reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam mamuśki:-)
dzięki za zyczenia:)
wczorajszy dzionek minął mi bardzo szybko i miło.pojechalismy do warszawy.poszliśmy na baaardzo długi spacer na cmentarz ( oj ledwo doszłam z powrotem do domku).obiadek i torcik ( córeczka mi zrobiła własnoręcznie) u mamusi:-D.dostałam w prezencie prześliczny zielony szlafrok z żabką:-).dojechalismy do domu i padłam .W nocy oczywiście 3 godz. i koniec snu:no:.
dziś znów na cmentarz lecimy,ale juz blizej.
miłego dzionka Wam zyczę

ticker.php

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :)

Ja dzisiaj witam się nadal z chrypką. Kiedy to chorowanie się skończy??? Mi tez już ciężko się ruszać...Zaraz dostaję zadyszki :(
A co do sikania to też tak mam, wydaje mi się, że chce mi się bardzo idę i leci kilka kropelek :(

klaudoss to niezły sen miałaś.....ja też miałam dziś wykręcony sen...
Sniło mi się, że bolało mnie tam na dole ( no wiecie co;-) ) cały czas czułam klucie i napięcie ( naczytałam sie o wa
szych dolegliowsciach w tym temacie chyba;-) ) noi poszłam do ginekologa, który mnie badał, noi bada i bada i mówi, ze faktycznie cos dziwnie i coś czuje dziwnego i nagle za uszy wyciąga takiego małego króliczka i mówi ze on nie żyje ( króliczek był cały biały i wyglądal jak maskotka, na szczęscie bez drastycznych obrazów) i wyrzucił go do smieci a mi ból od razu przeszedł ale z obrzydzenia co ja tam miałam zaczełam glośno krzyczeć i płakać....i obudziło mnie siku....

przed ciążą miałam notorycznie takie dziwne sny... w ciązy mi sie uspokoilo a dzis cos wrociło...

klaudoss to niezły sen miałaś.....ja też miałam dziś wykręcony sen...
Sniło mi się, że bolało mnie tam na dole ( no wiecie co;-) ) cały czas czułam klucie i napięcie ( naczytałam sie o wa
szych dolegliowsciach w tym temacie chyba;-) ) noi poszłam do ginekologa, który mnie badał, noi bada i bada i mówi, ze faktycznie cos dziwnie i coś czuje dziwnego i nagle za uszy wyciąga takiego małego króliczka i mówi ze on nie żyje ( króliczek był cały biały i wyglądal jak maskotka, na szczęscie bez drastycznych obrazów) i wyrzucił go do smieci a mi ból od razu przeszedł ale z obrzydzenia co ja tam miałam zaczełam glośno krzyczeć i płakać....i obudziło mnie siku....

przed ciążą miałam notorycznie takie dziwne sny... w ciązy mi sie uspokoilo a dzis cos wrociło...

No to nieźle :-)
Te sny czasem są ciężkie tak jak mi wtedy się śniło, że się leje ze mnie, że się pocę cała i leżę w łóżku z kimś
Za chwile się obudziłam zlana potem, cała mokra - tak jak w tym śnie.... okropieństwo

aniwar no to faktycznie sen nie ma co.

ja znow noc mialam pelna atrakcji, juz druga noc miska budzi sie w nocy i ponad 1,5 godz nie spi a ja normalnie wymiekam bo siedze przy niej bo nie biore jej do nas. dzisiaj rano obudzil mnie bol z prawej strony brzucha no ale cale szczescie przeszedl. wazne, ze toska kopie.
moj do pracy idzie na popoldniu wiec w domu bede siedzec sama, na cmentarze wybieramy sie dopiero jak juz te tlumy przejda bo stwierdzilismy, ze teraz w te najwieksze tabuny nie bedziemy sie pchac z miska no i z moim brzuchem bo mpk wyladowane standardowo a nikt nie patrzy, ze wozek a tym bardziej kobieta w ciazy. moze uda mi sie was troche nadrobic, zobaczymy

to prawda takie sny są okropne....ja bardzo często miałam tak, że "budziłam" się w nocy leżałam z otwartymi oczami ale nie mogłam ruszyć nawet małym palcem a widzialam wszytsko w pokoju i ogarniał mnie okropny lęk że ktos jest w domu a ja nie moge sie ruszyć i miałam tego świadomość co sie dzieje....jak chciałam krzyczec to krzyczałam przez zamkniete usta i wydawałam taki pisk z siebie..maż wtedy z przerażeniem sie budził i próbował mnie obudzić...szarpał mna i ja to widzialam ale nie mogłam ocknąc sie z tego stanu dopiero po jakis kilunastu sekunadach...masakra....to ponoć sie nazywa "zmora nocna"...jak szukałam o tym w necie to wlaśnie takie "cos" tak zostalo nazwane....

Witam się poniedziałkowo :-)
Ja wczoraj wieczorem juz nic nie pisałam, bo jak wrócilismy z mężem z kościółka to troszku czasu spędzilismy razem, fajny dzionek :-)
A dzis wczesniej wstalismy i powoli się zbieramy na cmentarz :-) Piekna pogoda więc przynajmniej nie zmarzniemy :p a tłumy mi nie przeszkadzaja :-D dziś cały dzień w rozjazdach więc pewnie odezwe sie dopiero wieczorkiem :-D

Udanego, slonecznego i pieknego dnia :-D

My na cmentarz idziemy wieczorem , jak już będzie ciemno i będzie widać ładnie jak się znicze palą :-D

A propo bólu
mnie też często brzuch boli ostatnio i czasem się nie umiem załatwić....
a czasem nawet wyprostować się jest ciężko bo tak ciągnie na dół i boli

Macie też coś podobnego?

reklama
My na cmentarz idziemy wieczorem , jak już będzie ciemno i będzie widać ładnie jak się znicze palą :-D

A propo bólu
mnie też często brzuch boli ostatnio i czasem się nie umiem załatwić....
a czasem nawet wyprostować się jest ciężko bo tak ciągnie na dół i boli

Macie też coś podobnego?

... ja mam tak, że jak chcę się czasem z boku na bok przekręcić to mnie tak pod brzuchem kuje dziwnie i po bokach :sorry:

Do góry