reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

joasiab mam nadzieje, ze u bratowej wszystko skonczy sie dobrze i zdrowa ciaze uda sie utrzymac.

co do L4 to ja mam zawsze 28 dnia a wyplaty mam rozne ale to ze wzgledu na to, ze mialam dodatek w kazdym miesiacu inny i nawet jak pracowalam to tez rozne wyplaty mialam wiec tak naprawde nigdy nie wiem jaka wyplate dostane.
jutro czeka mnie glukoza brr juz na sama mysl mam dosc :( no a we wtorek wizyta u gina.

reklama
malutk_a glukoza nie taka starszna:-) ja tez odwlekalam to badania bo balam sie że zemdleje albo zwymiotuje. Robilam jeszcze obciążenie 75 więc trzy razy mnie kuli i dwie godziny musiałam tam siedzieć. na sama myśl mialam dreszcze:-) a okazalo sie że ta glukoza mi smakowala. Pilam ją duszkiem żeby jak najmniej poczucuć smak a jak juz poczułam to w sumie mogłabym ja pic malymi łyczkami tak mi smakowala:-) moze z Toba będzie tak samo:-) z tego co Pamietam to Blondi tez pisała ze jej samkowala więc nie jestem jakimś wyjatkiem:-)

a ja właśnie wróciłam z tańca brzucha....rewelacja...dziewczyny tak się fajnie czuję jak sobie tak tańczę:)mimo brzucha jeszcze uda mi się robić sexy ruchy:)
co do sesji to czekam aż koleżanka prześle mi fotki i odrazu wrzucę tam gdzie trzeba;) ale to taka sesja dla zabawy była:) więc jeszcze nie ta właściwa, jutro się odezwę chyba że jeszcze dziś dostanę fotki.Buziaczki brzuchaczki

ja mam dziś w planach szarlotkę, ale to pewnie wieczorem, bo jak m wróci z pracy to biorę auto i jadę na małe zakupy. muszę Jaśkowi piżamkę kupić, rozejrzeć się za kurtką.
najbardziej lubię sama robić zakupy. młodego staramy się nigdy nie ciągac po większych sklepach i supermarketach. na spożywcze zazwyczaj m jeździ sam z listą, a na inne ja albo we dwoje.
Ja tez wolę jeżdzic na zakupy sama, bo z Piotrusiem to czlowiek sie tylko spoci.
ja tylko na chwile mam nadzieje, ze wieczorem mi sie uda was nadrobic.

tu jest linka do stronki gdzie mozna zamowic 5 szt pieluszek pampers care tylko sie spieszcie bo jest 40 000 paczek. haslo: drymax
Zamów Próbkę
Malutka dzieki tez sobie zamówiłam, rozmiar 2
ja już zamówiłam próbki pampersów - zobaczymy czy przyjdą :-)

a co do wizyt u ginka to ja chodzę kiedy chcę - mam ginekologa w rodzinie, więc co tylko przyjdę to robi mi usg 2d i 3/4d i na szczęście nic nie płace :-) A chodze tak co 3 tygodnie żeby podglądnąć bobaska :-D Za każdym razem dostaję zdjęcia i filmy nagrane z badania usg.

dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-)

Zazdroszcze Ci, że masz taka mozliwość. Ja na razie miałam 3 USG i teraz dopiero po 5 listopada ostatnie. Mój gin to dobry jest tylko w wystawianiu zwolnień, bo nawet mnie nie bada, bo niby każde badanie wprowadza jakieś zarazki. Ostatnio otworzył sobie prywatny gabinet, ciekawe która będzie chciala do niego chodzić, skoro na wizycie nie bada hehe. Ostatnio jak byłam 8 pażdziernika to babka przede mną przyszła zrobić sobie cytologię, czekała ponad godzinę i weszła do gabinetu i mowi, że przyszła zrobic cytologię, na to lekarz a kiedy miała pani ostatni raz robioną. Na to Pani że rok temu, a lekarz na to ze cytologia jest ważna 2 lata, nawet 3 i że nie ma potrzeby robienia jej teraz. Normalnie porażka, wszedzie trąbia żeby sie badać i robic cytologie, a jak sie bierze tab. antykoncepcyjne to co roku a lekarz to olewa. Na miejscu tej babki zrobiłabym rabanu. Ja niestety musze się z tym lekarzem męczyć, bo u innego godziny mi nie odpowiadają, ale na razie jest wszystko ok wiec nie panikuję.

Mój synuś od pół godziny juz spi, a jutro idziemy na zajecia dla maluszków. Musze go jakos aktywizować i uspołeczniać, bo pomysłów na zabawe mi brakuje i najczęsciej włączony jest telewizor i bajki i sam sie bawi, bo moje towarzystwo zadowala go na chwilę. Chcę mu poczytac bajeczkę to zaraz zabiera mi książkę i nie potrafi się skupić, za to bardzo lubi tanczyć jak włącze Vive

reklama
klaudoos super ,z e wyniki dobre :)

malutk_a ja na glukoze ide w przyszlym tygodniu ;) Bedzie dobrze !

b_iala dobra wage ma Kubus :) Moja niunia w 25 tyg wazyla 777gram i lekarz mowil ze dobra waga.

zielona2909 moj synek teraz odwrotnie ma, wszystko chce robic ze mna, nawet jak mu bajke wlacze to chcialby zebym siedziala obok i mu mowila co sie tam dzieje ;) Twoj synus jest jednak duzo mlodszy /na tym etapie kazdy miesiac ma znaczenie/, to pewnie nie ma takiej cierpliwosci jeszcze :tak:

Do góry