reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
moj A. bylby najszczesliwszy na ziemii, zawsze mialam tzn., przed tyciem 75b i mowil ze idealne do rączki;) a 75f to by chyba codziennie wieczrem nurkował w nich;) no i koledzy by zazdroscili;)

ja miałam przed ciążą 75 C, i mój mąż też mówił, że idealne:-) teraz mam rozmiar większy, też zadowolony :-) gorzej pewnie bedzie po ciązy, ale cóż ;-(

Oj tak .....Dziewczynki ja uciekam
Dobranoc
to ja też uciekam spać, mąż pracuje juz od godzinki, a ja przespie się za niego :p Dobranoc ;-D

powiesiłam firanki...jutro cyknę fotkę i ocenicie....
co do piersi to ja mam raczej z tych mniejszych....coprawda teraz noszę 75 D i chyba trochę większy stanik by się przydal ale tak normalnie przed ciążą miałam 75A-B do tego nosilam specjalne wkładki silikonowe żeby ładnie biust wyglądał...stanik kupowałam 75D. Z resztą doradziła mi to najlepsza gorseciarka w Polsce, pracuje w salonie Konrad-a i powiem szczerze, że właśnie dzięki jej poradom cycuchy wyglądają super.
Uciekam spać, dobranoc

Witam z rana!!
Przespałam całą noc spokojnie do 4.50 - mój tak wstaje do pracy, o 6.00 wyszłam z łóżka, o 6.30 zawiozłam teściową do pracy i teraz jestem już po śniadanku i małej kawie:-D

pewnie padnę po południu...

Widzę, że wczoraj rozmiar biustu był poruszany - no ja nie mam się czym pochwalić. Normalnie noszę stanik 70A a to i tak nie każdy jest na mnie... Teraz to mam 70C i w końcu jakoś wyglądam:-D i w lato mogłam sobie bez problemu strój kąpielowy kupić:-):-)

Fogia - trzymam kciuki za poszukiwania!!

a ja mówie dzień dobry:-)
ale miałam dzisiaj koszmary... :/ ... a jak sie przebudziłam to tak mi serce waliło, że aż dzidzia była niespokojna (wyczuła stres mamci). Teraz chetnie bym pospała, ale zaraz przychodzi sąsiadka umyć mi okna :-D Ja - ze względu na moją skracającą się szyjkę - nie mogę nic robić, więc ona zaproponowała, że od czasu do czasu przyjdzie i poczyści po oknie w każdym pokoju - kochana jest :-)

później przyjeżdża moja siora w odwiedzinki :-) Nie widziałam jej całe wieki! Zakomunikowała mi to wczoraj koło 23 (jak juz spałam) ; dopiero dzisiaj przeczytałam smsa. Cieszę się niesamowicie, ale gdybym wiedziała wcześniej to przynajmniej małżon pomógłby mi jakieś ciacho upichcić :-D

po południu czeka mnie SR :-)
miłego dnia brzuchatki!

Witam dziewczynki:)
Padnięta jestem po nocy....nic zbieram sie do laryngologa bo przyjmuje od 9 dowiem sie czy nas przyjmie.Chyba się wepchnę bo nie chcialabym z malym sterczeć do 12..do później ...miłego dzionka:-D

cześć mamuśki:-)
u nas piękne słonko i chyba będę myć okna.
wczoraj przy smarzeniu kotlecików poparzyłam sobie rękę,cholera tłuszcz strzelił mi na palce.mam nadzieję ze mała nie bedzie miała sladów na rączce? jak myślicie? moja córcia ma małe znamię ale wtedy przestarszyłam się ognia i złapałm się za ręke,nie wiem natomiast jak jest przy poparzeniu..
a apropos biustu moj z 75 b na d podskoczył

reklama
witajcie z rana :-)
ja w pracy, tylko siądę do kompa, a już mnie boli kręgosłup - jakiś hardcore :-(
co do rozmiaru piersi - ja przed ciążą miałam 75D ale zwykle mi wypełzało to i owo więc pewnie rozmiarowo 75E.
teraz kupiłam sobie stanik do karmienia 75G i trochę luźny jest więc przymierzam się żeby sobie na teraz 75F kupić, a tamten pewnie za jakiś czas będzie w sam raz.
mąż wczoraj pomalował przedpokój - kolor cranberry - wyszedł czerwony jak pupa pawiana jak to stwierdził mój P. :laugh2:
ale mi się podoba, dziś siostra drugi raz wymaluje a ja drzwi chce umyć i ostatnią część szafy uporządkować.
mieszkanie zaczyna wreszcie jakoś wyglądać :-)
ale Wam zazdroszczę tych Rozmów w toku, dzień dobry TVN i innych codziennych przyjemności.
ja od 6 grudnia dopiero na l4 się wybieram więc muszę się pomęczyć jeszcze trochę.
miłego dnia

Do góry