reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dlatego lekarze jak widza siusiaka nie daja 100% pewnosci tylko musze widziec "worek mosznowy i siusiaka". tak przynajmniej potwierdzal facet który robil mi polowkowe- dwukrotnie. dobra dziewuszki ja ide spac.. dobranoc

reklama
hej dziewczynki
koszmarny dzień dzisiaj miałam, czułam się sto razy gorzej niż wczoraj. Gardło paliło jak ogniem i całkowicie straciłam głos.

Na szczęście rodzinka się zorganizowała, do południa moi dziadkowie zajęli się Filipem, a później przyjechał mój tato z bratem. Dzięki temu mogłam przespać i przeleżeć prawie cały dzień.
Na wieczór trochę mi oddało ale jutro chyba i tak wybiorę się do lekarza, niech mnie zbada, da jakieś leki które szybko postawią mnie na nogi. Nie mogę sobie pozwolić na chorowanie.

poczytałam Was trochę i fajnie, że korzystałyście z rodzinnej niedzieli.

zmykam do spania

spokojnej nocki życzę!!!

hej dziewczynki
koszmarny dzień dzisiaj miałam, czułam się sto razy gorzej niż wczoraj. Gardło paliło jak ogniem i całkowicie straciłam głos.

Na szczęście rodzinka się zorganizowała, do południa moi dziadkowie zajęli się Filipem, a później przyjechał mój tato z bratem. Dzięki temu mogłam przespać i przeleżeć prawie cały dzień.
Na wieczór trochę mi oddało ale jutro chyba i tak wybiorę się do lekarza, niech mnie zbada, da jakieś leki które szybko postawią mnie na nogi. Nie mogę sobie pozwolić na chorowanie.

poczytałam Was trochę i fajnie, że korzystałyście z rodzinnej niedzieli.

zmykam do spania

spokojnej nocki życzę!!!

Zdrowiej nam kochana

claudia4you - zdjęcia dodałam ;-) zapraszam :-)

fogia - zdrówka życzę, kuruj sie i wracaj do zdrówka:-)

Powoli zbieram się spać, wreszcie noc z mężem, może dobrze będzie mi się spało :-)
DOBRANOC :-)

Ja tez slyszalam o pomyłkach co do plci. U mnie na dwóch usg potwierdzony chlopak i chcialabym zeby tak zostało:-) Dla dziewczynki nawet imienia nie mamy. W 30 ktoryms tygodniu kolejne usg jak wtedy tez powie ze chlopak to chyba sie tyle razy by nie pomylili:-)

fogia kuruj sie i nie daj sie przeziebieniu:-) dobrze ze dzis mialas pomoc:-)

klaudoss powidzenia na wizycie melduj jutro co i jak:-)

No mam nadzieję, że u mnie dziewczynka pozostanie dziewczynką, bo chyba niezły szok bym przezyła gdyby mi synka pokazali hehehe
Klaudoos powodzenia na wizycie :)
Fogia kochana kuruj się, pij duzo herbatki z miodem i cytrynką
My dzisiaj bylismy na obiadku u moich rodziców i po obiadku dziadek pojechał z małym na spacer to sobie trochę tez pospałam, a jak wrócili ze spacerku to pojechalismy kupić Piotrusiowi butki na zimę (rozmiar 25 szoook).

reklama
Witam z rana:) coś spać nie mogę.... Chyba dziś pojadę do mojej mamy na kilka dni, musze jeszcze zadzwonić do mojej fryzjerki sie umówić (mam nadzieję, że ma wolny termin). Jeszcze zą b mnie pobolewa więc do dentysty muszę się wybrać....
fogia zdrowiej biedactwo....
klaudoos powodzenia na wizycie:)

Do góry