reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Wiem o cyzm mówisz, ja tez bym chciała dziewczynkę :-D też się nie doczekam tego 20-go tygodnia ;-) :-D
a myśmy się specjalnie nie starali... mieliśmy rozpocząć starania za jakieś 6-8 miesięcy... ale jest fajnie jak jest, już sie przyzwyczaiłam

reklama
No i mam odnośnie tego kilka pytań.
1.Czy lekarz jest w stanie wykryć już obecną ciąże za pomocą USG dopochwowego?
2.Co myślicie o lataniu samolotem w tak wczesnej ciąży?

Witaj Marcepanek ;-) wiesz ja byłam w zeszłym tygodniu w czwartek na usg i to był 4t ale ginek jeszcze nic nie widział na usg nawet pęcherzyka ciążowego w macicy, jedyne co świadczy o ciąży to podnosząca się prawidłowo beta hcg :tak: dlatego z reguły ginek umawia na pierwszą wizytę w 5-6 tygodniu bo wtedy jest w stanie powiedzieć więcej ;-) póki co ja mam kolejne usg w piątek tj w 5t5d więc już prawie 6 i mam nadzieję że dowiem się już więcej bo się troszkę stresuję :baffled:

Dominika81 to ja trzymam kciuki za dziewczynkę :-D
batonik24 no i za Ciebie byś wreszcie zobaczyła fasolkę. Abyś się tak nie stresowała bo to szkodzi :p
A ja jestem pełna nadziei ,że coś tam ujrzę.

WITAM STYCZNOWE MAMUSIE ja tez ze stycznia tylko rok wczesniej chociaz coreczke urodzilm w lutym nigdy bym sie do lutowek nie zapisala nie dlatego ze tam gozej . Poprostu my stycznowki strasznie ze soba sie zzylysmy.Zycze wam tego samego i wspanialych 9 miesiecy przy jak najmnoejszych dolegliwosciach.
Pozatym za sprawa Bladi zrobilyscie sie bardzo slawne.:)

witam przyszle styczniowe mamusie .... jejku jak ten czas leci a juz styczen 2011 sie pojawil :) super

zycze wam samych przyjemnych dni z waszymi pociechami -zyczy sierpnioweczka 2010

Czesc dziewczyny:-)

marcepanek witaj wsrod styczniówek:-)

Ja nie dawno wrociłam po pracy i domku i nadrobilam zaleglosci w bb:-) jak juz pisalam wczesniej niesmacznie sie tutaj zrobilo za sprawą z blondi. Zobaczymy czy sie jeszcze odezwie czy juz nie. A moze przeciez byc tak ze podszyje sie ta osoba jeszcze pod kogos nowego....paranoja..:-(

reklama
Marcepanek witaj wśród nas i gratuluję :-)
Ja też bardzo chciałabym dziewczynkę ale coś czuję że będzie chłopiec. W sumie to najważniejsze żeby było zdrowe.
Ja dziś wróciłam wyczerpana z pracy. Dzieciaki tak dały mi w kość że tylko liczyłam minuty do kolejnych dzwonków. Miałam też taką mało miłą rozmowę z szefową, likwidują dwa oddziały bo nie ma na tyle dzieci i dostałam wypowiedzenie części godzin:no: aż się boję teraz powiedzieć o ciąży bo zaraz będzie że specjalnie "zaszłam". Jeszcze tak kiepsko dziś spałam, chyba z trzy razy się budziłam. Jakoś dzisiejszy dzień dał mi w kość ale mam nadzieję, że kolejne będą lepsze.
Trochę humor poprawia mi myśl że w piątek zobaczę mojego Skarbeczka i usłyszę jego maleńkie serduszko :-D

Do góry