reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja już nawet szukam używanych, ale i te ceny są takie sobie... a najgorsze jest to, że boję się, że kupię przez neta a okaże sie albo za duzy albo za maly, albo mi brzucholek nie wejdzie...

No i wtedy może być problem
A na używanych ciuchach czegoś szukałaś?
Wiadomo, lepiej przymierzyć

reklama
No i wtedy może być problem
A na używanych ciuchach czegoś szukałaś?
Wiadomo, lepiej przymierzyć

chyba już wszędzie szukałam, ale jak czytam te długości i wymiary poszczególnych płaszczyków, to żaden na moją nieproporcjonalna figurę nie pasuje:/ a szkoda mi dać ponad 300 zł na 2 miesiące...

no nic... szukam dalej :-)

chyba już wszędzie szukałam, ale jak czytam te długości i wymiary poszczególnych płaszczyków, to żaden na moją nieproporcjonalna figurę nie pasuje:/ a szkoda mi dać ponad 300 zł na 2 miesiące...

no nic... szukam dalej :-)

Pewnie wiadomo kasy szkoda, można coś dzidzi kupić
Nie wiem co Ci doradzić szczerze, nie masz kogoś w rodzinie albo znajomej co może Ci coś pożyczyć, żeby przezimować ?

Monciaa ja kupiłam fajny płaszczyk w H&M Mama :) Za 179 zł. Kupiłam wcześniej na allegro ale śmierdział, że nawet w pralni chemicznej mi go nie chcieli przyjąć i odesłałam babce.
Wybierz się do H&M polecam.

A mój m kąpie Wiki potem kolacyjka i będę szła uśpić tego małego łobuza :) A potem Taniec z Gwiazdami

claudia - pożyczyłam już od mojej mamci kilka płaszczy i kurtek, ale teraz jest mi ciasno w brzuszku, teściowa też chuda jak szkapa i brzuch się nie mieści... już nawet przymierzałam mojego małżona kurtkę zimową i jest na dzisiaj już ciasnawa a co dopiero przez 2 miesiace...

ale w tygodniu podjadę dp H&H, jak pisze Joasia, może rzeczywiście cos kupie niedrogiego:-)

claudia - pożyczyłam już od mojej mamci kilka płaszczy i kurtek, ale teraz jest mi ciasno w brzuszku, teściowa też chuda jak szkapa i brzuch się nie mieści... już nawet przymierzałam mojego małżona kurtkę zimową i jest na dzisiaj już ciasnawa a co dopiero przez 2 miesiace...

ale w tygodniu podjadę dp H&H, jak pisze Joasia, może rzeczywiście cos kupie niedrogiego:-)

aha to niedobrze, to idź może fakt coś znajdziesz fajnego

ja jeszcze mam płaszczyk taki dwurzędowy i można guziki przeszyć, więc zobaczymy czy będzie oki, jeszcze tydzien temu bez poszerzania weszłam w niego :-)

aha to niedobrze, to idź może fakt coś znajdziesz fajnego

ja jeszcze mam płaszczyk taki dwurzędowy i można guziki przeszyć, więc zobaczymy czy będzie oki, jeszcze tydzien temu bez poszerzania weszłam w niego :-)

zazdroszczę ci tego płaszczyka :-) mój małż mówi, że jak nic nie kupię to będę 2 mięchy siedziała w domu:/ po czym dodał: "urodzisz też w domu, bo nie będziesz miała co na siebie zarzucić" - mądraliński :-D

hej dziewczynki
mam dziś strasznie senny dzień. Jak bym mogła to cały bym przespała.

Byliśmy z Fiifim do długim spacerku, zjedliśmy rosołek, a później padłam i spałam 2 godziny. Synio najpierw grzecznie leżał obok mnie, bawił się pieskami, a jak mu się znudziło to umył mi okno w małym pokoju ........... śliną. :szok::szok::szok:

Dziewczyny mam problem, odcinek lędźwiowy mnie boli....dokładnie w lewym boku z tyłu....nie mogę chodzić co mam robić?poradźcie coś na to.
ojej współczuję. Mnie czasami tak łapie jak dłużej jestem pochylona, ból promieniuje w lewy półdupek. :dry: samo przechodzi po pewnym czasie.

a ja szukam na necie jakiegoś płaszcza na zimę - już w nic się nie mieszczę ;-( a tu jeszcze 2 miesiące trzeba przezimować...
te płaszcze są tak strasznie drogie, że masakra...:/
ja JESZCZE mieszczę się w swój stary ale już ledwo, ledwo. W odwodzie mam jeszcze kurtkę mamy, przy poprzedniej ciąży się mieściłam więc mam nadzieję, że tym razem też będzie ok.

zazdroszczę ci tego płaszczyka :-) mój małż mówi, że jak nic nie kupię to będę 2 mięchy siedziała w domu:/ po czym dodał: "urodzisz też w domu, bo nie będziesz miała co na siebie zarzucić" - mądraliński :-D

mam podobny do tego tyle, że szary i bez kaptura
Płaszczyk z kapturem Japan Style Nowa kolekcjaXXL (1292267540) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A tu widzę , ze ktoś też podobny wystawił (prawie identyczny :-) ) PŁASZCZ (1279118636) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wiesz co to było tak:
w zeszłym roku na urodziny strasznie chciałam taki płaszczyk
Poszliśmy do Qultetu i trafiliśmy na dwie sztuki - kosztował około 75 zł (o wiele taniej niż wtedy w innych sklepach)
Przymierzyłam, niestety były tylko rozmiary 42 albo 44 (normalnie noszę 38)
No i weszłam w oba, okazało się , ze no za duże są , ale mąż mi mówi, że ładny jest i mi pasuje i kolorek też super...ble ble ble
Skusiłam się , bo uznałam, że zawsze mogę przeszyć guziki i będzie węższy - tak zrobiłam, w zeszłym roku go zwężyłam
W tym roku będę musiał poszerzyć z powrotem :-)
Strasznie mi się udało, bo nie wiem w czym bym chodziła teraz....

reklama
mam podobny do tego tyle, że szary i bez kaptura
Płaszczyk z kapturem Japan Style Nowa kolekcjaXXL (1292267540) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A tu widzę , ze ktoś też podobny wystawił (prawie identyczny :-) ) PŁASZCZ (1279118636) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wiesz co to było tak:
w zeszłym roku na urodziny strasznie chciałam taki płaszczyk
Poszliśmy do Qultetu i trafiliśmy na dwie sztuki - kosztował około 75 zł (o wiele taniej niż wtedy w innych sklepach)
Przymierzyłam, niestety były tylko rozmiary 42 albo 44 (normalnie noszę 38)
No i weszłam w oba, okazało się , ze no za duże są , ale mąż mi mówi, że ładny jest i mi pasuje i kolorek też super...ble ble ble
Skusiłam się , bo uznałam, że zawsze mogę przeszyć guziki i będzie węższy - tak zrobiłam, w zeszłym roku go zwężyłam
W tym roku będę musiał poszerzyć z powrotem :-)
Strasznie mi się udało, bo nie wiem w czym bym chodziła teraz....

to ci się udało :-)
ja zawsze kupowałam płaszczyki "w sam raz", coby ładnie leżaly i były dopasowane...a teraz mam za swoje :-D
ale tak czy siak muszę pojeździć po sklepach w tygodniu - może znajdę coś fajnego, a niedrogiego :-)

a teraz zmykam kolacyjkę robić ...

Do góry