reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Kochane jak Wy wczesnie wstajecie :-) podziwiam Was :-)
ja dziś po 9 tej się obudziłam zjadłam świazutkie bułeczki które mąż kupil wracajac z pracy i do tego uszykował mi sniadanko nawet herbatkę zrobił, coprawda wystygła od 7ej do 9tej, ale dobre chęci sie liczą:tak:
brat przyzwiózł mi gofrownicę, więc będę dziś robiła goferki:-)
Nie zanudzam, poleżę chwilę z nogami do góry bo jakoś mi słabo, kręci mi się w głowie, a potem uderzam do wanny :p :zawstydzona/y:

miłej soboty :-)

Ostatnia edycja:
muszę poszukać tych najfajnieszych fotek...Dżaga zazwyczaj spi na plecach rozłożona jak ją pan bóg od psów stworzył.....i tak jej fafle lecą w dół i pokazuje w pełni uzębienie:) a jak śpi to się cała rusza....bo pewnie goni....a jeszcze nieraz poszczekiwać jej się udaje:) Psy są pocieszne:)

Ranne ptaszki z Was, ja nie mogłam zasnąć długo, nie wiem czemu.
Mały był spokojny dzisiaj i to bardzo, aż dziwne :sorry:

Kate jak miałam kaszel to syrop z cebuli brałam :tak:

Tysia rozumiem twój ból - nie raz w soboty byłam sama do wieczora, straszne nudy i to akurat w weekend , ale przynajmniej potem będzie radocha z nowego autka ;-)

b_iala miłych zakupów

Ja jeszcze czekam na mojego , jest w pracy - idę śniadanko zrobić - mam jeszcze bułeczki maślane - mniam
W "biedronce" są pyszne polecam :tak:

20100220.jpg

dscf6219[1].jpg

Witam trochę was podczytuje i dużo się uczę i termin miałam na 3 stycznia, a teraz wyszło na 25 grudnia, ale i tak na styczniu dużo się dowiedziałam. Dziękuje wam:-) Chciałam przedstawić mojego kudłacza, myślę że jak chodzi o sierść to przebijam i się śmieję że jak mały będzie miał coś z polaru to będzie malutkim malamutem :-)Suwaczek jest przeterminowany.

muszę poszukać tych najfajnieszych fotek...Dżaga zazwyczaj spi na plecach rozłożona jak ją pan bóg od psów stworzył.....i tak jej fafle lecą w dół i pokazuje w pełni uzębienie:) a jak śpi to się cała rusza....bo pewnie goni....a jeszcze nieraz poszczekiwać jej się udaje:) Psy są pocieszne:)
he no wyszukaj i pokaz koniecznie, uwielbiam te ich pozy!!

Myślę, że i tak spokojnie znajdzie się jakaś wśród nas, która urodzi w grudniu.
Przed terminem :-)

Mnie to nie dotyczy bo mam termin na 24 stycznia dopiero

Ale i tak już zostaniemy styczniówkami

W końcu wstałam po drzemce - od razu lepiej!!!:-)

gdynianka wybacz - faktycznie to teresiątko dawno się nie odzywała:sorry: ciągle mi się coś miesza.....

Kate - jak byłam u ginki i mówiłam o moim przeziębieniu, to mówiła, że jakby mnie kaszel męczył to mogę brać flegaminę w tabletkach..

Chociaż ze mnie "kociara" to te Wasze pieski bardzo mi się podobają - a jak fajnie spią:-D:-D

Lecę sprzątać....

reklama
My tez sie zastanawialismy nad beaglem i labkiem no i okazyja byla nasza safi 9miesiaczne odchowana..

Tysia- nasz tez miala swoj pokoj i łózko nawet, stopniowo ja oduczalismy, teraz w pokoju malego nei ma lozka, spi z nami w sypialni w swojej budce, no ale trzeba bedzie oduczyc spania w sypialni, ale jak to zrobic to nie iwem, bo ja lubie jak spi z nami.. z tymze jak bedzie kolyska to dla niej nie bedzie miejsca;/ no coz jeszcze miesiac i trzeba bedzie oduczac..

Do góry