reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

madlen :) no co ty wszystko zrozumiałam :) a ty juz spakowana do wyjazdu ??

a ja chyba bede mieła mega zgage ... własnie wsuwam paluszki rybne ... kapuste kiszoną.. mniam ... :)

Kashyaaa--- ja urodze koło 20 bo bede miała cc... znaczy tak gin mówiła wstępnie... mam nadzieje ze Kuba posiedzi do 20 :) bo juz urlop moja mamuska zaplanowała zeby pomóc.. bardziej przy Tomku.. zeby sie oswoił z nową sytuacją :) hih a dla Kuby narazie nie mam nic przygotowane.. znaczy w sumie logistycznie w głowie to juz wszytsko tylko wykonanie narazie zerowe :)
fogia--- a no ja dzis byłam na cmenatrzu ( akurat my bywamy czesto wiec tylko znicza zapaliłam ) i ruch ogromny... ale wiadomo kazdy by chciał u swoich bliskich posprzątac ... szkoda ze pozniej nikt nie mysli o tych biednych grobach zapuszczonych które czekają az do wielkanocy by znów ktos je posprzatał ....

Ostatnia edycja:
reklama
ja niewiele zrobilam, jeszcze prasuje... ehhh cos sie zorganizowac nie moge ;)

Ok, ja musze juz uciekac , bo nic nie zrobie ;)
Zycze milego dnia wszystkim i bede zagladala w miare mozliwosci , w czasie pobytu u rodzicow ;)

Ostatnia edycja:
Jak wroci to na pewno pomoze ;) tylko plan byl taki zeby jak najszybciej wyjechac po jego powrocie z pracy, wiec musze wiekszosc rzeczy przygotowac. No ale jak nie zdaze to glowy mi nie urwie ;)

Strasznie dużo piszecie, a ja ostatnio ranki i południa mam zajętę, więc wybaczcie, ale po południu to trudno nadrobić :-)
:-)
mimbusia - ja tez dołanczam do grona , nie możemy się z mężem zdecydować na imię dla synusia... ale ten temat już przerabiałam na odpowiednim wątku, zapraszamy do poczytania :-)
madlen - dobrze, że u dzidziusia wszystko dobrze, gratuluję udanej wizyty:-)
b_iała - pisałaś, że 800zł za ślub księdzu płaciliście i że mało?:-) Jak dla mnie to drogo, ale zalezy pewnie czy większe miasto czy mniejsze, bo Nam ksiądz pokazał liste datków i było od 250 -500zł my dalismy akurat 500zł bo to i tak rodzice płacili, a uważam, że płaci się za zepół, limuzyne i inne atrakcje wesela, a dla mnie osobiście ślub jest najwazniejszy więc raz na całe zycie 500zł można dać :-) oczywiście jeszcze za zapowiedzi dawalismy ale to było ile chcemy dalismy 100zł bo tyle Nam rodzice dali. :-) Zobaczymy jak z chrzcinami będzie cenowo, bo zmieniliśmy miejsce zamieszkania więc i parafię...
marta70 - powodzenia na wizycie :-)

No ja zalatana od 9tej ;-)
Zaraz idę sprzątnąć po obiadku bo za godzinkę przychodzi uczeń na korepetycje :-) i kolejne 30zł wpadnie za 1,5h :-) super, dzwoniła dzis mama od ucznia, że wpadnie w sobotę się rozliczyć wiec 80zł przed wypłata wpadnie :-) jupi :-)

Ostatnia edycja:
Ja wróciłam ze spacerku właśnie, posiliłam się jogurcikiem i idę pierożki stawiać na obiadek, strasznie ciepło się u nas zrobiło i troszkę się zgrzałam ...

reklama
Do góry