reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

witajcie z rana dziewczynki:-)
ja standardowo spać nie mogę,wczoraj jednak szybko padłam a jeszcze miałam pojechac z córcią do Macro.
ale szlejecie:-),avatarki są super:-)śliczne z Was dziewczyny i takie młodziutkie:-)
ja osobiście tez mam bóle w kroczu,az czasem to mi trudno chodzić.a popuszczam podczas śmiania,kichania i wymiotów-bo oczywiście jak codzień rano muszę troszkę sobie pozygać:no:
dziś jadę z synkiem do mojej byłej teściowej -ha ale będzie spotkanie.

u mnie narazie mglisto i ponuro.mam nadzieję ze wyjdzie słoneczko:-)
miłego dzionka Wam życzę

reklama
Ja też już na nogach spać nie mogę.Witam się z Wami
Wczoraj oglądalam wieczorem bardzo fajny film na 1 -Miłość z przedszkola(czy jakoś tak)Nawet sobie troszkę pochlipałam,lezki same mi jakoś ciekły..........ach te hormony.Teraz już po śniadanku-naszlo Mnie cos na salatkę warzywną( i nawet ogorek kiszony mi smakował-odmiana jakaś)zjadłam cały talerz i poprawiłam sernikiem z brzoskwinią.pychotka...

Fogia-no rysuneczek boski:)rośnie mały artysta...najbardziej rozczulił Mnie braciszek...he he-idać Fifi juz nie może się doczekać :)

Jak Was czytalam najpierw to coś właśnie mi się przypomina z tymi trojaczkami-ze to jakaś afera,ale jaki ludzie w tym sens mają??nie rozumiem??Może chcieli zobaczyć co piszą..myślą cięzarne,pokłócić Was trochę,później mieć z tego satysfakcję,ze namieszali..oby jak najmniej takich osob się trafialo.

cześć dziewczyny!!

A ja choć szłam wczoraj szybciej spać, to się nie wyspałam O 3.00 miałam taki katar, że nie umiałam usnąć, o 5.30 zrobiłam sobie inhalację Amolem i od razu pomogło.. szkoda, że od razu na to nie wpadłam..:crazy:

Ribi, Klaudoos, Kashyaa - fajne awatarki:-)

Ja też pamiętam tą dziewczynę Trolla, a dziewczyna która czeka na 8 dziecko to chyba gdynianka...
Karolcia też dawno się nie odzywała...

Poczytam pozostałe wątki, a potem pewnie pójdę dalej spać...

aha mi też bardzo się podobał rysunek Filipka:-D

Hej. Ja miałam okropną noc, co dwie godziny okropne ataki kaszlu. Nic mi nie pomaga. Pomóżcie. Co bierzecie na kaszel i co działa aby go złagodzić.

Witam wieczorowo :)

Dziewczyny czy was też tak boli krocze?? Mnie te kości w kroku bolą tak okropnie jakby mnie ktoś kijem bejsbolowym tam zlał :( Masakra

Klaudoss dziękuję, że się martwisz...Edyta już po. I okazało się, że to wcale nie była ciąża pozamaciczna tylko jakieś ciałko krwiste na jajniku. Podobno zrobiło się od stymulacji jajników przed in vitro. Na szczęście usunęli. Z ciążą narazie OK.

cieszę się, że bratowa juz po :-) na pewno bedzie wszystko dobrze - zwłaszcza, że to nie pozamaciczna!
mnie też od jakiegoś czasu boli krocze i pachwiny. Pytałam się ginka na ostatniej wizycie i powiedział, że miednica mi się poszerza do porodu, a ponadto dzidzia jest już ułozona główką w dół i uciska na krocze (u mnie to niestety skutkuje skracaniem się szyjki).
A co do nietrzymania moczu to na razie nie mam z tym problemu. Choć zauważyłam, że zawsze jak kichnę to mam odruch ściskania nogami krocza, ud czy jak to nazwać, więc podejrzewam, że gdyby nie to, to zapewne też bym popuszczała siusiu:-D

ribi, klaudoos, kashyaa - świetne avatarki :-)

A my dzisiaj jedziemy na obiadek do ginka :-D (pisałam wam, że mam ginekologa w rodzinie). Zadzwonił wczoraj i zaproponował "podtrzymanie" więzi rodzinnych :-D I jak tu nie skorzystać?! Dopiero co w poniedziałek robił mi usg, a dzisiaj bedę siedzieć z nim przy jednym stole :-D

ide jeść śniadanko... do poźniej brzuchatki!
miłego dnia!

Ostatnia edycja:
hej! my już wstałyśmy:) zjadłysmy pyszne śniadanko:) zrobiłam sałatkę z tuńczykiem, pyycha:) dziś w nocy miałam jakiś lekki krwotok z noska, co rano krew mi trochę leci w sumie, ale nie tak mocno, lekarz mi kiedyś powiedział, że to tzw. katar progesteronowy, i to niby normalne w ciąży :p i tak mnie męczy od samego początku już..m pojechał do firmy, później jedzie po auto 400km, także wróci późnym wieczorem...jedyne co w tym jest dobre, to to, że będziemy mieli kombi:) także zapowiada się kolejny samotny dzień, w domku już nie mam nic do roboty, posprzątane wczoraj, pranie zrobione, obiad uszykowany, dziś robię steki ze schaboszczaków, tzatzyki, frytki i surówki, a dla mnie warzywa z patelni :p chyba z nudów wykąpię psa, bo z lekka cuchnie :)

Ribi,klaudoos i kashyaa-Super awatarki:)zgrabniutkie laseczki z Was
joasiab-super ze bratowa juz ok-niech dzidzia rośnie:-)

Co do pęcherza to ja jeszcze nie popuszczam,ale tez mnie kuje w środku czasem wstać nie mogę,albo jak 9dę to muszę postać bo nie da rady iść dalej.Mam przez to taką schizę czasem ze mi się np.już szyjka skraca.............ginek mi ostatnio sprawdzał i jest ok-to się uspokoiłam,ale pewnie jak znów mnie zakuje to znów będzie schiza.
witam sie.. no ja wlasnie tez mam taką schize;) ale co tam, chyba kazda z nas ma jakas..

gdynianka czeka na 1 dzidziusia;)
teresiatko fakt chyba na 8!

moj mezus wyszedl z psiura w to zimne (ufff) i nawet moja kochana wytrzymala do 9 a nie do 7, chyba pozazdroscila jak chwaliłam Dżagę od ribi i wreszcie wziela do siebie hehe..
niby sie wyspalam a jestem niewyspana.. wrrr..

Tysia- ja wczoraj moja kapalam ;)

reklama
tak duzo napisałyscie ze tylko sie przywiatam a pozniej jak bubek zasnie to poczytam co sie zmieniło :) my z miskiem wczoraj wyskoczylimy wieczorkiem do kina... " Slubu panienskie" jak dla nas przereklamowany ... zaraz jade na zakupki z tomciem moze rajstopki na rynku mu jakies ładne znajde no i rekawiczki chce kupic( mamy kilka par w domu ale dla ksieciunia zadne sie nie podobają .. s są zdobyczne) mysle ze jak sam wybierze to moze bedzie nosic:D) a wiec miłego dnia i do usłyszenia koło 13 papa:)
Witajacie brzuchatki puchatki :) miłego przedpołudnia i popołudnia i całej soboty !!!!

Do góry