reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

madlen :) no co ty wszystko zrozumiałam :) a ty juz spakowana do wyjazdu ??

a ja chyba bede mieła mega zgage ... własnie wsuwam paluszki rybne ... kapuste kiszoną.. mniam ... :)

Kashyaaa--- ja urodze koło 20 bo bede miała cc... znaczy tak gin mówiła wstępnie... mam nadzieje ze Kuba posiedzi do 20 :) bo juz urlop moja mamuska zaplanowała zeby pomóc.. bardziej przy Tomku.. zeby sie oswoił z nową sytuacją :) hih a dla Kuby narazie nie mam nic przygotowane.. znaczy w sumie logistycznie w głowie to juz wszytsko tylko wykonanie narazie zerowe :)
fogia--- a no ja dzis byłam na cmenatrzu ( akurat my bywamy czesto wiec tylko znicza zapaliłam ) i ruch ogromny... ale wiadomo kazdy by chciał u swoich bliskich posprzątac ... szkoda ze pozniej nikt nie mysli o tych biednych grobach zapuszczonych które czekają az do wielkanocy by znów ktos je posprzatał ....

Ostatnia edycja:
reklama
ja niewiele zrobilam, jeszcze prasuje... ehhh cos sie zorganizowac nie moge ;)

Ok, ja musze juz uciekac , bo nic nie zrobie ;)
Zycze milego dnia wszystkim i bede zagladala w miare mozliwosci , w czasie pobytu u rodzicow ;)

Ostatnia edycja:
Jak wroci to na pewno pomoze ;) tylko plan byl taki zeby jak najszybciej wyjechac po jego powrocie z pracy, wiec musze wiekszosc rzeczy przygotowac. No ale jak nie zdaze to glowy mi nie urwie ;)

Strasznie dużo piszecie, a ja ostatnio ranki i południa mam zajętę, więc wybaczcie, ale po południu to trudno nadrobić :-)
:-)
mimbusia - ja tez dołanczam do grona , nie możemy się z mężem zdecydować na imię dla synusia... ale ten temat już przerabiałam na odpowiednim wątku, zapraszamy do poczytania :-)
madlen - dobrze, że u dzidziusia wszystko dobrze, gratuluję udanej wizyty:-)
b_iała - pisałaś, że 800zł za ślub księdzu płaciliście i że mało?:-) Jak dla mnie to drogo, ale zalezy pewnie czy większe miasto czy mniejsze, bo Nam ksiądz pokazał liste datków i było od 250 -500zł my dalismy akurat 500zł bo to i tak rodzice płacili, a uważam, że płaci się za zepół, limuzyne i inne atrakcje wesela, a dla mnie osobiście ślub jest najwazniejszy więc raz na całe zycie 500zł można dać :-) oczywiście jeszcze za zapowiedzi dawalismy ale to było ile chcemy dalismy 100zł bo tyle Nam rodzice dali. :-) Zobaczymy jak z chrzcinami będzie cenowo, bo zmieniliśmy miejsce zamieszkania więc i parafię...
marta70 - powodzenia na wizycie :-)

No ja zalatana od 9tej ;-)
Zaraz idę sprzątnąć po obiadku bo za godzinkę przychodzi uczeń na korepetycje :-) i kolejne 30zł wpadnie za 1,5h :-) super, dzwoniła dzis mama od ucznia, że wpadnie w sobotę się rozliczyć wiec 80zł przed wypłata wpadnie :-) jupi :-)

Ostatnia edycja:
Ja wróciłam ze spacerku właśnie, posiliłam się jogurcikiem i idę pierożki stawiać na obiadek, strasznie ciepło się u nas zrobiło i troszkę się zgrzałam ...

reklama
Do góry