reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć Dziewczyny:)
Witam z rana ja już wstałam teraz oglądam Dzień Dobry TVN

klaudoos dobrze, że zmieniłaś avatara bo teraz piszę do Ciebie a nie do Twojego piesa:) Jakoś inaczej się pisze jak jest buźka w avatarku....swoją drogą masz bardzo niebieskie oczy,fajnie:)

kashyaa niezła blondi z Ciebie :) w końcu się ujawniłaś:)

reklama
DSCN0082.jpg coś na humor- Jokerek śpi :)

nie bój się ribi :) jest neutralny co do suczek hihi bardziej woli raczej swojego kumpla labradorka Fado- biszkopta,codziennie razem spacerują i gwałcą się na potęgę, hahha mam nadzieję, że z tego wyrośnie :p w sumie to ma dopiero 1,5 roczku:)

Tysia- zarąbisty! i jaki błyszczacy, ach... tez chcielismy czarnego albo brazowego a mamy biszkopta i wszedzie biale klaki na ciuchach itd:( a swoją drogą to moja też spi czesto z otwartymi i z zebami na wierzchu, jak uda mi sie zgrac z komory meza te przesle;) i mojej jeszcze zawsze sie cos sni i do tego warczy i rusza tymi wargami- bekowo to wyglada')

Zdjęcie0000.jpgz dedykacja dla Jokera:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hah też niezłe:) nasz też chrapie, sapie,jęczy jak dziki :) jak na razie ma jeszcze ,,swój" pokój także tam śpi w nocy, to jest spokój, jak się mała urodzi, to niestety czeka go eksmisja na legowisko:p a sierści to jest od cholery i jeszcze więcej, dobrze że mam specjalny odkurzacz kerchera taki o dużej mocy , specjalny do odkurzania hal, wsysa wszystko :p także,jak przejadę po domu to jest czyściutko na cały tydzień, pies ma zakaz zabawy w domu , także nie kłaczy:) zabawki ma na tarasie i tam może biegać, bawić się i kłaczyć ile chce :p ostatnio słyszałam, że jeśli się zkrzyzuję białegi i czarnego,to w miocie będą nie tylko czarne i białe, ale też brą:p także możemy poeksperymentować :)

reklama
Do góry