reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
a co do płci i pomyłek lekarskich - mój ginek za każdym razem mówił mi, że siurak jeszcze nic nie przesądza. Dlatego on jako lekarz jest pewny na 100% jak są jajeczka. I właśnie jak byłam tydzień temu na wizycie powiedział mi, że widzi już jajeczka :-D

mam nadzieję, że z tych jajeczek nie zrobią się wargi sromowe :-D

Hej mamusie. Co do przepowiedni lekarza to ja mam nadzieję, że mój się nie myli. Dwa razy powiedział, że będzie córeczka więc ja już się nastawiłam na małą Natalię :) I już mam kupione różowe ciuszki :)
A córcia na pewno będzie, bo najbardziej wariuje w sklepach i jak wybieram dla niej rzeczy na allegro :)

A tak poza tym to nadal chora i nadal kaszlę chociaż dzisiejsza noc trochę lepsza. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
koszmarny dzień dzisiaj miałam, czułam się sto razy gorzej niż wczoraj. Gardło paliło jak ogniem i całkowicie straciłam głos.

Na szczęście rodzinka się zorganizowała, do południa moi dziadkowie zajęli się Filipem, a później przyjechał mój tato z bratem. Dzięki temu mogłam przespać i przeleżeć prawie cały dzień.
Na wieczór trochę mi oddało ale jutro chyba i tak wybiorę się do lekarza, niech mnie zbada, da jakieś leki które szybko postawią mnie na nogi. Nie mogę sobie pozwolić na chorowanie.

poczytałam Was trochę i fajnie, że korzystałyście z rodzinnej niedzieli.

zmykam do spania

spokojnej nocki życzę!!!

Hej. Uważaj na gardło. Ja na początku miałam tylko ból i chrypkę, przeszło mi a po tygodniu przerodziło się w okropny kaszel i zapalenie krtani z utratą mowy. I nie dali mi żadnych lekarstw bo jestem ogólnie zdrowa i nie kwalifikuję się na antybiotyk. Więc piję siemię lniane (ochyda), syrop z cebuli i syrop z czosnku. I siedzę w domku. O dziwo po czterech dniach trochę pomaga. Życzę zdrowia.

ja się wybieram na miasto -na pocztę :-)
pogoda do bani ale paczkę wysłać muszę więc mus

no i zaczęły mnie łapać nocne skurcze w nogach i stopie - przed ciążą też miałam ale rzadko, a teraz często

reklama
Do góry