reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

a ja własnie sie dowiedziałam, że moja znajoma rodziła przez 36 godzin :/ masakra... dzidziuś ma już 3 tygodnie, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy aby się ja zapytać jak jej szło... a najśmieszniejsze jest , że pomimo tych 36 godzin i pełnego rozwarcia i parcia - nie urodziła sn, tylko musieli jej zrobić cesarkę... polska służba zdrowia:/

mam nadzieję, że nam pójdzie szybko i sprawnie dziewczynki :-) aha - i bezbolesnie :-D

reklama
I ja się witam popołudniowo.. Właśnie obejrzeliśmy powtórkę "Mam talent", szkoda, że tego młodego nie wybrali - bardziej mi się podobał!!!!

A na 17 wybieramy się ze znajomymi na basen - już nie mogę się doczekać:-D

Faktycznie - to już 1000 stron!!!:szok:

ariska ja o te tabletki na gardło się specjalnie gina pytałam i mi pozwolił

gosiapol witamy Cię

carri pisz co u Ciebie i jak się czujesz

marta najlepsze życzonka
urodziny4.gif

Ciesze się, że już wróciłam
Zapowiada mi się samotny dzionek , aż do wieczora - mój poszedł z kolegami nad Olzę posiedzieć...
U nas straszny wiatr się zrobił i chyba się pogoda zepsuje

Cześć Kobitki:-)
ja dopiero teraz sie pojawiam, bo od rana byłam z tata i męzulkiem w PTAKU (takie centrum handlowe pod Lodzia) i kupiłam posciel dla nas:-) a potem tata przyszedł do nas na obiadek i sobie siedzielismy:-).
Zjadałam dziś tortillę i ledwo sie ruszam maskara:-(czuje się teraz jak wóz z weglem;-)

Dziewczyny firaneczki fajne i te literki tez sa super:-) a powiedzcie gdzie te literki chcecie powiesić?? na drzwiach do pokoju czy nad lózeczkiem czy w jakims innym miejscu na scianie??

Carri pamietamy....napisz co się stało...mam nadzieję że nic poważnego i ze juz jest dobrze...

I ja się załapałam na 1000 stronę :p
My juz drugie danie zjedlismy teraz się relaksujemy i na 18tą idziemy do kosciółka :-)
Pogoda wymarzona :-) kto by pomyslał, że takie ładne dnie jeszcze będą :-)

Marta70 - Sto lat :-) wszystkiego najlepszego :-) lekkiego i bezbolesnego porodu :-)

Ps. Po tym przestawieniu czasu wreszcie mi dobrą godzinę wstawienia postu pokazuje hehe zawsze godzinę wstecz mi pokazywało:-)

Ribi - slodkie te firanki, a można rozmiar sobie zamówić, czy to są uniwersalne?

Ostatnia edycja:
Ale jestem przybita jakaś
Nie wiem czemu :-(

Usnęłam na chwilę - po godzinie się obudziłam....
Pije herbatkę......
Ale coś jest jednak dziwnego

reklama
Do góry