reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

blondi - moja sąsiadka używała tych butelek 4 lata temu (wtedy były dostępne tylko w aptekach) i była bardzo zadowolona. Z kolei moja koleżanka używała Aventu 2 lata temu i też była bardzo zadowolona.
To chyba zależy od dziecka.

reklama
Ja teraz nie wiem nawet ile butelki kosztuja, bo jeszcze nie kupowalam.
My uzywalismy z Tommee Tippee i tez nie sa tanie te butelki.

mysle , ze te butelki Dr.Browns moga byc dobre na kolki, wszystko tylko zalezy od tego czy dziecku smoczek podpasuje, bo nieraz uparte potrafia byc maluchy ;)

Pewnie że tak, a każda z Nas i tak kupi taka butelkę jaką bedzie chciała, ja napisałm o tej firmie bo wiele firm tu podawałyście ale tej akurat nie więc chciałam tylko podać :-)

joasiab - gratuluję udanej wizyty, ale rosną Nam dzieciaczki :-)

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
to ja sie pierwsza witam z rana :-)
chandra przeszła mi wczoraj po tej Nutelli, ale za to bobas dostał taaaakiego powera, że zasnąć przy nim nie mogłam...:-D
FIkał, buszował, przeciągał syrki po brzusiu, "wkręcał żarówki" w moje jajniki - istny szał ciał - myślałam, że mi normalnie z brzucha wyskoczy :-D mąż położył rękę (zawsze się przy niej dzidzia uspokaja), a wczoraj to Paweł tak się wystraszył, że aż podskoczył i krzyknął ze strachu... myślałam, że ze śmiechu to się zesikam :-D powiedział mi, że w życiu (odkąd czujemy bobaska) te kopy i wyciągania nie były tak mocne, że aż go zabolało i że nie wiedział, że Szymuś potrafi aż taaak "szorować" po powłokach brzusznych. Zapytał się mnie czy mnie to boli :-) dzisiaj rano powiedział, że mamy Aliena w brzuchu i normalnie strach sie go bać :-D i to mówi przyszły tatuś:-D

ale wam naskrobalam...
idę jeść owsiankę - bo mi sie zachciało...

miłego dnia

Ja też się witam :) Zajadam właśnie śniadanko :)

O 10:30 jadę do bratowej bo wczoraj ze szpitala wyszła :) Z ciążą ok :)

Ja używałam przy Wiki Aventu i byłam bardzo zadowolona. Zresztą mam dużo tych butelek, smoczki tylko wymienię w nich i będzie OK :)

Dzień dobry.
Ja właśnie jestem w godzinnej przerwie na glukozie 50g, myślałam że będzie gorsza w smaku, dopiero przy końcówce się zaczęłam krzywić a tak to była nawet nawet, z ciepłą wodą zrobiona ;) Jedyne co mi doskwiera to głód :( ale za 50 min zjem jogurcik albo bułeczkę.
Dobrze że mam komputer z internetem przy sobie to jakoś zleci mi ten czas =) Nadrobię swoje zaległości z października bo przez tą przeprowadzkę w ogóle nie miałam czasu zaglądać :(

ja sie tez witam, przed chwila wstalam,poczytalam na razie zaleglosci na tym watku.. zaraz pyszne sniadanko= ciemny chlebek salata lodowa szyneczka i rzodkiewka (jupi!!!) u nas pada, ciemno i zimno! nawet psiura ma lenia i lezy na lozkiu i ma mnie gdzies..

hej dziewczynki:-)
u nas zaczęło padać a ja znów musze do warszawy jechac,na EKG z synem.i cały boży dzień zleci.
słonecznego dzionka Wam Zyczę ,choć pewnie i u was pada...

Witam Was
u nas paskudna pogoda, wieje i pada a mi trzeba iść na pocztę.....

Tak strasznie mi się nie chce, ale skoro pozamawiałam to muszę to odebrać, mam 5 paczek na które czekam .....

reklama
Do góry