Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witam !
U Nas piekna słoneczna pogoda, idealny dzien na spacerek :-)
Będzie okazja bo dziś SZKOŁA RODZENIA na 17tą :-)
Spało mi się dobrze, kilka razy wstawałam w nocy, ale nie jest źle :-)
Mąż rano o 5tej wyskoczył mi po bułeczki więc miałam świeżutkie na śniadanko :-)
joasiab - udanej wizyty dziś i napisz jak było jak wrócisz :-)
malta - gratuluję udanej wizyty, synuś rośnie jak na drożdżach, to tak jak mój :-) silni faceci będą:-)
martuś88 - cieszę się, że wizyta również udana :-) gratulacje :-)
MartaPe - super, że przeprowadzka postepuje, pewnie juz bliżej niż dalej a potem tylko radość zostanie, że już na swoim, skąd ja to znam, pod koniec grudnia, poczatkiem stycznia przeżywałam to samo :-)
damqelle - kurcze sama nie wiem, szkoda, że wody się nie napiłaś... nie znam sie musisz lekarza zapytać, a Ty pijesz cole w ciaży?
U Nas piekna słoneczna pogoda, idealny dzien na spacerek :-)
Będzie okazja bo dziś SZKOŁA RODZENIA na 17tą :-)
Spało mi się dobrze, kilka razy wstawałam w nocy, ale nie jest źle :-)
Mąż rano o 5tej wyskoczył mi po bułeczki więc miałam świeżutkie na śniadanko :-)
joasiab - udanej wizyty dziś i napisz jak było jak wrócisz :-)
malta - gratuluję udanej wizyty, synuś rośnie jak na drożdżach, to tak jak mój :-) silni faceci będą:-)
martuś88 - cieszę się, że wizyta również udana :-) gratulacje :-)
MartaPe - super, że przeprowadzka postepuje, pewnie juz bliżej niż dalej a potem tylko radość zostanie, że już na swoim, skąd ja to znam, pod koniec grudnia, poczatkiem stycznia przeżywałam to samo :-)
damqelle - kurcze sama nie wiem, szkoda, że wody się nie napiłaś... nie znam sie musisz lekarza zapytać, a Ty pijesz cole w ciaży?
Ostatnia edycja: