reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ewcia doby artykuł znalazłaś :-) jak wrócę z Egiptu to się zapisuję na tortury :-)

KasiaWie ja nie znam nic poniżej 200zł, może jakiś apartament/mieszkanie po prostu?

reklama
No na plaży jest przyjemnie, szczególnie ten miły wiaterek od morza robi swoje :)
Mi to co chwilę jest inaczej, raz duszno raz chłodno i tak latam do okien zamykając i otwierając na zmianę :)
Witam was z rana, ja już w pracy jestem. Pogoda piękna :tak:
A co do tego to u nas w pracy też najpierw zimno a później ciepło - sama nie mogę się zdecydować czy się ubrać czy rozebrać :sorry2:
Ale to chyba normalne

Witam wszystkie Mamusie:) Chciałabym do Was dołączyć:) Dwa tygodnie temu pokazały sie u mnie 2 kreseczki:) u gina też już byłam i mam termin na 20 stycznia:) Pozdrawiam:)

Witam Cię Ania891 i gratuluję
Ja mam dzisiaj fatalny dzień w pracy sama jestem, jeszcze nie wiele umiem , koszmar :-(

Dziekuje:) Wspolczuje Ci dzisiaj byc w pracy, bo pogoda jest sliczna. Ja akurat mam dzisiaj wolne ale za to jutro musze isc do pracy:(

Ja pracuje w sklepie meblowym, nie cierpię tej pracy - jestem tu tylko dlatego, że potrzebujemy pieniędzy.Klienci doprowadzają mnie do szału - ja jestem bardzo nerwową osobą :-(
A Ty gdzie pracujesz?

a ja jestem w domu, przyjechali do nas znajomi, i ona jest w 4 miesiącu, jak fajnie sobie pogadać z kimś na żywo... no i jeszcze fajniej że ona jest w moim wieku, w pierwszej ciąży czułam się trochę dziwnie, bo we Francji patrzyli na mnie jak na nastolatkę z wpadką... no cóż, tam to nie do pomyślenia, żeby w wieku 23 lat być mężatką i oczekiwać dziecka do tego...
miłego dnia wszystkim mamusiom, pogoda rzeczywiście śliczna, może dziś nie będzie padać i nie zaleje następnych ludzi ani nie zerwie mostów.. już dość

Czesc kochane
Ale sie rozpisałyście, muszę nadrobić zaległości, mężulek miał tydzień urlop więc nie zaglądałam....
Witam wszystkie nowe mamusie:tak:

Powiem Wam kochane ze czuje sie dobrze, nudności minęły, plamienia prawie ustały, no i słonko za oknem napawa optymizmem...
Jak jest taka piękna pogoda to zaraz mnie kusi żeby gdzieś wyjechać, też myśleliśmy o Egipcie, ale sobie odpuścimy, nie wiem jak bym zniosła upały...

Miłego dnia kochane

Klienci moga byc naprawde straszni. Znam to. Ja pracuje w markecie. Tez nienawidze tej pracy ale w tym stanie nie bede jej zmieniac. Tez jestem jak Ty nerwowa, a czesto bywa tak, ze trzeba ugryźć sie w jezyk. W naszym stanie nie mozna sie denerwowac;) Jeszcze tylko kilka godzin i pojdziesz do domu odpoczywac:)

reklama
Aniucha2124
To super, ze czujesz sie dobrze:) Masz racje- pogoda napawa optymizmem:) W koncu mamy upragnione słonko:) trzeba dzisiaj wyjsc na jakis spacer chociaz:)

Do góry