C
claudia4you
Gość
Dobranoc tym co idą spać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prawda, że powalające :-):-):-) Kiedyś Wam pokaże jego rysunek człowiek w całej okazałości z rękami, nogami itp. Mi się szaleńczo podobają te jego pierwsze kroki w "malarstwie" ;-);-)fogia- no Twoj Junior to zdolniacha!! urocze proporcje czesci ciala uwielbiam takie rysunki takich szkrabów
ja miałam z tym problem i przy pierwszej ciąży i teraz. Tylko, że za pierwszym razem zaczęło boleć ok. 8 miesiąca, a teraz boli już od 5. I na pewno nie ma to związku z ułożeniem dziecka bo Filipek się nie obrócił główką do dołu, pchał się pupinką na świat.Dziewczyny czy was też tak boli krocze?? Mnie te kości w kroku bolą tak okropnie jakby mnie ktoś kijem bejsbolowym tam zlał Masakra
oooo widzisz jak ambitnie. :-)fogia ale Fifi ślicznie rysuje Ja też uwielbiam z Wiki rysować Dzisiaj jak ją usypiałam wymyśliła, że jutro narysujemy wulkany i dinozaury