modlicha83
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!!
Wczoraj nie było mnie na forum, więc lecę nadrabiać zaległości:-)
Wczoraj nie było mnie na forum, więc lecę nadrabiać zaległości:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co do płci i pomyłek lekarskich - mój ginek za każdym razem mówił mi, że siurak jeszcze nic nie przesądza. Dlatego on jako lekarz jest pewny na 100% jak są jajeczka. I właśnie jak byłam tydzień temu na wizycie powiedział mi, że widzi już jajeczka
mam nadzieję, że z tych jajeczek nie zrobią się wargi sromowe
hej dziewczynki
koszmarny dzień dzisiaj miałam, czułam się sto razy gorzej niż wczoraj. Gardło paliło jak ogniem i całkowicie straciłam głos.
Na szczęście rodzinka się zorganizowała, do południa moi dziadkowie zajęli się Filipem, a później przyjechał mój tato z bratem. Dzięki temu mogłam przespać i przeleżeć prawie cały dzień.
Na wieczór trochę mi oddało ale jutro chyba i tak wybiorę się do lekarza, niech mnie zbada, da jakieś leki które szybko postawią mnie na nogi. Nie mogę sobie pozwolić na chorowanie.
poczytałam Was trochę i fajnie, że korzystałyście z rodzinnej niedzieli.
zmykam do spania
spokojnej nocki życzę!!!
ja się wybieram na miasto -na pocztę :-)
pogoda do bani ale paczkę wysłać muszę więc mus
no i zaczęły mnie łapać nocne skurcze w nogach i stopie - przed ciążą też miałam ale rzadko, a teraz często
claudia - a może magnez? bierzesz? mi na skurcze pomaga też trzymanie nóg wyżej niż tułów.
claudia - a może magnez? bierzesz? mi na skurcze pomaga też trzymanie nóg wyżej niż tułów.