reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Kashyaa
ja znam dziewczynkę którą Mąż zostawił 2 miesiące po porodzie, dziś dziecko ma półtora roku a ona w grudniu bierze ślub z nowym ukochanym!
Najpierw nie mogła się pozbierać, ale kiedy szła na ostatnią sprawę rozwodową była już zakochana w obecnym "prawie mężu".
Róznie w życiu bywa......

a teraz ide Was poczytać
................
nie no nie dam rady 12 stron przeczytać i jeszcze spamiętać cokolwiek
postaram się bardziej bieżąco czytać niż co dwa-trzy dni bo tempo pisania macie szybciutkie ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki ja juz w domku:-) Bylismy z mezem na malych zakupkach i obiadku:-) fajna niedziele dawno nigdzie razem nie chodzilimy za rączke jak swiezo zakochani:-) ( a jestesmy razem 9 lat:-) )
klaudoss ja wizyte mam dopiero 3 listopada ale jak jeszcze te bóle mi sie powtórzą to chyba pójdę wcześniej.

A my dzisiaj byliśmy na zakupach :) Kupiłam Wiki kombinezon od razu na narty będzie miała i kozaczki :)
Kurcze trochę mi szkoda, że nie pojeżdżę w tym roku na nartach :( A uwielbiam ten sport...

a do nas dzisiaj niespodziewanie przyjechała siostra mojej mamy i przywiozła domowe ciasto drożdżowe z jagódkami :-) pychotka...

a poza tym niedziela mija leniwo :-D jeszcze czeka mnie tylko prasowanko koszul małżonowi i dalej można się leniwić :-D

A ja dziś miałam dosyć aktywną niedzielę. Najpierw byłam na spacerze z mężem i psami (dżaga i biga-pies sąsiadów) poźniej pojechaliśmy na obiad dziś do mc donalda bo jakoś miałam ochotę,ale beznadzieja a później pojechaliśmy do znajomych na kawę. Teraz siedzę w domku z dwoma potworami

Uploaded with ImageShack.us

niestety mamy tylko jedną kość więc jest mała wojna:)

ewuniaf chcę rodzićw trzebnicy

reklama
Do góry