reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
joasienka zrob test jak znów poczujesz te uczucie pod biustem .. to wes manti albo cos innego od zgagi.. jesli przejdzie to była to zgaga :)

zielona -- ja mam nadzieje ze nasze dzieci jakos swoje rodzenstwo naturalnie pokochają:) .... powiedz mi prosze czy juz masz te mebelki u siebie? i jak wygladają czy tak jak na tych zdjeciach ??

Mebelki dotarły do nas wczoraj po południu, ale że mały spał az do 18.30 to wogóle nie zabieralismy sie za składanie i dopiero dzisiaj bedziemy sie tym zajmować. Wrzuce zdjęcie jak je złozymy.

ja juz poleżałam,poczytałam (ale ksiązka -o zdradzanych kobietach-a dostałm ja od siostry mojego M mmmm czyzby to miało cos sugerowac!?)
teraz jakieś pranie i obiadek.dzis serwuję żeberka w miodzie:-)
czy wasi mężczyżni tyją razem z Wami ,tak jak mój ?;-)

Mój tez tyje i ma brzuszek jakby był w 4 miesiącu.

Dzisiaj na 13.30 idziemy z Piotrusiem na ostatnia dawkę szczepienia Infanrixem i pewnie nie obedzie sie bez płaczu. Mam nadzieję, że nie bedzie po tym miał gorączki.

jupi :) narazie 3 kg na + :) z 56 wskoczyłam na 59 ... aby urodzic i zmiescic sie z +10 !! to nie bede musiała nic zrzuca.. tylko sie ujędrnic na siłowni lub w domu.. kto bedzie miał czas na siłownie z 2 dzieci :p...

zielona super!! czekam na zdjecia... napisz tez twoje wrazenia i opinie na ich temat :) bo ja juz jestem na 100% przekonana zeby je kupic.. tylko wiesz inaczej jak ktos je obejrzy a inaczej foto :)

mój po tej szczepionce nie gorączkował a tez lecielismy tym programe.. w sumie byłam zadowolona wiec.. i Kubusia tak samo puscimy

A MÓJ MĘZULEK TO ZAPOMNIAŁ URODZIĆ JAK BYŁAM W CIĄZY Z TOMASZKIEM I TERAZ JEST CIĄGLE NA ETAPIE 9 miesiaca choc wam powiem ze mój brzuc w 9 był w obowdzie o kilka cm mniejszy niz miska... ale mu wtedy pojechałam po ego...

Ostatnia edycja:
Carri z tą colą to bardzo prawdopodobne ... bo ja przed badaniem co jakiś czas przez chyba tydzień popijałam pepsi bo miałam taką ochotę na zimną z lodem i oprócz tego raczyłam się herbatką z miodem i cytryną na przeziębienie ;-) i gin powiedział że to może być przyczyną :sorry:

Hej b_iala a o jakich mebelkach mówicie bo nie jestem na bieżąco ??
https://www.babyboom.pl/forum/members/b_iala-40560.html

Ostatnia edycja:
batonik http://allegro.pl/szafa-smile-11-meble-mlodziezowe-i1269657830.html o tych zielonych link jest przypadkowy .. ale oczywiscie kupujemy w czesciach i akuart zielona juz kupiła a ja czekam na opinię i tez chce kupic szafe regał a z czasem komode.. znalazłam na allegro nawet troche tansze bo co sprzedawca to inna cena.. strasznie mi sie podobają mozna powiedziec ze na nie choruje... tylko fundusze nie pozwalają mi sie zabardzo obłowic :)

batonik http://allegro.pl/szafa-smile-11-meble-mlodziezowe-i1269657830.html o tych zielonych link jest przypadkowy .. ale oczywiscie kupujemy w czesciach i akuart zielona juz kupiła a ja czekam na opinię i tez chce kupic szafe regał a z czasem komode.. znalazłam na allegro nawet troche tansze bo co sprzedawca to inna cena.. strasznie mi sie podobają mozna powiedziec ze na nie choruje... tylko fundusze nie pozwalają mi sie zabardzo obłowic :)

... a bo myślałam że dla tych w brzuszku bo ja upatrzyłam sobie klupś safari :tak: i czekam tez na opinię :-p

batonik akurat ja szukam takich juz wspólnych zeby był dla 2 .... i na troche starczyły :).. łózeczko tez juz dla juniorka znalazłam tylko ze z zakupem sie wstrzymuje bo jeszcze troche czasu mam do grudnia bo planuje by juz tak na swieta w nowym spał.. a i stare zadługo na nowego lokatora nie bedzie czekac :)

batonik akurat ja szukam takich juz wspólnych zeby był dla 2 .... i na troche starczyły :).. łózeczko tez juz dla juniorka znalazłam tylko ze z zakupem sie wstrzymuje bo jeszcze troche czasu mam do grudnia bo planuje by juz tak na swieta w nowym spał.. a i stare zadługo na nowego lokatora nie bedzie czekac :)

... no to fakt miejscówka już zaklepana :-D ... ja najchętniej już bym zakupiła te mebelki ale muszę poczekać do końca października min żeby ogarnąć się po remoncie :-( a mój R mówił że na pewno do końca XI je kupimy :tak:

reklama
... a bo myślałam że dla tych w brzuszku bo ja upatrzyłam sobie klupś safari :tak: i czekam tez na opinię :-p

Ja właśnie kupiłam łozeczko Klupś safari z szufladą i do tego materacyk gryko-kokosowy.

Co do opinii to nic nie mogę teraz powiedziec bo jest jeszcze spakowane u moich rodziców:-)

Obiecałam sobie że do listopada nic w domku dla bejbika mieć nie będe...taki sobie tam stary przesąd...

Ale ze względu na to że już wiele rzeczy dla malucha mi się spodobało i nie mogłam się oprzeć- to pokupowałam i wszystko- do mamy:-) Teraz to ma już sporą kupkę tych rzeczy ;-)

W listopadzie będę u nich i wtedy wszystko juz zabiorę do domku. Na pewno tez dopiero wówczas przyjrzę się dokladnie łozeczku i opiszę co i jak:-)

Do góry