reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja mam taki jak ten drugi tylko zielony - uwielbiam ten kolor:)

Dziewczyny dziś miałaam bardzo leniwy dzień ale padam na pysk i idę spać.Jutro jadę do mamy odwiedzić grób taty. I wracam do domu ...
Dobranoc dziewczynki,do jutra wieczorkiem

reklama
to ci się udało :-)
ja zawsze kupowałam płaszczyki "w sam raz", coby ładnie leżaly i były dopasowane...a teraz mam za swoje :-D
ale tak czy siak muszę pojeździć po sklepach w tygodniu - może znajdę coś fajnego, a niedrogiego :-)

a teraz zmykam kolacyjkę robić ...

znajdziesz coś

Ja sobie właśnie kupiłam taki jak ten czarny pokazywałam i on jest rozmiar S chyba i miałam go na styk....
Udało mi się akurat na allegro kupić używany fajny od babki za 10 zł :-D
Więc teraz mam dwa hehehe
a tamten ubiorę jak schudnę po ciąży :-)

No leci czas leci, mój zasnął na kanapie w dużym :-D

A ja to mam w nosie nie budzę go, pójdę spać sama a jak się obudzi to przyjdzie do mnie :-)

witajcie,
u nas intensywny dzień, zakupy, wizyty i dopiero od godziny w domu.
zaraz chyba spać pójdę bo padam ze zmęczenia.
czy któraś z Was testowała taka wkładkę?
Bellyguard - Extra Wstawka Do Spodni (1235702418) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam od niedawna i w sumie tylko w jednych spodniach dałam radę zamontować, bo za krótka jest mój brzuch.
ale niektóre z Was podobno jeszcze wchodzą w swoje rzeczy tylko są lekko przyciasne, w tej sytuacji idealna, nie trzeba ciążówek kupować.
miłej nocki, jutro intensywny dzień znowu dlatego się zbieram.

witajcie,
u nas intensywny dzień, zakupy, wizyty i dopiero od godziny w domu.
zaraz chyba spać pójdę bo padam ze zmęczenia.
czy któraś z Was testowała taka wkładkę?
Bellyguard - Extra Wstawka Do Spodni (1235702418) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam od niedawna i w sumie tylko w jednych spodniach dałam radę zamontować, bo za krótka jest mój brzuch.
ale niektóre z Was podobno jeszcze wchodzą w swoje rzeczy tylko są lekko przyciasne, w tej sytuacji idealna, nie trzeba ciążówek kupować.
miłej nocki, jutro intensywny dzień znowu dlatego się zbieram.
Oj nie wiem , droga ta wstawka
Ja mam od koleżanki ciążówki, chodzę w nich ale czasem włażę w inne spodnie , które jeszcze są dobre :biggrin2:
Więc nie kupuję żadnych wstawek, bo mam dwie pary ciążówek

Też powoli idę spać, więc miłej nocki życzę
Do jutra.....

Dobrze ze przez weekend troszke mniej tych wpisow to w miare szybko udalo mi sie Was nadrobic ;) Pogoda super wiec duzo spaceruje, naszczescie jeszcze dopinam sie w swoich starych kurtkach wiec cieplo mi jest :) mam nadzieje ze uda mi sie przez te dwa miesiace pochodzic w plaszczyku zeszlorocznym bo nie chcialabym kupowac nowego..
Wpadlam na chwilke wiec mowie Wam juz dobranoc i uciekam sie kapac i czas juz spac.

Witam nowa mamusie!
Carry napisz co sie z Toba dzialo przez tyle czasu.. Zdrowka!

Cześć brzuchatki, a raczej dobry wieczór:)

Ja tylko na chwile, mąż siedzi od kilku dni przed komputerem i pracuje, więc praktycznie jestem odcięta od netu...Postaram się Was nadrobić, mam nadzieję, że uda mi się jutro. U nas jest śliczna pogoda, dziś było 20st., byliśmy na cmentarzu, postałam trochę i kręgosłup mi wysiada...Oj czuję się juz te kilogramy. Ale już niedługo:)

Dobrej nocki Wam życzę:)

reklama
Weekend w szkole za mną. Dziś nawet nie było tak źle, bo zajęcia miałam tylko do 13:20. No, ale wieczorkiem wróciłam do domu, więc dopiero teraz daję radę coś Wam napisać.

Monciaa, współczuję Ci z tym płaszczykiem. Ja też miałam przez jakiś czas problemy, bo kurteczki miałam krótkie i na brzuszku mi tak podjeżdżały do góry, że już pół brzucha na wierzchu miałam. No, ale nie będę się rozpisywała na ten temat, bo już na modnych styczniówkach się żaliłam. Dodam tylko, że byłam w Łodzi w dwóch H&M i nie było nic ciekawego. Mam nadzieję, że Ty u siebie coś znajdziesz:-)

Do góry