reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja też się z Wami na dziś żegnam....ide na Na Wspólnej i M jak Miłość.i wreszcie się położę jeszcze tylko do pieca polecę dolożyć.I malego muszę obudzić bo usnąl mi na kanapie.Do jutra kobietki

reklama
ja juz po zebraniu.synusiowi reprymendę dałam ,karę również (zakaz ukochanego kompa)i szykuję się do spania.
moze dziś pośpię troszkę dłużej....
kolorowych snów mamuśki:-)

Dziewczynki:-)
ja już wróciła z sesji, ledwo żyje strasznie się umordowałam. Było super ale te wyginanie się i przyjmowanie różnych pozycji mnie wykończyło. Fajnie że mężuś był ze mną bo niektóre fotki były śmieszne i się uśmialiśmy:-) Niestety zdjęcia do odbioru dopiero za 4 tygodnie więc muszę uzbroić się w cierpliwość, żeby zobaczyć efekt finalny.

Nadrobię was trochę później bo teraz muszę się położyć bo brzuszek twardy i kręgosłup mnie boli.

No to czekamy na efekty

a ja już po kolejnych zajęciach z SR... jutro postaram się napisać kilka ciekawostek...
złapałam dzisiaj jakąś chandrę:/ a właściwie to niedawno wieczorem... nie wiem dokładnie czemu, ale normalnie ryczeć mi się chce... mąż jak podszedł mnie przytulić to się mu rozbeczałam jak małe dziecko... i od czego to?! hormony może?

Kochane ja juz po szkole rodzenia :-)
było fantastycznie, 2 h trawało ale naprawdę super :-)
Narazie takie ogólne spotkanie, wszystkiego po trochu nawet jeszcze notatek nie robiłam, ale już od kolejnych zajęć będą konkretne temety więc napewno coś wstawie na wątek ;-)
Następne zajęcia to nauka oddychania:-) bardzo fajna Pani to prowadzi, widać, że zalezy jej żebyśmy jak najmniej
wydali, a mieli najpotrzebniejsze rzeczy, a dla mnie własnie takie podejście jest istotne, dobrze, że narazie jeszcze nic konretnego nie kupowałam.
Pani polecała Nam butelkę dla noworodka DrBrown's ponieważ ona naprawdę zapobiega powstawaniu kolki, system odpowietrzający zapobiega zasysaniu smoczka, i posiada sitko wrazie żle rozrobionego mleka, najlepiej nie kupować tej małej tylko wiekszą120ml. Mówiła tez o przereklamowanych innych firmach, a że ona poleca tą, bo jej zależy na nas i naszych dzieciach i nie interesują ja reklamy tylko poleca to co sprawdzone :-) mądra babka :-)

Już nie mogę się doczekac kolejnych zajęć :-)

... a bo myślałam że dla tych w brzuszku bo ja upatrzyłam sobie klupś safari :tak: i czekam tez na opinię :-p

Batonik mi też podobały sie te mebelki ale poczytałam opinie, że w komodzie szuflady są nierówne i łatwo sie rysują więc je sobie odpuściłam i kupiliśmy SMILE. Tutaj sa opinie o tych meblach KLUPŚ http://www.ceneo.pl/;0154943202-10.htm
Mąż własnie skecił komodę, ale ją zepsuł bo jak gwozdzie wbujał do dykty z tyłu to mu bokiem poszły i w dwóch miejscach odprysk sie zrobił. Jestem tak wkurzona, ze z nim nie gadam, zreszta to nie tylko zaa to sie nazbierało. Szkoda słów, jestem kłębkiem nerwów.

Mały na szczepieniu bardzo płakał nawet jak go pani doktor osłuchiwała. Powiedziała, ze nie podoba jej sie spadek masy ciała Piotrusia (200g) i skierowała nas na badania: glukoza, morfologia i mocz. Jutro jedziemy do szpitala i mam nadzieję, że uda mi sie jakos zebrac ten mocz, bo pierwszy raz mam do czynienia z takim woreczkiem na mocz.

Ostatnia edycja:
zielona2909 to trzymam kciuki za jutro, zeby udalo sie zrobic badania Piotrusiowi i za dobre wyniki :tak:
Na meza sie nie denerwuj, tzn ja pewnie tez bym sie wkurzyla na Twoim miejscu, ale co sie stalo to sie juz nie odstanie i trudno sie mowi.
Czekam rowniez na zdjecia.

Blondi no to super , ze jestescie zadowoleni z zajec :-)
DrBrown znam ta firme, ale nie uzywalam tych butelek. Pewnie sa dobre, bo tez nie sa tanie chyba ;) Ale to tez pewnie zalezy, jednemu maluszkowi podpasuja a drugiemu nie, jak ze wszystkim.

monciaa to pewnie hormony ;-)

Kolorowych snow zycze :-)

reklama
Blondi[/B] no to super , ze jestescie zadowoleni z zajec :-)
DrBrown znam ta firme, ale nie uzywalam tych butelek. Pewnie sa dobre, bo tez nie sa tanie chyba ;) Ale to tez pewnie zalezy, jednemu maluszkowi podpasuja a drugiemu nie, jak ze wszystkim.
:-)

Z pewnością jest tak jak piszesz, tyle, że podobno ta butelka jest antykolkowa i naprawde działa, znalazłam ja za 25zł a Wy za ile kupujecie? jestem ciekawa jaka jest różnica. Podobno te butelki były do niedawna tylko dostępne przez internet, a teraz są już w sklepach :-)
http://allegro.pl/dr-browns-butelka-antykolkowa-standardowa-120-ml-i1276666354.html

Do góry