reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
mnie krocze nie pobolewa ale czy mam rozumieć, że na koniec ciąży tak będzie? Ja ogólnie czuję się rewelacyjnie....gdyby nie zgaga to bym nawet nie powiedziala, że jestem w ciąży....

no teraz to bedzie znaczaca roznica ale za 5, 6 lat... juz nie;)
wiesz ja tez mam wrazenie ze maly sie pcha na zewnatrz i wlasnei w ten sposob pobolewa krocze..

tak spojrzalam na 1 strone forum i byla dziewczyna ktora spodziewala sie trojaczkow, ciekawe co i jak bo przestala szybko pisac..

ribi- niekoniecznie- ale w moim przypadku mam wrazenie ze mlody sie obrocil, i teraz glowka jakby obcierala sie o kosc.. poza tym od 3, 4 dni on mi se przelewa caly dzien az do 1 w nocy- brzuch chodzi w 1 i druga strone, a szyjka nie jest obkopana. teraz te ruchy sa w miare przyjemne a nie bolesne!

Ostatnia edycja:
dobry wieczór!! ja dzisiaj na chwilkę tylko...klaudoos to ty?:) wydaje mi się , że gdzieś już cię widziałam:) a poza tym mam dzisiaj jakiś twardy brzuszek cały dzień i nie bardzo humor..:/

Mi też ciąża przebiega superowo,
zgaga to fakt denerwuje
no i nóżki zaczęły dokuczać - tyle, że jak nie byłam w ciąży to zawsze przy okresie mnie nogi bolały tak, że nie spałam i to zostało - czyli może to nawet nie wina ciąży

Z ta dziewczyna, która spodziewała sie trojaczkow to niezłe zamieszanie bylo. Okazalo sie że to "trol forowy" czyli oszustka. Powiedziały nam o tym dziewczyny z innych for, moderatork, zeby nas przestrzec i od tego czasu tamat przestala pisać. Bylo ponoc spore zamieszanie i ni etylko na naszym watku tylko ponoc byl to słynny problem nawet na innych.

reklama
Z ta dziewczyna, która spodziewała sie trojaczkow to niezłe zamieszanie bylo. Okazalo sie że to "trol forowy" czyli oszustka. Powiedziały nam o tym dziewczyny z innych for, moderatork, zeby nas przestrzec i od tego czasu tamat przestala pisać. Bylo ponoc spore zamieszanie i ni etylko na naszym watku tylko ponoc byl to słynny problem nawet na innych.

o której mówicie??
była też taka dziewczyna, która się spodziewała 8 dziecka chyba , ale to nie o nią chodzi prawda?? napisała może ze 3 posty i znikła

Do góry