ja ciążowe spodnie noszę już od drugiego miesiąca ciąży, strasznie szybko zrobiło mi się ciasno :-)
ja noszę od 3 miasiąca - szybko mój bobasek zrobił sobie miejsce w brzuszku :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ciążowe spodnie noszę już od drugiego miesiąca ciąży, strasznie szybko zrobiło mi się ciasno :-)
zielona -- ja mam nadzieje ze nasze dzieci jakos swoje rodzenstwo naturalnie pokochają .... powiedz mi prosze czy juz masz te mebelki u siebie? i jak wygladają czy tak jak na tych zdjeciach ??
Mój tez tyje i ma brzuszek jakby był w 4 miesiącu.
batonik http://allegro.pl/szafa-smile-11-meble-mlodziezowe-i1269657830.html o tych zielonych link jest przypadkowy .. ale oczywiscie kupujemy w czesciach i akuart zielona juz kupiła a ja czekam na opinię i tez chce kupic szafe regał a z czasem komode.. znalazłam na allegro nawet troche tansze bo co sprzedawca to inna cena.. strasznie mi sie podobają mozna powiedziec ze na nie choruje... tylko fundusze nie pozwalają mi sie zabardzo obłowic
batonik akurat ja szukam takich juz wspólnych zeby był dla 2 .... i na troche starczyły .. łózeczko tez juz dla juniorka znalazłam tylko ze z zakupem sie wstrzymuje bo jeszcze troche czasu mam do grudnia bo planuje by juz tak na swieta w nowym spał.. a i stare zadługo na nowego lokatora nie bedzie czekac
... a bo myślałam że dla tych w brzuszku bo ja upatrzyłam sobie klupś safari i czekam tez na opinię