reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
claudia4you No u mnie też wyrzuty jak jem słodkie, ale na szczęście mało mam ochoty na słodycze. Ale jutro jadę z mamą na półwysep uwielbiam o tej porze roku tam jeździć nie ma turystów a w tygodniu to już pustki, więc będzie solidny spacer. Korzystam ze spacerów, bo jak pracowałam to tylko weekendy.
Ribi nie ładnie jedną kość dać ;-)
Ariska ja wiozłam koleżanke do szpitala Zosią, a urodziła Damiana. Też jej powiedzieli że dziewczynka.

kochana ja wczoraj podczas robienia saltaki mialam 1silny skurcz, ale oddychalam i po kilkudziesieciu sekundach przeszlo..

Tez wczoraj miałam taki skurcz. Biegałam parę godzin po centrum handlowym w poszukiwaniu rzeczy dla Maluszka i później, jak poszłam do toalety to aż na sedesie musiałam przysiąść, jak mnie złapało (bo w publicznych wucetach sikam raczej "na Małysza;-))

no bo z dziewczynki zawsze moze wyjsc chlopak a w druga strone raczej rzadziej sie myla. u znajomych to samo bylo, dumny tatus mowi ze on panowala nad zakupami i ze malo dziewczecych ciuszkow mieli;)

my sie wykąpaliśmy, poważylismy (oczywiscie jakies krasnoludki nam cos wstrzyknely bo waga powalila nas z nóg) zaraz sie kladziemy bo raniutko pobudka czyli po 6 (wrrr...) i zapodaje do gina..

no bo z dziewczynki zawsze moze wyjsc chlopak a w druga strone raczej rzadziej sie myla. u znajomych to samo bylo, dumny tatus mowi ze on panowala nad zakupami i ze malo dziewczecych ciuszkow mieli;)

my sie wykąpaliśmy, poważylismy (oczywiscie jakies krasnoludki nam cos wstrzyknely bo waga powalila nas z nóg) zaraz sie kladziemy bo raniutko pobudka czyli po 6 (wrrr...) i zapodaje do gina..

to powodzenia na wizycie i zdaj relacje jak wrócisz

reklama
No ja słyszałam, że zdarzają się też chłopcy rodzący się dziewczynkami, jak się pępowina podwinie tak, że wygląda, jak siusiak... Ja, jak na razie na dwóch usg mam potwierdzenie chłopca. Mam nadzieję, że to nie pępowina...

Do góry