reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hehe ja tez tak mam, tylko smaka tutaj mozna załapać:-) jakbym tak jadla wszytsko co piszecie to tak 30 kilo poszloby do przodu. Teraz troche mnie mdli co nawet dobrze bo nie mam na nic apetytu, na dobre mi to wyjdzie:-)

reklama
fogia to powrotu do zdrowia życzę,
ja też już w sumie czekam na MAM TALENT - to sobie z mężulkiem obejrzymy :-)

A ta poza tym, to też mam wyrzuty, że za dużo jem i dzisiaj że zjadłam 3 kawałki pizzy :-( nie jestem z siebie zadowolona zbyt......

a u mnie po wizycie u byłej teściowej,synek został u dziadków na noc..i normalnie powiem wam ze to złota kobieta:-).pogadałyśmy jak za dawnych czasów,nie było z jej strony żadnych komentarzy ani uszczypliwości.nawet poczęstowała mnie serniczkiem na zimno mniam mniam:tak:.na szczęście była sama w domku i nie musiałam oglądać byłego teścia ani męża ufff.
i dzień zleciał,jutro jeszcze na imieninki do babci i powrót do domu do mojego zwierzyńca:-)
miłego wieczorku i idę zaraz na mam talent

url=http://www.suwaczki.com/]
5djykrn[t1d5pf54k.png
[/url]

Kobietki powiedzcie mi ile w mg bierzecie dziennie magnezu?

Czytałam że u kobiet w ciąży zapotrzebowanie wzrasta do 350-400mg na dobę a ja biorę w sumie 3x 1 tabl 51 mg magnezu co daje w sumie tylko ok 150 mg na dobę.

dziewczyny a Wy bierzecie ten magnez bo wam ginek tak zalecil czy na wlasna reke?? bo ja nie biore i gine tez mi na ten temat nic nie mowil...a moze powinna brac... chociaz żadne skurcze mnie łapią...ale sama nie wiem bo was tyle go bierze...hmmm

aniwar ja biorę bo ginek mi zalecił....mi pomaga na te moje drętwienie rąk w trakcie spania a poza tym zalecają na skurcze nie tylko nóg ale także brzucha....

ja biorę 1x po 150mg czyli tak samo jak 3x1 po 50mg magnez + wit.B6 FIRMA ,, Rodzinna Apteczka kosztuje ok 6zł 30 tabletek , moim zdaniem więcej nie trzeba, magnezu trochę jest w prenatalu classic, który biorę ale również w jedzonku które jemy na co dzień:)

reklama
RIBI fasolkę po bretońsku będę robiła w poniedziałek, mężuś uwielbia, ja też, z tym , że strasznie mi ciąży na żołądku później, i chodzę wzdęta jak balon, a i tak już jestem z lekka jak balonik hihhi

Do góry