reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

malutka a próbowalaś czytać książkę wieczorem? Ja leżę czytam, czytam i...śpię:) dla mnie to rewelacyjny sposób a jeszcze jak sobie włączysz jakąś muzykę relaksacyjną...

Właśnie dziewczyny mam pytanie czy ma któraś z Was muzykę relaksacyjną jaka bylaa dodawana do tabletek Valerin Mite jakiś czas temu? Piękna , naprawdę mnie ralksowała ale płytę mi gdzieś wcięło....Pytam może któraś ma:)

reklama
Ja cały czas myślę o robieniu zdjęć, fotografia to taka moja pasja - że świat widzę w kadrach. I nawet jak nie mam aparatu widzę fotograficznie, wymyślam sceny, sesje - nazywam to robieniem zdjęć na sucho;)
ot, takie zboczenie

hehe ja też uwielbiam robić zdjęcia:-) tylko teraz juz mi brzuchol przeszkadzal żeby wygodnie polozyć sie na ziemi i 15 minut fotografowac jednego kwiatka:-)

ribi powodzenia:-) na pocieszenie Ci napisze ze mi glukoza bardzo smakowala i nawet nie chcialo sie jesc bo slodkie tez daje troche energii i tez mialam 75 czyli dwie godziny i poranie krwi 3 razy...

Witam wieczornie ;)
Ja po wizycie, wszystko dobrze :) Usg nie mialam, 18 listopada bede miala.
Ale wyniki w normie /balam sie o morfologie bo troche spadla/, ale lekarz twierdzi ze mieszcze sie w normach dla ciezarnych ;-)Szyjka dluga, zamknieta, wszystko ok .

Ribi ja muzyki relaksacyjnej nie posiadam, ale to byc moze dlatego , ze mam zbuntowanego dwulatka w domu i tym samym CISZA najbardziej mnie relaksuje :-D
W nocy najbardziej usypia mnie ksiazka ;).

Biala taka lyzeczke srebrna moj synek dostal na chrzciny :-) I ja mojemu chrzesniakowi tez dalam ;) Swietne sa!

ribi czasem wieczorem nie ma sily przy kompie siedziec a co dopiero ksiazke czytac, jak michaska usnie to czesto pierwsze co robie to klade sie w lozku i wlaczam tv (najchetniej na kuchnia tv bo ogl jedzenia mnie relaksuje heh) i nic mi sie nie chce robic a toska wtedy zaczyna kopanine.

zmykam lezec bo toska zaczyna dawac w d.. bo chyba jej nie wygodnie. milej nocki ciezaroweczki

reklama
A mnie muzyka relaksacyjna wnerwia - a jeszcze bardziej poważna.
Teraz dziewczyny mamy jeść dużo mięsa, produktów mlecznych i pomidorów. Maluszkom potrzeba wapnia, żelaza, potasu. Lecę więc po kolejny serek :)

Do góry