reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

nie bardzo
z tego co wiem dzień do przodu i 3 dni w tył
reszta to już kombinacja i chęć lekarza niestety
a na NFZ u nas "nikt" Ci na rękę nie pójdzie

racja źle sobie policzyłam 3 dni wczesniej może lekarz wypisać, kiedyś miałam umówiona wizytę 3 dni wczesniej, a policzyłam 4 dni bo dopiero od następnego dnia miałam zwolnienie, ale tylko raz miałam taka sytuacje, podczas zmiany lekarza na prywatnego i poszłam do niego a tamto zwolnienie jeszcze trwało:-) nie wiem jak jest na NFZ, ale prywatny lekarz tak mi wystawił, bo kseruje zwolnienia i sobie sprawdziłam :-)

reklama
dominika gdyby nie sąsiad to też bym czekała i czekała....a tak sąsiad jest złota rączka i bardzo ambitny i trochę mojemu mężowi wjeżdża na ambicję a ja przy tym korzystam;) teraz przycinają karnisz....później prześlę Wam fotkę i powiecie co sądzicie o firankach...bo nie jestem przekonana.

jesli chodzi o piersi ja mam teraz jakos 90-95D ale sa fajne bo takie jędrne i na miejscu;) a co bedzie po karmieniu? nie chcę gwiżdżących :( (jak zdejmę stanik to jak gwizdną o ziemię...)

ha ha ha-dobre klaudoos:)

Ja się martwię aby nie były gwiżdżące po...bo mialam mniejsze teraz są co najmniej 2 rozmiary większe,a jak dojdzie mleczko to już wogóle cycolina będę:)a co później ???jak zmaleją,a skóra rozciągnięta zostanie.....???ech.....................Później najwyżej będiemy zwijaly w rulonik i do stanika:)Jak będę miała strasznie gwiżdżące to zdecyduję się na implanty chyba....bo jak by mi mialy sutki pępka sięgać to dziękuję bardzo

Ostatnia edycja:
reklama
Oj tak .....Dziewczynki ja uciekam korzystając z okazji ze miś spi jak suseł....moze do 1-2 pośpi....padnięta jestem po ostatniej nocce i dniu..................a jutro rano muszę wstać do tego laryngologa.Dobranoc

Do góry