reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam Was Kochane z rana:-)
Mój misiaczek juz zdrowiutki w środę pójdzie do przedszkola.U mnie wczoraj było błogie lenistwo..................i mąz okupowal kompa.
klaudoos-udanej wizytki,melduj co i jak jak wrócisz:-D
fogia-kuruj się

Hmm-co do pośladkowego ułożenia-to mojej koleżanki syncio caly czas był ułożony glówką w dół,później musiał się jakoś przekręcić bo jak zaczęła rodzić to lekarze zbaranieli-zamiast glówki pupcia-urodzila pośladkowo-to był jej pierwszy poród-a powinni jej zrobić cc.Teraz stwierdziła ze jak zajdzie w ciąze to z drugim każe sobie robić usg przed samym porodem.

reklama
Witam Brzuchatki:-)

Ale miałam pracowity weekend, w sobotę sprzątanie i gotowanie a w niedzielę dom pełen gości.:-) Przyjechali moi rodzice, brat i siostra z mężem.

Robiłam małą, rodzinną imprezkę urodzinową dla mojego synusia. Co prawda kończy 10 lat dopiero w ten piątek ale moja rodzinka mieszka 70 km ode mnie a w przyszły weekend pracują i nie dałoby rady wszystkich zebrać .

Imprezka udana, Tomuś zadowolony a mi został pełen zlew talerzy i garów do mycia:-( Mama chciała mi posprzątać po uczcie ale zakazałam a wieczorkiem to już siły nie mięliśmy więc biorę się teraz za sprzątanie.

Miłego dnia laseczki i udanych wizyt. Ja idę do ginka jutro i juz nie moge sie doczekać:-)

cześć mamuśki:-)
my już po śniadanku, teraz leżakujemy w łóżku:-D

Dzisiaj mam jakis dzień z chandrą albo nie wiem czym:/ normalnie musiałam sobie trochę popłakać rano - nawet nie wiem daczego - jakos tak wyszło i leciały mi taaakie "grochy", że nie wiem co :-) Teraz od razu mi lepiej...

jutro rodzice do mnie przyjezdżają (mamusia juz zrobiła bigosik i rybke po grecku dla córci) - nie mogę sie ich doczekać. Tatuś z moim P. wypiorą dywany, a ja będę miała czas na ploteczki z mamą :-D

klaudoos - powodzenia na wizycie

czesc dziewczynki :) juz poczytałam co sie działo w weekend u was.. u mnie było ruchliwie.. w sobotę bylismy a urodzinkach a w niedzielke u tesciów.. hihi zasnełam po powrocie do domu szybciej niz Tomek :p a miałam strasznie napiety brzuszek.. i nospe forte brałam i magenz 3 razy.. meczący weekend jednym słowiem
Fogia duzo zdrówka dla Ciebie
dominika dobrze ze wesele zaliczone do udanych :)
ewunaf witaj w naszym gronie
klaudos daj znac jak po badaniach :)
u nas dzis strasznie zimno.... chyba nawet było rano z -8 :) noska mi sie niechce nawet na dwór wystawic.. katar mi jeszcze nie przeszedł:) ...dobrze ze swieci słonko.. Tomus sie Bawi z Kasią a ja relaks przy herbatce:) Misiek zarejestrował sie na sklepie internetowym i teraz wieksze zakupy bedą same do nas przyjezdzac bo jest taniej niz w sklepie a za dowóz tylko 10 zl :) no chyba ze powyzej 150 zł za zakupy to wtedy gratis:) wiec duze zakupy robic bede przez interenet :D :D... ja jeszcze ciuszków nie piore bo nie mam gdzie trzymac...
zielona --- Piotruś szybko przyzwyczaił sie do nowego łózeczka??

reklama
a co do płci i pomyłek lekarskich - mój ginek za każdym razem mówił mi, że siurak jeszcze nic nie przesądza. Dlatego on jako lekarz jest pewny na 100% jak są jajeczka. I właśnie jak byłam tydzień temu na wizycie powiedział mi, że widzi już jajeczka :-D

mam nadzieję, że z tych jajeczek nie zrobią się wargi sromowe :-D

Do góry