reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Pochwalę się, że dzisiaj pierwszy raz idę w spodniach ciążowych :-)
Ciekawe jak będzie, troszkę spadają - ale po to je mam, żeby małego nie uciskać
będzie mi meeega wygodnie

reklama
Hej mamusie. Właśnie wróciłam z zakupów. W Carrefure śą body bawełniane różne rozmiary i tylko po 3,99 zł za sztukę. Ja kupiłam kilka. Pozdrawiam

Pochwalę się, że dzisiaj pierwszy raz idę w spodniach ciążowych :-)
Ciekawe jak będzie, troszkę spadają - ale po to je mam, żeby małego nie uciskać
będzie mi meeega wygodnie

Ło Jezu, ja to w ciążowych spodniach już ze trzy miesiące biegam, bo nie dało rady już w normalnych;-) No, ale różnie to bywa, koleżanka, która ma termin na 19.12 cały czas chodzi w swoich "przedciążowych" spodniach.

Cześć dziewczyny
Bardzo długo się nie odzywałam ale miałam przeprowadzkę i dopiero co się ogarnęłam tak w miarę. Jest jeszcze dużo roboty ale już mieszkamy i jakoś funkcjonujemy :happy: Najgorsze było sprzątanie po remoncie, później skręcanie mebli, rozpakowywanie pudeł,...

Jeśli chodzi o mnie to czuję się już jak wieloryb, ciężko mi się ruszać, stopu coraz częściej bolą, szybko się męczę :-( Ale kopniaczki i ruchy dzidzi wszystko wynagradzają :happy: chociaż czasami bolą ;-)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :rofl2:

Witam
Ja tylko na chwilke, własnie wróciłam z badania glukozy .... Przed wypiciem glukozy miałam 85, po godzinie miałam 182, po dwóch godzinach było 156.... Czuje sie na tyle padnieta ze teraz ide sie zdrzemnac, na godzinke bo potem do lekarza ide na badanie "reczne" no i z wynikami.....
Apropo wyników zrobilam dwa male łyki coli koło 4 rano bo tak mnie suszyło czy w tym momencie wyniki mam niewazne??
Po poludniu sie odezwe, i cos ponadrabiam

Pozdrawiam

Ja też już w spodniach ciążowych chodzę od jakiś 2 miesięcy. W takich z dłuższym pasem (pod biust prawie) jest mi wygodniej ale też trochę się zsuwają. Mam też dwie pary takich z krótkim pasem i w nich się na początku męczyłam bo właśnie zsuwały się a więc brzusio na wierzchu, krok nisko a do tej pory nie nosiłam raczej biodrówek więc było mi niewygodnie.
I wymyśliłam, że kupię szelki... Sprawdziły się w 100%. Noszę je pod bluzką więc praktycznie ich nie widać.
Jedyny problem to chodzenie do toalety bo niestety muszę je w całości odpinać i potem zapinać ale to już jestem w stanie znieść. Wymyśliłam najprostszą metodę.
Po domu szelki sobie daruję bo w końcu mogę sobie brzuszkiem świecić a spodnie podciągać co rusz ale jak wychodzę na miasto to już bez nich ani rusz.
A jeszcze jakby się przydało to kupiłam szelki w sklepie z używaną odzieżą z Anglii, takie bardziej młodzieżowe i za 10zł bo w sklepie widziałam za 20zł i takie już typowo męskie.

Czesć dziewczynki:-)

ja juz na nogach,od kilku godzin ale coraz ciezsze mam poranki:-( najpierw o 5 budzi mnie siuku potem moj M. idzie do pracy wiec nie spie bo nie moge usnac a o 6 biore tabletki ten fenoterol i do 7 mam z glowy bo nie moge usnac, potem uda mi sie drzemanc do 9 ale taka rozlazla jestem pol dnia....w ogóle coraz gorzej mi sie spi nawet nie tyle mnie boli mnie kręgosłup co brzuch, mam nadzieej ze to nic zlego...

Ja zaarz ide sobie paznokietki malowac potem od prysznic, i na 15.30 na sesje fotograficzna:-) juz sie nie moge doczekac tych fotek, ciekawe jak wyjda:-)

A co do tycia to ja naarzie 8,5 na plusie a mój M. 8 kilo na minusie:-D ale wcale nie wyjadam mu z talerza:-D

reklama
Carri - podejrzewam że będziesz musiała powtórzyć badanie - coś wysoki ten cukier ci wyszedł. Może po tej coli - tam jest dużo cukru. Koniecznie powiedz o tym lekarzowi

Do góry