reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
jumabe to miłej przeprowadzki życzę

klaudoos
cieszymy się z Waszego CUDU - oby rozwijał się zdrowo

a co do snów- ja mam ciężkie bardzo, dzisiaj mi się śniło, ze ktoś mi dopadł rodzinkę i zabił mojego W, dziwne, że się z krzykiem nie obudziłam :-(

Idę też powoli robić śniadanko, chociaż jakoś mi nie dobrze jest

Czesc dziewczyny Ja dzisiaj w planach pierwsze przymiarki do wozkow ide poogladac bo maz ma wolne i chcialabym sie juz zdecydowac na cos.Mowie nawet do meza ze jakby mnie wczesniej zlapalo to zeby wiedzial co ma kupic :)A co do zupki gulaszowej uwielbiam ale tez sama nigdy nie robilam daj znak jak ci wyjdzie a potem mozesz wrzucic przepis bo zjadlabym tez taka.

Czesc dziewczynki:-)

Ja dzis pospałam do 10:20 ale jakas nieprzytomna jestem. Mój M jak wychodził o 5 do pracy to pozamykał okna i kaloryfery na 5 ustawil obudziłam sie cała spuchniety i nieprzytomna. Nie lubie spac jak jest tak goraco.

Ciekawe jak to bedzie jak bedzie dzidzius. Bedzie spał w jednym pokoju z nami a On chyba musi miec cieplo prawda?? żadnego otwierania okien i kaloryfery chyba na 5 czy sie mylę. Moze dzidzia wcale nie musi miec az tak cieplo??

A ja dziś mam bardzo powolny dzień. Gulasz zrobiłam wczoraj więc obiad jest. I nie robię nic, mam dzień dziecka. :-D Właśnie kurier przyniósł mi prezent od mojego męża na urodziny (kilka dni wcześniej :-)). Zachciało mi się takiej bransoletki, jaką nosiłam jeszcze kilka lat temu jak byłam młodsza, taka niedroga bardzo hałasująca. I znalazłam na allegro. I dostałam dwie. :tak: Mam kochanego męża. Ale czekam na sobotę bo mam podobno dostać wypasiony prezent od znajomych (taki łączny zbiorowy). Czekam i cieszę się jak dziecko. Stara a głupia :-)
BRANSOLETKA - SERDUSZKA_SERCA_CZAR (1279152608) - Aukcje internetowe Allegro
_ BRANSOLETKA _ POPIELATO _SREBRZYSTA_ (1263946761) - Aukcje internetowe Allegro

w pomieszczeniu powinno byc ok 22 stopni. my tak bedziemy pilnowac plus klasc mokre pieluchy zeby nie bylo suche powiertrze. teraz tak nie grzejemy ale jest 20stopni i mi troche chlodnawo o dziwo, bo ja naleze do tych co wiecznie jest goraco! nawet zima chodze bez skarpetek i w krotkim rekawku plus kurtka!

Witam Was kochane:)

A ja dzis dopiero moge Was poczytać, ale raczej nie uda mi się wszystkiego nadrobić, więc wybaczcie:)

My wczoraj wróciliśmy po weselu, odświeżyliśmy kontakty z rodzina. Wesele było bez żadnych rewelacji, spokojne, potańczyliśmy, pogadaliśmy i trzeba było wracać. Za to przybyło mi 1 kg więcej...Póki co chyba trochę mi się zmienił rytm, po tym weselu, taka jakaś rozbita jestem...Czas wrócić do normalności:) Idę Was poczytać:)

reklama
aniwar z tego co ja wiem to dla dziecka najlepsza jest temp ok 25 st. bo jak jest wysoka to może być za sucho, tak jak u mnie gdzie obecnie mieszkamy, a do kąpieli jeśli planujesz np w pokoju to trzeba podnieść temp tak do 27-28, tak mi tłumaczyła kuzynka no i raz na jakiś czas trzeba wywietrzyć i dbać o to by nie było za suche powietrze bo mogą się wtedy przytrafiac często anginy i jakies katarki

Do góry