reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
zielona bardzo fajnie że zapisujesz synka na jakieś zajęcia. Ja odkąd pamiętam tańczyłam (różne tańce:nowoczesny, ludowy, flamenco, irlandzki teraz brzucha) i dla mnie jest to sposób na zły humor...a poza tym forma ruchu i integracji z innymi:) też chciałabym żeby mój syn tańczył....a jak się jeszcze dostanie do jakiegoś fajnego zespołu to i świat może zwiedzić:)

Madlen-Mój tez wszystko ze mna i za reke,wczesniej poszedł sam siku a teraz jakis taki okres ma ze za reke.
Jak w wakacje szliśmy do parku to ja musiałam go trzymać ,bo nie chciał za rękę,a teraz on się kurczowo trzyma,a na chwilę puścić to ryk i mamo ręke!!

Kochane Ja się juz żegnam z Wami na dziś Dobranoc!!!
Padam,padam,muszę się zregenerować =bo niestety brak mi snu po tych nocnych ekscesach ....dobrze ze juz przechodzi powoli małemu uff teraz bez goraczki jak na razie...zobaczymy jak w nocy,

Ostatnia edycja:
Fifi śpi, a mi tak smutno samej.......

Pisałyście o wizytach. Ja do swojego ginia chodzę co 3, 4 tygodnie, wychodzi raz w miesiącu i super.

Witaminek też żadnych nie biorę, morfologię mam w normie.

Dzwoniłam do męża, ale prowadzi i nawet pogadać nie może. :-(
Wypiję kakao i zmykam do spania.

ja czekam na mojego bo juzniedlugo konczy prace, miska spi dzis odziwo odbylo sie bez jakis wiekszych atrakcji. bylo bez placzu i mamo ja chce na lozko(nasze) nie materac (czyli jej lozko) ale standardowo piciu mineralna, siku ze 2 razy no i mamo przytul ale w koncu nie musialam sie klasc obok niej i usnela w sumie sama. teraz troche jest lipa bo rzadko widzi sie z innymi dziecmi bo zimno wiec jak siedzimy w domu to szaleje z tata jak jest w domu albo ze mna ale ja to juz mniejsze szalenstwa niz tatus. teraz na tapecie jest gotowanie i prasowanie.
wlasnie dostalam sms od kolezanki byla ze swoim 9 m-cznym synem w katowicach i gdyby nie 3 dniowka, ktora go teraz zlapala to jutro mialby operacje oczu. kumpela sie podlamala troche bo jak jej maly sie uderzy to moze calkiem oslepnac jak to sie mowi, jak sie wali to sie wali wszystko. wazne, ze na przyszly tydzien dali termin bo to nagla sprawa a tak to podobno terminy sa na ponad rok masakra.

Ja myślę, że jednak jest. Bo jak miałam zwolnienie na większa ilość dni to dostalam wiecej kaski niz jak moje zwolnienie było na mniej dni. Po za tym tak mi powiedziała babka ktora zajmuje sie płacami wieć myslę że ona sie zna na tym i wie co mowi. Jeśli Ty masz zawsze zwolnienie na tyle samo dni a za kazdym razem dostajesz inna wypłate to tez dziwne....hmmmm

Fajnie, ale ja dostaję wypłatę tego samego dnia co zakład pracy płacił mi cały czas, więc jakby się to miało do ilości dni, płaciliby mi co m-c za 3 tygodnie tylko? Wiesz może kazdy zakład pracy płaci inaczej. Ja wysyłam najpierw faks tego samego dnia i oni juz wiedzą, że mam ciągłość. Więc płacą normalnie:-)
Nie zamierzam się upierać, ja się cieszę że płacą i tyle. Kolezanka też miała różne wyplaty, ale to podobno dlatego, że co drugi m-c Zus odbija sobie składki czy jakoś tak... niewazne, to tylko domysły koleżanki, ZUS wysyła kasę do pracodawcy a pracodawca Nam na konto, może pracodawca coś dorzuca, albo zabiera hehe :-D teraz tak żartuję :-)

Tak to prawda glukoza mnie tez smakowała :-) poprostu slodki napój, lubić słodkie :p

a ja właśnie wróciłam z tańca brzucha....rewelacja...dziewczyny tak się fajnie czuję jak sobie tak tańczę:)mimo brzucha jeszcze uda mi się robić sexy ruchy:)
co do sesji to czekam aż koleżanka prześle mi fotki i odrazu wrzucę tam gdzie trzeba;) ale to taka sesja dla zabawy była:) więc jeszcze nie ta właściwa, jutro się odezwę chyba że jeszcze dziś dostanę fotki.Buziaczki brzuchaczki

czekamy na zdjęcia :-) fajnie, że taniec brzucha daje Ci tyle radości i energii:-)

reklama
malutka, joasiab

gorąco trzymam za Waszych znajomych
za bratową joasiab aby jutro wszystko było ok i
i za maluszka aby wyzdrowiał - biedaczek :-(

Do góry