reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
joasiab ciesze sie, ze z ciaza kuzynki wszystko dobrze :)

Ja na razie problemow z trzymaniem moczu nie mam, ale wszystko jeszcze przede mna :-D. Tak samo z kluciem w kroczu, jeszcze nie mam, ale pewnie pozniej sie pojawi.

Zycze dobrej nocki wszystkim :)

My jutro jedziemy do rodzicow, nie bedzie nas kilka dni, ale moze uda mi sie zajrzec na forum w wolnej chwili ;)

kurcze ja nie mam jeszcze problemów z nieszczelnym pęcherzem :) uff..ale za to w nocy min.10 razy wstaję na kibelek:p może dlatego, że mała jest odwrotnie i mi głowką nie uciska ;) tymczasem uciekam do kąpieli , miłej nocy papa:*:*

eeee...oszustka mowicie? aha... wredna no...

jesli chodzi o foto to teraz inaczej wygladam;p

kashya- slicznotka z Ciebie!!! fajny avatarek!

no dbam o linie;) tzn o to zeby juz nie tyc.. poki co juz 5 tyg waga stoi tzn bylo 2kg wiecej, ale szybko wzielam syropek na przeczyszczenie, lekkie jedzonko albo kakao zamiast i waga stoi uffff! w pon wizyta u gina to powimm mu ze w sumie nie przytylam.. dobra ja juz mowie DOBRANOC zaraz mezus wskoczy do lozia- wczesniej bawil sie z brzusiem- tzn masowal a w odpowiedzi byly kopniaki- rajcowalo go to strasznie...
dobranoc mamunie!

Ribi,klaudoos i kashyaa-Super awatarki:)zgrabniutkie laseczki z Was
joasiab-super ze bratowa juz ok-niech dzidzia rośnie:-)

Co do pęcherza to ja jeszcze nie popuszczam,ale tez mnie kuje w środku czasem wstać nie mogę,albo jak 9dę to muszę postać bo nie da rady iść dalej.Mam przez to taką schizę czasem ze mi się np.już szyjka skraca.............ginek mi ostatnio sprawdzał i jest ok-to się uspokoiłam,ale pewnie jak znów mnie zakuje to znów będzie schiza.

Dziewczynki jakie zmiany. Avatarki macie rewelacyjne. :-):-):-) Za mną też chodzi chęć zmiany ..... :sorry2::sorry2:

cieszę się, że podoba Wam się mój zdolny synio. :-):-) Muszę go tylko pilnować żeby używał różnych kolorów bo najchętniej to wszystko leci jedną kredką. :-):-):-)

fogia- no Twoj Junior to zdolniacha!! urocze proporcje czesci ciala;) uwielbiam takie rysunki takich szkrabów;)
prawda, że powalające :-):-):-) Kiedyś Wam pokaże jego rysunek człowiek w całej okazałości z rękami, nogami itp. Mi się szaleńczo podobają te jego pierwsze kroki w "malarstwie" ;-);-):-D:-D

Dziewczyny czy was też tak boli krocze?? Mnie te kości w kroku bolą tak okropnie jakby mnie ktoś kijem bejsbolowym tam zlał :( Masakra
ja miałam z tym problem i przy pierwszej ciąży i teraz. Tylko, że za pierwszym razem zaczęło boleć ok. 8 miesiąca, a teraz boli już od 5. :dry::dry::dry: I na pewno nie ma to związku z ułożeniem dziecka bo Filipek się nie obrócił główką do dołu, pchał się pupinką na świat.

fogia ale Fifi ślicznie rysuje :) Ja też uwielbiam z Wiki rysować :) Dzisiaj jak ją usypiałam wymyśliła, że jutro narysujemy wulkany i dinozaury :)
oooo widzisz jak ambitnie. :-)

na mnie już chyba najwyższa pora na spanie.
Spokojnej nocy dziewczyny!

Mi tez się czasem zdarza, że siusiu się nie chce a coś uleci, uroki ciązy, ale są wkładki wiec da się wytrzymać, najgorsze, że zdarza mi się najczęściej jak zapomne wkładki hehe

Mnie pobolewa od czasu do czasu doł brzusia, pewnie dlatego, że się dzidzi obróciło główką w dół, bo wczesniej nie miałam takich bóli i ucisków :p

Fakt była dziewczyna, którą wysledzono, że to " trol "( nawet nie wiedziałam kto to taki i po co udawać, ale okazało się, że dziewczyny miały racje, bo ona przestała pisać jak sie potem dowiedziałam), zresztą jak ja przyszłam to okazało się, że ona miała taki nick jak ja, i mi się oberwało :-( teraz mne to śmieszy, ale wtedy zabolało, cóż trzeba miec pecha, żeby sobie nicka wybrać podobnego jak "trol". Zreszta jak dołanczałam to było sporo juz pisane na forum z 2 m-ce, nie czytałam wszystkiego tylko tak wybiorczo więc miałam za swoje, bo jakbym przeczytała, to napewno takiego nicka bym sobie nie wybrała :-D potem oczywiście nadrobiłam wszytsko :-D

Papa do jutra :-)

Dobranoc Kochane:-)

Ps. Zrobiłyście mi smaka dziś na gofry, poprosiłam brata, żeby pożyczył gofrownicy bo ma taka fajną okrągłą w serduszka:p i jutro przywiezie to sobie zrobie duuuuuużo gofrów, nie będę zważać na kg :-D a co :p

Ostatnia edycja:
reklama
Kashyaa- a może Ty wybierz się na rozmowę do psychologa? wygadasz się, ulży ci a taka osoba napewno pomoże ci walczyć i być silną by się nie złamać.

Ewcia_822 - fakt moi rodzice to anioły, zawsze stali za mną i zawsze wiedziałam że mam w nich oparcie choć nie zawsze to doceniałam ale jak mówią lepiej późno niż wcale a teraz oszaleli na punkcie swojej wnuczki;) mama się zawsze śmieje i jak to mówi "ze mną nie zginiesz" hehe;)

Ja tam śpię na prawym boku i na plecach bo na lewym dostaję kopniaki;)

Claudia - na zakupkach pisałam już że fajna karuzelka i mam bardzo podobną ale z pszczółkami:) i też dałam za nią coś 20zł :)

Ribi - to hormony, wiem coś o tym też ciągle musztruje mojego że się nie interesuje mną dzieckiem i wogóle. Albo że za mało głaska brzuch:) a ostatnio miałam jazde że nic dziecku nie kupił i wszystko ja i ja ,a biedaczek smutna mine zrobił i gada że on to się nie zna i ja zawsze wybiorę fajniejsze i wogóle :D i jak go tu nie kochać hehe

fogia - jaki mały artysta :) i rozczuliło mnie że pamiętał o braciszku ;)

klaudoos - ta z trojaczkami dziewczyna to była ciekawa sytuacja bo to był taki nas forumowy trool :D miła 5 miesięczne dziecko które samo siedziało, zabawiało się i oglądało spokojnie bajki i do tego w 10 tygodniu słyszała serduszka swoich 3 dzieci i wogóle różne takie, potem ujawnił się jej mąż i twierdził że ona jest w szpitalu a jak odkryłyśmy co w trawie piszczy to znikła :)

Ja biorę się do łożka. I wogóle wyjeżdzam na weekend w góry zdawać kolejne egzaminy z ECDL jutro wyjazd o 10 :) zamelduję się po powrocie więc w okolicach niedzieli wieczór;) miłego weekendu dziewczyny!!

Do góry