcherzyk ktory ma 14 mm(oczywiscie jest prawidłowy) a na kolejna wizyte ide za 2 tyg,ylko mi lekarz powiedzial ze nie gwarantuje ze mi zrobi usg bo tego wizyta nie obejmuje-oczywiscie sa to wizyty państwowe więc co sie dziwic,ale ja mu powiem ze chce zapłacic za to,a jak nie to sie go zapytam czy wizyty prywatne tez nie obejmuja usg,jesi powie ze obejmuja to pojde prywatnie,ja chce widdziec moja fasolke-chocbym miala za to placic,przynajmniej pierwsze badania bede miec darmowe bo jak prywatnie to trzeba za wszystkie placic-to choc tu mi sie uda-a potem zobacze:-)

Dziewczyny, przejrzałam Wasze forum i powiem szczerze, że współczuję Wam tego Trolla w postaci Blondi80 czy Karolcia 1125, bo moim zdaniem to ta sama osoba. Skutecznie psuje Wam atmosferę na forum i mam nadzieję, że uda Wam się jej pozbyć z tego grona i będziecie mogły wspólnie przeżywać i cieszyć się Waszymi ciążami.

Dziewczyny, przejrzałam Wasze forum i powiem szczerze, że współczuję Wam tego Trolla w postaci Blondi80 czy Karolcia 1125, bo moim zdaniem to ta sama osoba. Skutecznie psuje Wam atmosferę na forum i mam nadzieję, że uda Wam się jej pozbyć z tego grona i będziecie mogły wspólnie przeżywać i cieszyć się Waszymi ciążami.
głośno zrobiło sie na BB o "waszej przyszłej mamusi" ... jak człowiek ma zły humor i poczyta sobie pare jej wpisów to od razu uśmiech pojawia sie na twarzy :)))) nie ma co wesoło tu mace :)

mam nadzieje że dziewucha da se na luz....

a tak po za tym to GRATULUJE prawdziwych ciąż :))

reklama
no dziewczyny pozbądźcie się jej ;)) co za osóbka no nie....
już sporo dziewczyn wie o tej wariatce.
Ach szkoda słów zlać najlepiej! :)

gratuluję wam fasoleczek kobietki!!!! :) też mam nadzieje że sie w końcu swojej doczekam
pozdrawiam

Do góry