reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
klaudoos jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki z LO :) A JESTEM ZŁA, bo jutro znowu m gdzieś jedzie po auto i będę sama cały dzień..w niedziele znów ktoś przyjeżdża do m oglądać i tak w kółko....ehhhh..

aniwar a widzisz ja nawet nie wiedziałam chociaż kiedyś chyba coś wspominałyście o oszustce....ale tak właśnie popatrzyłam że trochę dziewczyn które pisały na początku się wykruszyło... też się zastanawiam co z przyszłamama bo u niej coś się działo z tą ciążą...mam nadzieję, że tylko sobie odpuściła forum...

a teraz mam do was pytanie...czy macie nieraz problem z trzymaniem moczu? mi niestety nieraz trochę pocieknie i nawet nie wiem dlaczego bo ćwiczę te mięśnie kegla ale (zazwyczaj rano) mam ten problem.

aniwar a widzisz ja nawet nie wiedziałam chociaż kiedyś chyba coś wspominałyście o oszustce....ale tak właśnie popatrzyłam że trochę dziewczyn które pisały na początku się wykruszyło... też się zastanawiam co z przyszłamama bo u niej coś się działo z tą ciążą...mam nadzieję, że tylko sobie odpuściła forum...

a teraz mam do was pytanie...czy macie nieraz problem z trzymaniem moczu? mi niestety nieraz trochę pocieknie i nawet nie wiem dlaczego bo ćwiczę te mięśnie kegla ale (zazwyczaj rano) mam ten problem.

mi się ulewa mocz przy
kichaniu
kaszlnięciu
lub zaśmianiu się

dlatego zawsze noszę wkładki bo raz sobie kichnęłam tak że cały dres obsikałam, a nie wiedziałam że chce mi się siku

no to fajnie ze jest ktos podbny;)

ja mialam problemy z siusianiem jak dostawalm kopniaki w pecherz.. raz w kosciele sie posikalam, a 2 razy w aucie- i to nie byly kropelki tylko popuszczenie.. od 2 tygodni mam spokoj, ale jak kichne to czasem leci.. ale to chyba normalne dzidzia rosnie i uciska..

Klaudoos, Ribi, ładne awatarki:-) Pozazdrościłam Wam i też zaraz zmienię na jakieś z własną mordeczką. Co prawda, jak jeszcze byłam blond, ale tylko dlatego, że nie mam w moim obecnym brązie. Tak na marginesie, to pamiętam awatara Klaudoosa z mężem z początków mojej aktywności i zupełnie inaczej ją sobie wyobrażałam niż na obecnej fotce;-)

reklama
dzieki dziewczyny - mama nadzieję, że zabawa będzie udana :-) przede wszystkim cieszę się na wyjście sam na sam z m :-)

klaudoos - fajny avatarek :-)
chociaż nie lubię jak zmieniacie avatarki ;-) ;-) bo potem połapać się nie mogę ;-):-D
i cytat z Twojego posta "...przecież dbam o figurę..." - i to pisze kobieta w ciąży!!!!! usmiałam się :-D

a ta dziewczyna od trojaczków to się okazało, że to ściema - ktoś sobie żarty robił ;-) cała afera była z tego powodu na początku tego wątku

Ribi - ja tez jeszcze nie zaczęłam się szykowac na przyjście maleństwa :-)
wprawdzie dużo rzeczy mam na strychu posynku, no i łóżeczko i wózek, ale powiem Ci, że przed 1 synkiem wszystko - dosłownie wszystko załatwiałam 4 tygodnie przed porodem!

fogia - super rysunek :-) :-)

joasia - super, że wszystko z bratową OK :-) bardzo dobre wieści!

dobra, teraz juz naprawdę wyłączam komputer!!! :-D ;-)

Do góry