reklama
Kashyaa ja przez 8 lat mieszkałam z mamą i naprawdę była dla mnie duzą pomocą.Ja miałam ten plus ze mama nie wtracała sie bardzo w wychowanie.jak karciłam dzieciaki to nie wtracała się.choc i tak je po swojemu rozpieszczała....gorzej z ta temperaturą,faktycznie mozesz miec problem,bo zaraz usłyszeć możesz ze maleńkie dziecko musi mieć gorąco....
witajcie dziewczynki:-)
u nas okropna mgła,nic się nie chce,takze lecę z powrotem do łózeczka z kawką w ręku:-) i tak jak powiedział pan doktor nie będę się przemęczać.dzisiejsza noc do kitu,nie spałam od 23,30 do 3 rano.i juz o 5 się obudziłam.:-(dziś mały stresik moze być bo po południu idę na zebranie do syna
dziewczyny co to jest za potrawa LANGOSZ ? uswiadomcie mnie,albo lepiej podajcie przepis:-)
Claudia bardzo cieplutki ten Wasz pokoik
witajcie dziewczynki:-)
u nas okropna mgła,nic się nie chce,takze lecę z powrotem do łózeczka z kawką w ręku:-) i tak jak powiedział pan doktor nie będę się przemęczać.dzisiejsza noc do kitu,nie spałam od 23,30 do 3 rano.i juz o 5 się obudziłam.:-(dziś mały stresik moze być bo po południu idę na zebranie do syna
dziewczyny co to jest za potrawa LANGOSZ ? uswiadomcie mnie,albo lepiej podajcie przepis:-)
Claudia bardzo cieplutki ten Wasz pokoik
Ostatnia edycja:
gabriellao0
Ja...
dokładnieDzień dobry :-) wczoraj znów nie mogłam zasnąć, ah..., około 2ej mnie zmogło dopiero :-/
zjadłam śniadanko, a teraz będę leniuchować :-)
Moja pani od biologi w podstawówce, też Nas uczyła, że można zaplanować płeć, podobno damskie plemniki są wolne, ale długo żyją, potrafią nawet poczekac na dni płodne, jeżeli stosunek był przed dniami płodnymi i częściej docierają co celu, natomiast męskie plemniki są szybkie, ale krotko żyją, nie pamietam jak to dokładnie było, ale wiem, że to zależy, w których dniach współżyjemy, chyba to bylo tak: jesli na początku dni płodnych to szansa na dziewczynkę, a pod koniec szansa na chłopca.
Ale to tylko chyba, bo w podstawówce bylam dawno Pani od biologii planowała i jej się udalo
Martuś88 - udanej wizyty :-) czekamy na wieści od Ciebie :-)
tylko od plemnika zależy płeć dziecka
jeśli się robi na "długo przed owulacją" będzie dziewczynka
jeśli w owulacje chłopak
tyle, że np. ja robiłam hihihi oboje zawsze na 4 dni przed owulacją co dzień i w dzień owulacji i dla pewności ze dwa dni PO
no i to raczej natura-bozia-los zdecydował który plemink okazał się TYM
gabriellao0
Ja...
a da się np. okno rozszczelnić? zawsze to trochę temperaturę obniżyTak zaczęłyście pisać o tej temperaturze i zaczęłam o tym myśleć teraz. Jeśli nadal będzie tak, jak jest i z dzieckiem będę musiała mieszkać z mamą, to już czuję co to będzie. Tu zawsze jest tak gorąco, a jak już szwagier dorwie się do pieca, to sauna normalnie. I jakoś nic sobie z tego nie robią, jak im mówię, że nie powinno być tak gorąco. A jak dzieci mojej siostry są chore średnio co miesiąc, to się dziwią.
No i co ja mam poradzić? Nie chcę, żeby mi Jasia przegrzewali, a skoro nic się nie zmieniło od 7 lat (tyle ma starszy syn siostry), to wątpię, żeby udało mi się przeprowadzić rewolucję. Masakra:-(
...
w dzień jak w dzień ale na noc mogłabyś "przewietrzyć" żeby chłodek miły zamieszkał choć na chwile
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Hej Kobietki:-)
Ale sobie dzisiaj pospałam- aż do 8:-) Środa to jedyny dzień w tygodniu gdy mój synuś ma na późniejszą godzinę do szkoły bo aż na 10:-)
U nas prawdziwa jesień, ale ta brzydsza- deszcz, wiatr, zero słońca i tak nieprzyjemnie szaro:-( Dobrze by było gdyby słonko zaświeciło, byłoby złoto i przyjemnie:-)
Wczoraj miałam wizytę u ginka :-) Maluszek rośnie i już ma około 1300 i "siedzi" głowka do dołu:-) Ciekawe czy tak już zostanie ?
Miłego i pogodnego dnia Brzuchatki:-)
Ale sobie dzisiaj pospałam- aż do 8:-) Środa to jedyny dzień w tygodniu gdy mój synuś ma na późniejszą godzinę do szkoły bo aż na 10:-)
U nas prawdziwa jesień, ale ta brzydsza- deszcz, wiatr, zero słońca i tak nieprzyjemnie szaro:-( Dobrze by było gdyby słonko zaświeciło, byłoby złoto i przyjemnie:-)
Wczoraj miałam wizytę u ginka :-) Maluszek rośnie i już ma około 1300 i "siedzi" głowka do dołu:-) Ciekawe czy tak już zostanie ?
Miłego i pogodnego dnia Brzuchatki:-)
C
claudia4you
Gość
Hej, Witam Was cieplutko :-)
Obudził mnie SMS.
Rano kurcze jak wycierałam nosek(mam tak co rano- muszę go po całej nocy przeczyścić taki zatkany) to poleciał mi skrzep krwi :-(
Ach to osłabienie.....
marta - pokoik cieplutki i ciaśniutki.
wkleję fotkę jak już łóżeczko będzie stało
Langosze to są takie placki - są przepyszne mówię Ci
Obudził mnie SMS.
Rano kurcze jak wycierałam nosek(mam tak co rano- muszę go po całej nocy przeczyścić taki zatkany) to poleciał mi skrzep krwi :-(
Ach to osłabienie.....
marta - pokoik cieplutki i ciaśniutki.
wkleję fotkę jak już łóżeczko będzie stało
Langosze to są takie placki - są przepyszne mówię Ci
b_iala
Fanka BB :)
claudia moze te twoje zawroty głowy sa od tego ze za mało jesz?? po 17 po południu a ty na 3 bułeczkach..Mój mały się chyba obiadu domaga bo wali jak wściekły
Od rana jestem na 3 bułeczkach maślanych i jabłku ... więc już troszkę głodna
zielona -- ja mam nadzieje ze nasze dzieci jakos swoje rodzenstwo naturalnie pokochają .... powiedz mi prosze czy juz masz te mebelki u siebie? i jak wygladają czy tak jak na tych zdjeciach ??
a u nas dzis szarooo... ciepło... i deszczowo.. mamuska wczoraj narobiła kartaczy i dzis ma mi podrzucic obiadku juz nie musze robic... a w planach mam poczytac ksązkę.. a w brzuchatkowie wczoraj rewolucje... tak mnie Kubus okładał ze sie zastanawiałam czy ta rączku lub nózka to zaraz sama mi nie wyjdzie.. a ból nie z tej ziemi.. ale tatuśko zwrócił mu uwage i tak jak by sie posłuchał
reklama
cześć dziewczynki,
a u nas pogoda nawet nawet - nie żeby słońce było, ale jakoś tak cieplej niż wczoraj :-)
a ja kolejną noc przespałam całą i nawet nic mi się nie śniło - przynajmniej nie pamiętam ...
joasia - trzymamy kciuki za udaną wizytę!
malta - twój bobasek też duży rośnie :-) no i gotowy jest już do startu
klaudoos - nie "zabiegaj" się za bardzo... pamietaj o odpoczynku
a u nas pogoda nawet nawet - nie żeby słońce było, ale jakoś tak cieplej niż wczoraj :-)
a ja kolejną noc przespałam całą i nawet nic mi się nie śniło - przynajmniej nie pamiętam ...
joasia - trzymamy kciuki za udaną wizytę!
malta - twój bobasek też duży rośnie :-) no i gotowy jest już do startu
klaudoos - nie "zabiegaj" się za bardzo... pamietaj o odpoczynku
Podziel się: