reklama
C
claudia4you
Gość
Witam was z rana, ja już w pracy jestem. Pogoda pięknaNo na plaży jest przyjemnie, szczególnie ten miły wiaterek od morza robi swoje
Mi to co chwilę jest inaczej, raz duszno raz chłodno i tak latam do okien zamykając i otwierając na zmianę
A co do tego to u nas w pracy też najpierw zimno a później ciepło - sama nie mogę się zdecydować czy się ubrać czy rozebrać
Ale to chyba normalne
C
claudia4you
Gość
Witam Cię Ania891 i gratuluję
Ja mam dzisiaj fatalny dzień w pracy sama jestem, jeszcze nie wiele umiem , koszmar :-(
Ja mam dzisiaj fatalny dzień w pracy sama jestem, jeszcze nie wiele umiem , koszmar :-(
C
claudia4you
Gość
Ja pracuje w sklepie meblowym, nie cierpię tej pracy - jestem tu tylko dlatego, że potrzebujemy pieniędzy.Klienci doprowadzają mnie do szału - ja jestem bardzo nerwową osobą :-(
A Ty gdzie pracujesz?
A Ty gdzie pracujesz?
a ja jestem w domu, przyjechali do nas znajomi, i ona jest w 4 miesiącu, jak fajnie sobie pogadać z kimś na żywo... no i jeszcze fajniej że ona jest w moim wieku, w pierwszej ciąży czułam się trochę dziwnie, bo we Francji patrzyli na mnie jak na nastolatkę z wpadką... no cóż, tam to nie do pomyślenia, żeby w wieku 23 lat być mężatką i oczekiwać dziecka do tego...
miłego dnia wszystkim mamusiom, pogoda rzeczywiście śliczna, może dziś nie będzie padać i nie zaleje następnych ludzi ani nie zerwie mostów.. już dość
miłego dnia wszystkim mamusiom, pogoda rzeczywiście śliczna, może dziś nie będzie padać i nie zaleje następnych ludzi ani nie zerwie mostów.. już dość
Aniucha2124
Zaangażowana w BB
Czesc kochane
Ale sie rozpisałyście, muszę nadrobić zaległości, mężulek miał tydzień urlop więc nie zaglądałam....
Witam wszystkie nowe mamusie
Powiem Wam kochane ze czuje sie dobrze, nudności minęły, plamienia prawie ustały, no i słonko za oknem napawa optymizmem...
Jak jest taka piękna pogoda to zaraz mnie kusi żeby gdzieś wyjechać, też myśleliśmy o Egipcie, ale sobie odpuścimy, nie wiem jak bym zniosła upały...
Miłego dnia kochane
Ale sie rozpisałyście, muszę nadrobić zaległości, mężulek miał tydzień urlop więc nie zaglądałam....
Witam wszystkie nowe mamusie
Powiem Wam kochane ze czuje sie dobrze, nudności minęły, plamienia prawie ustały, no i słonko za oknem napawa optymizmem...
Jak jest taka piękna pogoda to zaraz mnie kusi żeby gdzieś wyjechać, też myśleliśmy o Egipcie, ale sobie odpuścimy, nie wiem jak bym zniosła upały...
Miłego dnia kochane
Klienci moga byc naprawde straszni. Znam to. Ja pracuje w markecie. Tez nienawidze tej pracy ale w tym stanie nie bede jej zmieniac. Tez jestem jak Ty nerwowa, a czesto bywa tak, ze trzeba ugryźć sie w jezyk. W naszym stanie nie mozna sie denerwowac Jeszcze tylko kilka godzin i pojdziesz do domu odpoczywac
reklama
Podziel się: