reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej mamusie!:) u mnie standardowo pobudka o 7:30 i spacer pieskiem, później karmienie go, no i sobie śniadanko , bo mała wtedy rozbudzona i już się upomina:p jeszcze leże, ale już niedługo muszę wstać, ogarnąć się, bo do m przyjeżdża klient oglądać jakieś maszyny i muszę go jakoś przyjąć, a wcale mi się nie chcę..:/ obiadek dzisiaj w domku, ale po idziemy do teścia bo jego kobita ma dziś imieniny i zostaliśmy zaproszeni na kawę..pfff..:/ dzisiaj na obiad nic specjalnego, schabowy, zrobiłam już wczoraj, ziemniaczki z wody, sos mysliwski ze sliwką i sałatka ala grecka:)
miłej niedzieli zyczę!

reklama
Dziewczyny czy was też tak boli krocze?? Mnie te kości w kroku bolą tak okropnie jakby mnie ktoś kijem bejsbolowym tam zlał :( Masakra

Joasiab ja tak miałam w pierwszej ciązy i chodziłam jak kaczka tak mnie bolało. To ponoć miednica sie rozchodzi.

My dzisiaj tez o 7.30 mielismy pobudkę, bo Piotrus przytuptał do naszego łóżka. Na sniadanko dzisiaj zrobiłam tortille z kurczakiem (bo został od wczoraj) i swiezymi warzywkami. Zdążyłam juz upiec babeczki z konfitura malinową i już zostało tylko 4 z 12szt hehehe
Na obiadek idziemy do moich rodziców na gołąbki mniam mniam i pewnie wrócimy wieczorem, więc może jeszcze zajrzę.

Fogia zdolniacha ten twój synek

Za duzo napisałyscie i nie wiem co komu odpisywać. Zycze miłej niedzieli :)

dziewczyny przed chwilą stwierdzilam że muszę iść do fryzjera....mam mega odrost już....jutro zadzwonię do mojej fryzjerki i zapytam czy mnie we wtorek przyjmie....przy okazji posiedzę trochę u mamy,bo nie chodzę do fryzjera we Wrocku tylko jeżdżę do mamy. Przy mojej ilości włosóow we wrocku musiałabym zaplacić ok 300 zl a tak mam za połowę ceny. Mój mężuś nadal śpi...ale zaraz go zbudzę i pójdziemy z piesem na spacer, może jakieś fotki porobimy:)

Witam nową mamuśkę...napisz coś więcej o sobie:)

cze dziewuszki pospalismy do 10, sniadanko wszamalam i ruszac sie nie moge:( qrde 1 raz rbilam fasolke i zrobilam maly ale podstawowy błąd;/ zamiast fasolke sama ugotowac gotuje ja ze wszsytkim i tak juz 2 godz sie gotuje i pewnie z godzine jeszcze trzeba;/ wrrr zawsze cos spartole w tej ciązy!!

aniwar- fajny awatarek i brzusio;)

któraś pisala chyba Tysia ze bierze magnez za 6zl- jaki taniutki!!!! ja za 30 tabl 15zl;/ a i tak dawka ok 50mg.. chyba musze zakupic taki jak ty masz..
i fakt odkad biora- skurczy zdecydowanie mniej i rece tez mniej dretwieja moze raz na 3,4 noce..

więc mam 26 lat. Jestem szczęśliwą mamusią 2 a wkrótce 3 dzieci :). dopiero zczynam się poruszać po tych forach więc jeszcze niebardzo mi to idzie...
RIBI- mieszkasz we Wrocławiu (to tylko 90 km ode mnie), wiesz juz gdzie będziesz rodzić?
pozdrawiam mamuśki!!

reklama
czesc dziewczyny:-) ja juz po sniadanku i niedlugo zbieramy sie na jakis spacerek.

Ranek miala dzis ciezki. Obudzilam sie o 5.30 i tak bolal mnie brzuch, ze nie wiedzialam co ze soba zrobic. Ten ból to byl taki jakbym zaraz miała dostac miesiaczke, dokładnie tak zawsze bolalo mnie przed okres. Wyczytałam ze to pewnie te bole przepowiadające czyli skurcze Braxtona-Hicksa Skurcze Braxtona-Hicksa Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży tutaj taki niedługi artykul o tym jest.
Mam nadzieje ze to bylo tylko i nic groxnego bo powiem wam ze sie wystarszylam i troche bolalo. Nie bardzo moglam sie wyprostować. Ja generalnie mialam bardzo bolesne miesiaczki wiec ta ranna przygoda tez nie byla byt mila:-(
Czy, ktoras z was juz tez czegoś takiego doswiadczyla??

klaudoss dziekuje za mile slowa:-)

Do góry