reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
a co do płci i pomyłek lekarskich - mój ginek za każdym razem mówił mi, że siurak jeszcze nic nie przesądza. Dlatego on jako lekarz jest pewny na 100% jak są jajeczka. I właśnie jak byłam tydzień temu na wizycie powiedział mi, że widzi już jajeczka :-D

mam nadzieję, że z tych jajeczek nie zrobią się wargi sromowe :-D

Hej mamusie. Co do przepowiedni lekarza to ja mam nadzieję, że mój się nie myli. Dwa razy powiedział, że będzie córeczka więc ja już się nastawiłam na małą Natalię :) I już mam kupione różowe ciuszki :)
A córcia na pewno będzie, bo najbardziej wariuje w sklepach i jak wybieram dla niej rzeczy na allegro :)

A tak poza tym to nadal chora i nadal kaszlę chociaż dzisiejsza noc trochę lepsza. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
koszmarny dzień dzisiaj miałam, czułam się sto razy gorzej niż wczoraj. Gardło paliło jak ogniem i całkowicie straciłam głos.

Na szczęście rodzinka się zorganizowała, do południa moi dziadkowie zajęli się Filipem, a później przyjechał mój tato z bratem. Dzięki temu mogłam przespać i przeleżeć prawie cały dzień.
Na wieczór trochę mi oddało ale jutro chyba i tak wybiorę się do lekarza, niech mnie zbada, da jakieś leki które szybko postawią mnie na nogi. Nie mogę sobie pozwolić na chorowanie.

poczytałam Was trochę i fajnie, że korzystałyście z rodzinnej niedzieli.

zmykam do spania

spokojnej nocki życzę!!!

Hej. Uważaj na gardło. Ja na początku miałam tylko ból i chrypkę, przeszło mi a po tygodniu przerodziło się w okropny kaszel i zapalenie krtani z utratą mowy. I nie dali mi żadnych lekarstw bo jestem ogólnie zdrowa i nie kwalifikuję się na antybiotyk. Więc piję siemię lniane (ochyda), syrop z cebuli i syrop z czosnku. I siedzę w domku. O dziwo po czterech dniach trochę pomaga. Życzę zdrowia.

ja się wybieram na miasto -na pocztę :-)
pogoda do bani ale paczkę wysłać muszę więc mus

no i zaczęły mnie łapać nocne skurcze w nogach i stopie - przed ciążą też miałam ale rzadko, a teraz często

reklama
Do góry