o matko.. zamiast podziękować dla macy, roxeen i kachy za to, że was w sprawie blondi uświadomiły, to wy na nie naskakujecie?
dziewczyny my już trochę wcześniej zaczęłyśmy tą kłamczuche obserwować, większość z nas prześledziła KAŻDY jej wpis i uwierzcie,że mamy rację.
kacha,macy i roxeen nie chciały zaśmiecać wam wątku, nie chciały wszczynać kłótni. martwią się po prostu, bo teraz w sieci jest masa bezmózgów.
Będziecie dzielić się zdjęciami.. na początku zdjęcia brzuszków- w stanikach,w majtkach.. a co,jeśli później znajdziecie te zdjecia w sieci?
Później urodzą się maleństwa, będziecie się chwalić zdjęciami z pierwszej kąpieli itp, a co jeśli jakiś chory typ je wykorzysta?
Co jeśli zobaczyłybyście takie coś:
http://img217.imageshack.us/img217/7627/beztytuuem.jpg , a w roli głównej byłoby dziecko którejś z was?!
Poznajcie się troszkę lepiej, a później obstawajcie za kimś, kto faktycznie może nie być autentyczny.
Mam nadzieje,ze blondi dostanie dożywotni zakaz wchodzenia na forum i robienia wody z mózgów
a jeśli jest autentyczną osobą, to niech nie wymyśla bzdur przynajmniej.
Życzę Wam, żeby styczniówki 2011 były tak zgrane jak te z 2010
Nie gniewajcie się na "moje" dziewczyny.. wcale im się nie dziwię,że zareagowały.
My swoją grupę stworzyłyśmy rok temu. Wszystkie miałyśmy podobne wątpliwości, problemy, powody do radości itp. Dziś można powiedzieć,że świata za sobą nie widzimy, niektóre z nas znają się już w realu, planujemy spotkanie, podzieliłyśmy się kontami na nk, telefonami.. Gdy brałam ślub,otrzymałam więcej życzeń od moich dziewczyn z BB niż od rodziny
Niech i Wam się uda taka przyjaźń..mam nadzieję,że na całe lata
Swoje powiedziałam,więc znikam
niech fasolki zdrowo rosną! już w styczniu się przekonacie,jaki cud was spotkał
Pozdrawiamy: Paula i Zuzia