reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć :-) witam sie w niedziele :-)
Niestety dzisiejszej nocy nie wspominam najlepiej :-( do 4.30 nie mogłam zasnąć, mały tak kopał, boksował, wystawiał łokcie, że w pewnym momencie zaczeło to boleć i wqrzać...
Do wc chodziłam co kwadrans i nie żartuję... najgorsza noc za mną, potem zasnełam gdziś przed 5ta, a po 9 tej pobudka, gotowanie obiadku, no i później kościółek, teraz własnie pojedlismy z mężem i mnie straszne spanie ogarnia... ale nie chce spać bo jak pospie w dzień to mogę kolejna noc zarwać:-(
Tak Wam pozgrzędziłam niedzielnie ... ;-/ wybaczcie !!!

A tak pozytywnie to moze wyciągnę męża na spacerek jakis dawno nie bylismy ;-)

Witam nową mamusie, zapraszam do pisania z nami :-)

Udanej niedzieli, smacznych obiadków :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam :-)
my wróciliśmy z wesela o 2, o 6 z potem o 8 obudził mnie juz synek, o 11 zabrała go siostra, a ja dalej spac i dopiero wstałam :-)

na weselu w miarę spoko, nie jakoś super, ale troche się pobawiliśmy, trochę pojedliśmy i tak ten czas zleciał do 1, potem już się zebraliśmy.

idę coś na obiadek pokombinować

No ja po super obiedzie jestem...
Potem może deserek jakiś.
Spacerek do sklepu już zaliczony i teraz odpoczywam

Piorę jeszcze ciuszki dla małego - pierwszą serię :-)

no ja własnie sie zastanawiam czy wyprac juz ubranka i wyprasowac, czy to jeszcze nie za wczesnie .. bo jednak przez 2-3 miesiące wszystko moze sie znow zakurzyc w szafkach

ja mam dopiero 1szufladę dla dzidzi....wyprane już, aczkolwiek nie poprasowane jeszcze....chyba jeszcze sie wstrzymam, ale mnie zamuliło po tym obiedzie, chętnie bym uderzyła w drzemkę, ale zaraz jedziemy do teścia, COŚ DZISIAJ mam skurcze i twardy brzuszek..po mimo magnezu nawet..boję sie trochę..:(

No ja też jestem nastawiona na Wejherowo tam moje dwie koleżanki rodziły i były bardzo zadowolone. Ale ostatnio mi ginek. powiedziała ze mały jest pośladkowo ułożony i jak się nie obróci to CC to mam jechać do Redłowa, a naturalnie to Wejherowie.

A co do piersi to oprócz pierwszych trzech miesięcy gdzie dały mi popalić tak bolały to teraz już jest ok. Ja teraz narzekam na wysychający i swędzący brzucho muszę smarować prawie 4 razy dziennie oliwką.
bo w wejherowie niby wstrzymuja lub dążą zeby jednak rodzic nawet jak jest posladkowo. gdyby sie okazalo ze nasz tez jest dalej posladkowo ulozony to ja bede zalatwiac cesarke wczesniej raczej, nie chce byc przeterminowana- ze wgledu na moja schize zawodowa!

my jestesmy po godzinnym spacerku z psiurka, ja leze w sypialni a maz w duzym przed tv- mi tam jest poki co niewygodnie..
fasolka wyszla pyszna- dlugo gotowalam ale warto bylo..

No zobaczymy gin. Powiedziała że jak po 1 styczniu będzie pośladkowe ułożenie i jeszcze nie będzie chciał wyjść to dostanę skierowanie na CC.

A co do ciuszków to już mam wyprane teraz to tylko prasownie mi zostało.

reklama
No zobaczymy gin. Powiedziała że jak po 1 styczniu będzie pośladkowe ułożenie i jeszcze nie będzie chciał wyjść to dostanę skierowanie na CC.

A co do ciuszków to już mam wyprane teraz to tylko prasownie mi zostało.

E to mi jeszcze spokojnie z dwa prania wyjdą
Czasem fakt cc jest lepsze szczególnie przy takim ułożeniu dziecka

Do góry