reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
a ja już pół blachy ciasta zjadłam - sama:/ i teraz mam wyrzuty sumienia... ale za to maly szaleje jak nie wiem co :-) lubi widocznie toffi:-D
bosze...już ponad 1000 stron:-D

a ja oglądam "ugotowani"...

dzis pustki na forum:-( generalnie w eekendy chyba prawie wszyscy ospoczywaja od komputera:-) ale moze to i dobrze:-)
mnie starsznie męczy zgaga juz sama nie wiem co ze soba zrobić:-(

Cześć Dziewczynki:)
Już wieczór (ciemno) wlaśnie pomalowałam sobie pazurki...coś się źle czuję mam nadzieję, że nie będę chora. Nawet chwilę się przespalam...Dziś na obiadek zrobiłam rosołek na drugie schabowy, ziemniaczki i marchewka z groszkiem:)

marta wszystkiego najlepszego na urodzinki:)

blondi jak wchodzisz na tę pierwszą stronkę to po prawej możesz sobie wybrać inne szerokości...
swoją drogą ciekawa jestem czy się bardziej opłaca samemu uszyć?czy kupić gotowe:)

cisza i cisza ... :-)
a ja szukam na necie jakiegoś płaszcza na zimę - już w nic się nie mieszczę ;-( a tu jeszcze 2 miesiące trzeba przezimować...
te płaszcze są tak strasznie drogie, że masakra...:/

Ostatnia edycja:
cisza i cisza ... :-)
a ja szukam na necie jakiegoś płaszcza na zimę - już w nic się nie mieszczę ;-( a tu jeszcze 2 miesiące trzeba przezimować...
te płaszcze są tak strasznie drogie, że masakra...:/

Niestety na nas ciążówkach zawsze chcą zarobić :-(

Je jeszcze jakoś sobie radze, zobaczymy co będzie jak na prawdę zrobi się zimno.......

reklama
Niestety na nas ciążówkach zawsze chcą zarobić :-(

Je jeszcze jakoś sobie radze, zobaczymy co będzie jak na prawdę zrobi się zimno.......

ja już nawet szukam używanych, ale i te ceny są takie sobie... a najgorsze jest to, że boję się, że kupię przez neta a okaże sie albo za duzy albo za maly, albo mi brzucholek nie wejdzie...

Do góry